Lees meer
Scheiden tijdens de coronacrisis.

Ondanks het coronavirus kun je bij ons gewoon je scheiding regelen.

We bieden 2 opties:

  • Scheiden door een afspraak op één van onze 65 gesprekslocaties
  • Scheiden via online videobellen

We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM scherp.

Mediator Assen

Als jullie uit elkaar gaan dan wil je goede begeleiding. Een professionele mediator helpt jullie om in goed overleg te komen tot afspraken. Deze afspraken worden door de mediator vastgelegd in een convenant en vormt de basis voor jullie nieuwe leven. Zorgeloosch biedt jullie in Assen mediation in combinatie met financieel advies.

Scheiden in Assen, afspraken maken met de mediator

Het is gek geregeld in het leven: als je wereld tijdelijk op zn kop staat moet je juist belangrijke, zakelijk beslissingen maken. Een mediator helpt jullie bij het maken van de juiste besluiten. Als jullie besluiten een afspraak te maken dan is dit de eerste keer geheel gratis. Een voorwaarde om te starten met de mediation is dat jullie bereid zijn om afspraken met elkaar te maken. In het eerste gesprek vormen jullie wensen en verhaal de basis:

  • Hoe willen jullie uit elkaar?
  • Wat zijn de belangrijkste punten om te bespreken?
  • Wat zijn de grootste financiële uitdagingen?
  • Hoe willen jullie koopwoning verdelen en waar gaan jullie wonen?
  • Hoe gaan we de zorg voor de kinderen verdelen?
  • We plannen jullie scheiding

Zo kun je de volgende stap zetten en de regie nemen over je leven.

Kies voor Zorgeloosch Scheiden, jouw mediator in Assen

Als je een mediator zoekt in Assen dan kunnen wij je helpen. Zorgeloosch Scheiden heeft door heel Nederland professionele mediators die jou kunnen helpen bij het zorgvuldig uit elkaar gaan. Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest:

Alles rond je scheiding goed geregeld

Scheiden betekent ook heel veel dingen regelen, zeker als je ook een huis te verdelen hebt. Je moet bijvoorbeeld samen afspraken maken met een mediator of via een advocaat, je hebt een notaris nodig, verzekeraar, pensioenuitvoerders, belastingdienst, bank en financieel adviseur: allemaal niet eenvoudig om zelf te regelen. Zorgeloosch is al die loketten in één. Bovendien ondersteunen we je eventueel met therapeutische zorg of een coach voor jullie kinderen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Oplossing voor het huis en hypotheek

Vaak wil één van jullie in het huis blijven wonen en kijken of dit ook financieel ook mogelijk is. De hypotheek en ook eventueel de aankoop van een nieuwe woning voor één van jullie is een zorg. Bij Zorgeloosch hebben jullie naast een mediator in Assen ook een financieel adviseur tot je beschikking. Hij kan meteen in het eerste gesprek al antwoord geven op de belangrijkste vragen en met jullie de woonwensen verkennen.

Eerste gesprek gratis en waar jij wilt

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd voor onze rekening. Zo kunnen we kijken hoe we jullie scheiding vorm kunnen geven. Het eerste gesprek met de mediator en adviseur kan bij ons op kantoor, bij jullie thuis of eventueel via een videoverbinding.

Scheiden in Assen: advocaat of mediator?

Scheiden via een mediator verschilt van het scheiden via een advocaat. De mediator is een neutrale derde partij die jullie begeleidt bij het maken van afspraken over zorg van de kinderen en bijvoorbeeld alimentatie. Hij of zij kiest geen partij en bewaakt alleen jullie proces. Op basis van de uitkomsten stelt hij een convenant op of vaststellingsovereenkomst. Scheiden via een advocaat betekent dat deze voor het belang van één van jullie opkomt. Daardoor duurt een scheiding via deze weg vaak langer en is ook kostbaarder.

Afspraak maken met een mediator in Assen

De eerste afspraak is altijd voor onze rekening. Je kunt dus gerust bellen zodat we samen kunnen kijken hoe we jullie scheiding vorm kunnen geven. We kunnen dan meteen bekijken welke zorgen jullie hebben om bijvoorbeeld de zorgverdeling of de verdeling van de woning.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen