Mediator Apeldoorn

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Apeldoorn - Jochem Brenninkmeijer

Jochem Brenninkmeijer

Scheidingsbemiddelaar in Apeldoorn, Meppel, Doetinchem, Harderwijk & Deventer

Ik begeleid jullie tijdens de gehele scheiding en zorg dat jullie met elkaar in gesprek blijven. Als scheidingsbemiddelaar ben ik er om de behoefte van jullie beiden te behartigen. Ook geef ik jullie de handvaten die jullie nodig hebben om naar ieder vraagstuk en onderwerp te kijken. Zo komen we samen tot de beste afspraken voor jullie beiden. Voor nu en voor later.

Lees meer over Jochem

Een mediator in Apeldoorn voor je scheiding

Paleis Het Loo - mediator ApeldoornGaan jullie uit elkaar en zijn jullie op zoek naar een mediator in Apeldoorn of omgeving? Zorgeloosch Scheiden biedt dé alles-in-één scheidenoplossing met mediation en financieel advies. We nemen je mee door alle stappen van de scheiding en helpen je met het convenant, ouderschapsplan en een woonoplossing voor beide partners.

Gratis kennismakingsgesprek

Je echtscheiding goed regelen met mediation in Apeldoorn

Je scheiding regelen via mediation in Apeldoorn, betekent dat jullie je scheiding professioneel en met aandacht regelen. Als je als echtpaar niet meer met elkaar kan of wil praten, dan wordt vaak een advocaat ingeschakeld. Deze behartigt de belangen van één van beide partners, waardoor je een sfeer krijgt van ieder voor zich en alles langer duurt en dus meer kost. Met mediation voorkom je een vechtscheiding, zo zorgen we dat jullie in goed overleg een eigen toekomst tegemoet gaan.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat doet een mediator?

Een mediator is er om jullie volledige scheiding in harmonie te laten verlopen. Hij of zij gaat met jullie om tafel om alle stappen van de scheiding door te nemen. Onze mediator in Apeldoorn weet hoe belangrijk het is om samen in gesprek te blijven, alleen zo kun je samen tot goede afspraken komen die de basis vormen voor een duurzame toekomst apart van elkaar.

Jullie bepalen zelf de inhoud, wij geven advies en wij: 

 • Bespreken hoe het scheidingstraject eruit ziet
 • Leggen jullie afspraken over de kinderen vast
 • Schetsen jullie toekomstige financiële situatie
 • Adviseren over een woonoplossing voor jullie beiden
 • Nemen het juridische regelwerk uit handen
Gratis Kennismakingsgesprek

Zorgeloosch scheiden door goed contact

Mediator Apeldoorn

Tijdens een scheiding moet je veel zaken regelen en keuzes maken die impact hebben op jullie verdere toekomst. Terwijl dit een periode is waarin er veel op je afkomt en je extra behoefte hebt aan rust en overzicht. Een mediator helpt je om alles wat bij een scheiding komt kijken op een rijtje te zetten. Zodat alles de juiste aandacht krijgt. 

De mediator in Apeldoorn heeft ruime ervaring met het begeleiden van partners die uit elkaar gaan. Hij weet welke moeilijkheden erbij komen kijken. Als neutrale partij zorgt hij dat de wensen van jullie allebei aan bod komen, en jullie gezamenlijk afspraken kunnen maken. 

Gratis Kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Alles-in-één scheidenoplossing

Een scheiding omvat meer dan alleen uit elkaar gaan. Je moet de woning verdelen, de zorg voor je kinderen blijft doorgaan en ook je financiën wil je op orde houden. Daarom bieden wij een alles-in-één scheidenoplossing met aandacht voor jullie complete situatie.

Mediation Apeldoorn

1. Een woonoplossing voor jullie allebei

 • Kan ik in het huis blijven wonen?
 • Kan ik het huis op één naam zetten?
 • Hoe verdelen we de overwaarde? 

Met onze SnelWonenScan kijken we in het eerste gesprek al naar jullie woonwensen. Onze financieel adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken bij scheiding en vinden woonoplossingen die anders onhaalbaar zijn.

2. De zorg voor de kinderen

Hoe vertel je het de kinderen?
Onze mediators weten dat dit een van de lastigste dingen is tijdens een scheiding, en geven tips over het brengen van deze boodschap. Vervolgens maken jullie samen een ouderschapsplan, waarin staat hoe jullie de zorg voor de kinderen verdelen. Er is uitgebreid aandacht voor het vinden van een passende omgangsregeling voor jullie.

3. Een heldere financiële toekomst

Naast de hypotheek en eigendommen, zijn er nog een aantal zaken te verdelen. Onze financieel adviseur helpt jullie o.a. bij:

 • Partner- en kinderalimentatie
 • Pensioen na scheiding
 • Verzekeringen
 • Schulden en spaar- en beleggingsrekeningen 
 • Het schetsen van jullie toekomstige financiële situatie

4. Papierwerk gecontroleerd

Onze binnendienst weet precies welk papierwerk er om de hoek komt kijken. Zij zorgen dat jij helder hebt welke juridische, fiscale en financiële documenten er moeten komen, en controleren alles zodat dit gedeelte sneller en nauwkeuriger gebeurd, dat scheelt tijd én kosten.

Gratis Kennismakingsgesprek

De kosten van mediator Apeldoorn

Uiteraard wil je ook weten wat die kosten dan zijn. Of je de scheiding nu regelt via een mediator of advocaat, in de meeste gevallen wordt de rekening gepresenteerd als uurtje factuurtje. Het gemiddelde uurtarief van een advocaat ligt aanzienlijk hoger dat van een mediator. In beide gevallen kun je voor onaangename verrassingen komen te staan. 

Daarom hanteren wij een all-in tarief gebaseerd op jullie situatie. Zo weet je van te voren precies wat de kosten van mediation Apeldoorn zijn. En dat is inclusief financieel advies, juridische afhandeling én nazorg.

Zorgeloosch Scheiden met mediation Apeldoorn 

Met Zorgeloosch Scheiden kies je voor dé specialist in scheiden, met professionele mediators door het hele land. We combineren een lokale aanpak met landelijke expertise. Dat gaat verder dan alleen mediation. Zo gaat ons team van juristen en service medewerkers voor je aan de slag, om ervoor te zorgen dat alle aanvragen bij bank, notaris en rechtbank vlot verlopen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Een kennismaking met de mediator Apeldoorn aanvragen?

In het gratis kennismakingsgesprek legt de mediator in Apeldoorn alle stappen uit. Daarbij schuift er een financieel adviseur aan, die geeft direct inzicht in jullie toekomstige woonmogelijkheden en financiële situatie. De mediator geeft aan de hand van jullie situatie een all-in tarief. Of je nu twee of tien gesprekken nodig hebt, dat maakt niet uit. De gesprekken zijn gemakkelijk bij jullie thuis, of op een neutrale locatie van Zorgeloosch Scheiden in Apeldoorn. Daarbij is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
Doe hier je
aanvraag voor een mediator in Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een locatie in de buurt van Apeldoorn, onze mediators zitten ook in:

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen