Huis gekocht uit elkaar

Jullie hebben een tijdje geleden een huis gekocht en besluiten nu uit elkaar te gaan. Er gaat dan vanzelfsprekend veel veranderen in jullie situatie. Eén vraag die jullie je zullen moeten afvragen is wat jullie met het koophuis gaan doen.

 

Zorgeloosch stel in mediation

Er zijn na een scheiding namelijk veel opties mogelijk. Komen jullie er samen niet uit of hebben jullie deskundig advies nodig? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om met jullie de verschillende opties te overlopen en te beslissen wat in jullie situatie een geschikte optie is.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.
Toestemming*

Huis gekocht en nu uit elkaar: wat te doen?

Jullie besluiten uit elkaar te gaan en hebben een tijdje geleden een huis gekocht. Weten jullie al welke stappen jullie gaan ondernemen? Blijft één van jullie in het huis wonen of is dat financieel gezien niet haalbaar?

Een financieel adviseur en een mediator van Zorgeloosch Scheiden kunnen samen met jullie bekijken wat een verstandige beslissing is in jullie situatie. Daarbij besteden zij aandacht aan alle aspecten, zoals of jullie getrouwd zijn of onder geregistreerd partnerschap hebben geleefd.

Wij doen ons best om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen, zodat jullie ook zo snel mogelijk weer aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen en het oude hoofdstuk achter jullie kunnen laten. Wil je graag een afspraak maken voor een gratis intakegesprek en erachter komen wat je moet doen als je uit elkaar gaat en een huis gekocht hebt? Bel dan gerust 085 0482 941.

Scheiden via mediation

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10