Marius Touwen nieuwe eigenaar van Zorgeloosch Groep B.V.

Sander de Loo, oprichter van Zorgeloosch Groep B.V., heeft zijn meerderheidsbelang in dit bedrijf verkocht aan Marius Touwen, die daarmee 100% eigenaar is. De Loo blijft bij het bedrijf betrokken als Directeur Business Development & Innovatie.

Ondernemen zit Marius Touwen, die o.a. ook mede-eigenaar is van Zorg van de Zaak, in het bloed. Winst maken is daarbij niet zijn belangrijkste doel. Touwen wil mensen verder helpen – in de maatschappij en specifiek in de zorg. “Scheiden is een groot probleem, waar de dienstverlening van Zorgeloosch naadloos op aansluit. Het bedrijf vervult daarmee een essentiële functie in de samenleving. Ik wil die functie verder uitbouwen, bijvoorbeeld door samenwerkingen aan te gaan met andere organisaties die iets betekenen in de levens van mensen die gaan scheiden.”

Sander de Loo: “Voor mij is de tijd gekomen om mij terug te trekken als eigenaar van het bedrijf dat ik 13 jaar geleden heb opgericht. Gestart vanaf een zolderkamer en doorgegroeid tot waar we nu staan: met 200 collega’s werken wij elke dag keihard aan het stoppen van vechtscheidingen in Nederland. Ik ben enorm trots op wat we samen met onze businesspartners, zoals ING en Rabobank, in korte tijd hebben bereikt. Snelle groei brengt ook uitdagingen met zich mee, die ik zelf onvoldoende goed opgelost kreeg. Dit heeft mij doen besluiten Zorgeloosch Groep B.V. over te dragen aan Marius Touwen, die vorig jaar al een belang van 25% in Zorgeloosch Groep had. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol mensen in scheiding nog beter te helpen met een nieuwe start in hun leven.”

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden, onderdeel van Zorgeloosch Groep B.V., is één van de grootste scheidingsbedrijven van Nederland. Met de combinatie van mediation en financieel advies helpt Zorgeloosch jaarlijks duizenden stellen die uit elkaar gaan. Ruim 200 professionals zorgen voor persoonlijke en vindingrijke oplossingen om gezinnen in scheiding weer een positieve blik op de toekomst te geven.

Voor meer informatie kun je schakelen met Maxim van Oostrum van Zorgeloosch Scheiden, maxim.vanoostrum@zorgelooschgroep.nl

“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.”
Mediator:
Marco van Nus
8