Rust en ruimte voor een nieuwe toekomst.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Even voorstellen

Mijn naam is Nina Tillema. Ik heb jaren als adviseur en als leidinggevende in de financiële dienstverlening gewerkt. Waarom dan de switch naar scheidingsbemiddeling? Als voormalig pleegmoeder (crisisopvang) heb ik gezien wat de invloed is van een goede relatie tussen ouder en kind. Ook heb ik in mijn vriendenkring een aantal keren van dichtbij meegemaakt hoe een scheiding niet moet gaan. Ik heb vervolgens de keuze gemaakt om mediator te worden bij Zorgeloosch Scheiden zodat ik daadwerkelijk het verschil kan maken. Als mediator ben ik MfN en KIES geregistreerd.

Wat ik voor jullie kan doen

Willen jullie een vechtscheiding voorkomen? Willen jullie scheiden in goed overleg en met respect en begrip voor elkaar? Dan kan ik jullie helpen. Als onpartijdige scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie gesprekken. Ook breng ik structuur aan en lopen we samen, stap voor stap door alle onderwerpen heen in het traject. Ik denk hierbij graag mee over de beste afspraken voor jullie beiden. De uiteindelijke afspraken neem ik op in het echtscheidingsconvenant (en het bijbehorende ouderschapsplan). Dit vormt de start voor jullie nieuwe toekomst.

Kinderen in het spel

Als er kinderen in het spel zijn, staan we hier vanzelfsprekend uitgebreid bij stil. Ook geven we advies over de communicatie richting jullie kinderen. Hoe vertel je bijvoorbeeld dat papa en mama gaan scheiden? Naast de tips maken we natuurlijk ook veel afspraken over de kinderen. Hoe ziet de zorgverdeling er bijvoorbeeld uit? En hoe zit het met vakanties en feestdagen?

Het is belangrijk dat hier afspraken uit komen waar jullie allebei achter staan. Dit vormt namelijk jullie toekomst en die van de kinderen. Je wilt natuurlijk in staat blijven om samen zoveel mogelijk belangrijke gebeurtenissen bij te blijven wonen.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen of hebben jullie vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9