Jozefkerk Assen - Mediator Assen

Mediator Assen

Als jullie uit elkaar gaan dan wil je goede begeleiding. Een professionele mediator helpt jullie om in goed overleg te komen tot afspraken. Deze afspraken worden door de mediator vastgelegd in een convenant en vormt de basis voor jullie nieuwe leven. Zorgeloosch biedt jullie in Assen mediation in combinatie met financieel advies.

Scheiden in Assen, afspraken maken met de mediator

Het is gek geregeld in het leven: als je wereld tijdelijk op z’n kop staat moet je juist belangrijke, zakelijk beslissingen maken. Een mediator helpt jullie bij het maken van de juiste besluiten. Als jullie besluiten een afspraak te maken dan is dit de eerste keer geheel gratis. Een voorwaarde om te starten met de mediation is dat jullie bereid zijn om afspraken met elkaar te maken. In het eerste gesprek vormen jullie wensen en verhaal de basis:

  • Hoe willen jullie uit elkaar?
  • Wat zijn de belangrijkste punten om te bespreken?
  • Wat zijn de grootste financiële uitdagingen?
  • Hoe willen jullie koopwoning verdelen en waar gaan jullie wonen?
  • Hoe gaan we de zorg voor de kinderen verdelen?
  • We plannen jullie scheiding

Zo kun je de volgende stap zetten en de regie nemen over je leven.

Gratis kennismakingsgesprek

Kies voor Zorgeloosch Scheiden, jouw mediator in Assen

Mediator in Assen

Als je een mediator zoekt in Assen dan kunnen wij je helpen. Zorgeloosch Scheiden heeft door heel Nederland professionele mediators die jou kunnen helpen bij het zorgvuldig uit elkaar gaan. Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest:

1. Alles rond je scheiding goed geregeld

Scheiden betekent ook heel veel dingen regelen, zeker als je ook een huis te verdelen hebt. Je moet bijvoorbeeld samen afspraken maken met een mediator of via een advocaat, je hebt een notaris nodig, verzekeraar, pensioenuitvoerders, belastingdienst, bank en financieel adviseur: allemaal niet eenvoudig om zelf te regelen. Zorgeloosch is al die loketten in één. Bovendien ondersteunen we je eventueel met therapeutische zorg of een coach voor jullie kinderen.

2. Oplossing voor het huis en hypotheek

Vaak wil één van jullie in het huis blijven wonen en kijken of dit ook financieel ook mogelijk is. De hypotheek en ook eventueel de aankoop van een nieuwe woning voor één van jullie is een zorg. Bij Zorgeloosch hebben jullie naast een mediator in Assen ook een financieel adviseur tot je beschikking. Hij kan meteen in het eerste gesprek al antwoord geven op de belangrijkste vragen en met jullie de woonwensen verkennen.

3. Eerste gesprek gratis en waar jij wilt

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd voor onze rekening. Zo kunnen we kijken hoe we jullie scheiding vorm kunnen geven. Het eerste gesprek met de mediator en adviseur kan bij ons op kantoor, bij jullie thuis of eventueel via een videoverbinding.

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen
Sonja Draijer - Scheidingmediator Assen

Sonja Draijer

Scheidingsbemiddelaar in Assen, Leeuwarden & Sneek

Het is mogelijk om op een goede manier te scheiden, met respect en wederzijds begrip! Ik geef aan welke zaken geregeld moeten worden en hoe we dat gaan doen. Ik creëer overzicht en werk samen met jullie toe naar goede, toekomstbestendige afspraken, waar jullie beiden achter staan. Een werkbaar convenant en ouderschapsplan gebaseerd op het belang van jullie beiden, dat is mijn doel. Want goed scheiden kan echt!

Lees meer over Sonja

Scheiden in Assen: advocaat of mediator?

Mediation in Assen

Scheiden via een mediator verschilt van het scheiden via een advocaat. De mediator is een neutrale derde partij die jullie begeleidt bij het maken van afspraken over zorg van de kinderen en bijvoorbeeld alimentatie. Hij of zij kiest geen partij en bewaakt alleen jullie proces. Op basis van de uitkomsten stelt hij een convenant op of vaststellingsovereenkomst. Scheiden via een advocaat betekent dat deze voor het belang van één van jullie opkomt. Daardoor duurt een scheiding via deze weg vaak langer en is ook kostbaarder.

Afspraak maken met een mediator in Assen

De eerste afspraak is altijd voor onze rekening. Je kunt dus gerust bellen zodat we samen kunnen kijken hoe we jullie scheiding vorm kunnen geven. We kunnen dan meteen bekijken welke zorgen jullie hebben om bijvoorbeeld de zorgverdeling of de verdeling van de woning. Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt ontdek onze mediators in Zwolle of bekijk de locatie pagina voor een mediator bij je in de buurt.

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen