ING benoemt Zorgeloosch tot ‘Intermediair van de maand’

Zorgeloosch is door ING uitgeroepen tot Intermediair van de maand november 2017. ING is sinds 2014 een business partner van Zorgeloosch. Ondertussen werken beide partijen nauw samen om scheidende klanten van de bank maximaal te ondersteunen.

Directeur ING Intermediair Turhan Özgüner zegt over de verkiezing van Zorgeloosch:

“Zorgeloosch is een business partner waarmee we graag samenwerken. Naast de hoge klanttevredenheid, is de kwaliteit van de portefeuille ongekend hoog en voorziet zij ons regelmatig van feedback hoe wij het samen beter kunnen doen. Deze onderneming uitroepen tot ‘intermediair van de maand’ staat slechts in de schaduw van de vele awards en prijzen die de onderneming inmiddels op de planken heeft staan, maar ik kon het niet laten om Sander en zijn team samen met mijn teamleden Marlies Dijksterhuis en Jolette van Beek, alsnog op deze wijze te bedanken en een groot compliment te geven.”

 

De volledige bijdrage van Turhan Özgüner over deze uitverkiezing lees je op zijn LinkedInpagina.

“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10