Huis gekocht uit elkaar

Jullie hebben een tijdje geleden een huis gekocht en besluiten nu uit elkaar te gaan. Er gaat dan vanzelfsprekend veel veranderen in jullie situatie. Eén vraag die jullie je zullen moeten afvragen is wat jullie met het koophuis gaan doen.

 

valkenswaard mediation

Er zijn na een scheiding namelijk veel opties mogelijk. Komen jullie er samen niet uit of hebben jullie deskundig advies nodig? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om met jullie de verschillende opties te overlopen en te beslissen wat in jullie situatie een geschikte optie is.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Huis gekocht en nu uit elkaar: wat te doen?

Jullie besluiten uit elkaar te gaan en hebben een tijdje geleden een huis gekocht. Weten jullie al welke stappen jullie gaan ondernemen? Blijft één van jullie in het huis wonen of is dat financieel gezien niet haalbaar?

Een financieel adviseur scheiding en een mediator scheiding van Zorgeloosch Scheiden kunnen samen met jullie bekijken wat een verstandige beslissing is in jullie situatie. Daarbij besteden zij aandacht aan alle aspecten, zoals of jullie getrouwd zijn of onder geregistreerd partnerschap hebben geleefd.

Wij doen ons best om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen, zodat jullie ook zo snel mogelijk weer aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen en het oude hoofdstuk achter jullie kunnen laten. Wil je graag een afspraak maken voor een gratis intakegesprek en erachter komen wat je moet doen als je uit elkaar gaat en een huis gekocht hebt? Bel dan gerust 085 0482 941.

Scheiden via mediation

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10