Iedereen is anders, elke situatie is uniek, dus geen scheiding is hetzelfde. Vaak maken emoties het lastig om in deze fase de juiste keuzes te maken. Het is dan belangrijk om in een open sfeer met elkaar te praten over alle mogelijkheden, zodat jullie zelf kunnen beslissen over de meest passende oplossingen.

Lees meer over Mariëlle

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Mariëlle Smeets (1963), scheidingsbemiddelaar voor zuidelijk Zuid-Limburg. Samen met mijn man, die ik overigens leerde kennen na de scheiding van zijn eerste huwelijk, heb ik met succes een eigen bedrijf geleid. Tijdens deze intensieve periode werd ik al snel betrokken bij het wel en wee van de vele mensen die mijn pad kruisten. Niet alleen als ondernemer, maar ook als moeder, als verenigingsmens (voorzitter), als gemeenteraadslid, enz. Gesteund door de hierdoor gegroeide levenservaring geeft het mij altijd veel voldoening als ik anderen kan helpen op momenten dat zij aangeven dat zij deze hulp nodig hebben. Zo heb ik bij Zorgeloosch Scheiden, als mediator/scheidingsbemiddelaar, een passende rol gevonden waarbij ik, vanuit mijn neutraliteit, iets wezenlijks kan betekenen voor mensen die in een moeilijke fase verwikkeld zijn geraakt, dus ook voor jullie.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Iedereen is anders, elke situatie is uniek, dus geen scheiding is hetzelfde. Vaak maken emoties het lastig om in deze fase de juiste keuzes te maken. Het is dan belangrijk om in een open sfeer met elkaar te praten over alle mogelijkheden, zodat jullie zelf kunnen beslissen over de meest passende oplossingen.

Feedback

Mensen die mij kennen vinden mij rustig, meelevend en betrokken. De combinatie van mensgerichtheid, kunde en zakelijkheid vormen het evenwicht dat ik graag bied en waar ik in geloof. En vooral vanuit deze balans geef ik invulling aan de onpartijdigheid van mijn rol zodat de belangen van jullie beiden voorop staan en gelijkwaardig worden gediend. Mijn streven is om jullie op een zo prettig en kundig mogelijke wijze te begeleiden naar een volgende fase in jullie leven.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Jullie woning

Eén van de vragen die ik vooraf al wil stellen gaat over de woonsituatie. Want als jullie samen een koopwoning hebben, dan zullen hier ook afspraken over gemaakt moeten worden. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kan er dan al een financieel adviseur aansluiten, zodat jullie meteen weten wat hiervan de mogelijkheden zijn. Vanuit jullie situatie kan er dan worden gestreefd naar woonafspraken waarvan wij weten dat zij ook door de bank zullen worden goedgekeurd.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen in jullie situatie? Of wil je weten of er een klik is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Het was een prettige samenwerking”
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10