ING benoemt Zorgeloosch tot ‘Intermediair van de maand’

Zorgeloosch is door ING uitgeroepen tot Intermediair van de maand november 2017. ING is sinds 2014 een business partner van Zorgeloosch. Ondertussen werken beide partijen nauw samen om scheidende klanten van de bank maximaal te ondersteunen.

Directeur ING Intermediair Turhan Özgüner zegt over de verkiezing van Zorgeloosch:

“Zorgeloosch is een business partner waarmee we graag samenwerken. Naast de hoge klanttevredenheid, is de kwaliteit van de portefeuille ongekend hoog en voorziet zij ons regelmatig van feedback hoe wij het samen beter kunnen doen. Deze onderneming uitroepen tot ‘intermediair van de maand’ staat slechts in de schaduw van de vele awards en prijzen die de onderneming inmiddels op de planken heeft staan, maar ik kon het niet laten om Sander en zijn team samen met mijn teamleden Marlies Dijksterhuis en Jolette van Beek, alsnog op deze wijze te bedanken en een groot compliment te geven.”

 

De volledige bijdrage van Turhan Özgüner over deze uitverkiezing lees je op zijn LinkedInpagina.

“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9
“Het was een prettige samenwerking”