Samen staan we sterker

Als je uit elkaar gaat ontzorgen we jullie van A tot Zorgeloosch. Dit lukt ons alleen door nauw samen te werken met banken, bedrijven en organisaties die ons concept aanvullen en verrijken. Zo kunnen we beloven dat jullie convenant en oplossing in één keer goedgekeurd worden door de rechtbank en de bank.

Rabobank

Rabobank is al enkele jaren partner van Zorgeloosch. Samen helpen we klanten van de Rabobank die uit elkaar willen gaan en die dit op de beste manier willen regelen. Voor hun huis en hypotheek én voor de kinderen.

Ga naar Rabobank

ING

ING was de eerste bank met wie we een speciale samenwerking opzetten om scheidende klanten beter te helpen. Samen maken we al jaren mogelijk dat klanten de beste, persoonlijke oplossing krijgen voor hun scheiding.

Ga naar ING

Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Samen met andere bedrijven binnen dit netwerk helpen we werkgevers met het oplossen van relatiestress en helpen we jou met de juiste geestelijke zorg tijdens en eventueel na de scheiding.

Ga naar ZvdZ

Univé

Jouw verzekeringen onder de loep nemen: het is niet het eerste waar je aan denkt als je uit elkaar gaat. Toch is het ook belangrijk om dit goed te regelen nu jullie situatie verandert. Samen met Univé helpen we je om ook na de scheiding goed verzekerd te zijn.

Ga naar Univé

EuroParcs

Wij weten dat fysieke ruimte kan leiden tot minder spanningen tijdens en na de scheiding. Samen met onze partner Europarcs bieden we daarom vakantiewoningen aan als tijdelijke oplossing als één van jullie een woning nodig heeft.

Ga naar EuroParcs

Psyned

Relaties (slechte en goede) draaien voor een groot deel om communicatie. Als jullie nog een kans zien de relatie te redden dan is relatietherapie een optie. Maar ook tijdens en na de scheiding kan relatietherapie helpen jullie relatie goed te houden. Daarom bieden we relatietherapie aan in samenwerking met onze partner Psyned.

Ga naar Psyned

Ten Donkelaar

De belastingaangifte en toeslagen regelen bij scheiding is best ingewikkeld. Zeker als je bijvoorbeeld ook nog eens ondernemer bent. Bovendien kun je voordeel behalen door bijvoorbeeld te kiezen nog gezamenlijk aangifte te doen. Onze partner Ten Donkelaar verzorgt voor onze klanten de aangifte en aanvragen van toeslagen.

Ga naar Ten Donkelaar

Vos Reijntjes De Pagter notarissen

Tijdens de scheiding heb je voor verschillende zaken tijdens de scheiding. Samen met onze huisnotaris zorgen we ervoor dat jullie een optimale service krijgen tegen een scherpe prijs.

Ga naar website

Stief & Co

Een samengesteld gezin vormen biedt veel uitdagingen. Opvoeding, planning, emoties spelen een grote rol, zeker als er kinderen in het spel zijn. Uit cijfers blijkt dat veel samengestelde relaties uiteindelijk weer stranden. Daarom bieden we preventief coaching aan met onze partner Stief & Co. Wij helpen je zo jouw relatie te verbeteren.

Ga naar Stief en Co

Zorgeloosch Foundation

Ieder jaar horen 70 duizend kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. De Zorgeloosch Foundation onderneemt activiteiten en ondersteunt initiatieven die leiden tot meer balans en geluk in het leven van scheidende stellen, gezinnen en kinderen die betrokken zijn bij een echtscheiding. Samen met deze stichting helpen we de maatschappij bij het oplossen en voorkomen van vechtscheidingen.

Ga naar Zorgeloosch Foundation

VCN

Als we vaststellen dat jullie geen middelen hebben om de scheiding te betalen, dan bieden we de mogelijkheid aan van een tijdelijke betaalfaciliteit. Je sluit de tijdelijke betaalfaciliteit af via onze partner VCN. Zo kunnen jullie de scheiding toch doorzetten als daar tijdelijk de middelen voor ontbreken.

Ga naar VCN

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen