Huis gekocht uit elkaar

Jullie hebben een tijdje geleden een huis gekocht en besluiten nu uit elkaar te gaan. Er gaat dan vanzelfsprekend veel veranderen in jullie situatie. Eén vraag die jullie je zullen moeten afvragen is wat jullie met het koophuis gaan doen.

Er zijn na een scheiding namelijk veel opties mogelijk. Komen jullie er samen niet uit of hebben jullie deskundig advies nodig? Neem dan contact op met Zorgeloosch Scheiden. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om met jullie de verschillende opties te overlopen en te beslissen wat in jullie situatie een geschikte optie is.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Huis gekocht en nu uit elkaar: wat te doen?

Jullie besluiten uit elkaar te gaan en hebben een tijdje geleden een huis gekocht. Weten jullie al welke stappen jullie gaan ondernemen? Blijft één van jullie in het huis wonen of is dat financieel gezien niet haalbaar?

Een financieel adviseur en een mediator van Zorgeloosch Scheiden kunnen samen met jullie bekijken wat een verstandige beslissing is in jullie situatie. Daarbij besteden zij aandacht aan alle aspecten, zoals of jullie getrouwd zijn of onder geregistreerd partnerschap hebben geleefd.

Wij doen ons best om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen, zodat jullie ook zo snel mogelijk weer aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen en het oude hoofdstuk achter jullie kunnen laten. Wil je graag een afspraak maken voor een gratis intakegesprek en erachter komen wat je moet doen als je uit elkaar gaat en een huis gekocht hebt? Bel dan gerust 088 1661 553.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen