ING benoemt Zorgeloosch tot ‘Intermediair van de maand’

Zorgeloosch is door ING uitgeroepen tot Intermediair van de maand november 2017. ING is sinds 2014 een business partner van Zorgeloosch. Ondertussen werken beide partijen nauw samen om scheidende klanten van de bank maximaal te ondersteunen.

Directeur ING Intermediair Turhan Özgüner zegt over de verkiezing van Zorgeloosch:

“Zorgeloosch is een business partner waarmee we graag samenwerken. Naast de hoge klanttevredenheid, is de kwaliteit van de portefeuille ongekend hoog en voorziet zij ons regelmatig van feedback hoe wij het samen beter kunnen doen. Deze onderneming uitroepen tot ‘intermediair van de maand’ staat slechts in de schaduw van de vele awards en prijzen die de onderneming inmiddels op de planken heeft staan, maar ik kon het niet laten om Sander en zijn team samen met mijn teamleden Marlies Dijksterhuis en Jolette van Beek, alsnog op deze wijze te bedanken en een groot compliment te geven.”

 

De volledige bijdrage van Turhan Özgüner over deze uitverkiezing lees je op zijn LinkedInpagina.

“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
Bemiddelaar:
Maurice Wolters
8
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
Bemiddelaar:
Maurice Wolters
10