Gratis Fit en Fun Dag voor kinderen van gescheiden ouders

Met vlogger Milan Knol, judoka Sanne van Dijke en e-gamer Aristote Ndunu

Op zaterdag 21 september kunnen kinderen van gescheiden ouders een onvergetelijke dag beleven in het AFAS-stadion in Alkmaar tijdens de eerste Zorgeloosch Fit en Fun Dag.

Een meet & greet met vlogger Milan Knol, een workshop judo van Europees kampioen Sanne van Dijke, een workshop hip-hop dans en nog veel meer sport- en spelactiviteiten is wat de kinderen te wachten staat. Alles om weer even lekker kind te zijn, zorgen te vergeten of juist steun te vinden bij andere kinderen die hetzelfde meemaken. Dat is waar de dag om draait. Deelname is voor kinderen van 8 t/m 15 en is geheel gratis. Inschrijven kan op https://zorgelooschfoundation.nl/fit-en-fun-dag-2019-int

Ruim 70.000 kinderen krijgen ieder jaar te horen dat hun ouders gaan scheiden. Voor ouders en kinderen een moeilijke periode. De wereld staat even stil, de impact is groot. Daarom wil Zorgeloosch Foundation kinderen helpen in deze moeilijke tijd. De Zorgeloosch Fit en Fun Dag wordt georganiseerd door de Zorgeloosch Foundation in samenwerking met Rabobank en Villa Pinedo.

Over Zorgeloosch Foundation

De Zorgeloosch Foundation onderneemt activiteiten en ondersteunt initiatieven die leiden tot meer balans en geluk in het leven van scheidende stellen, gezinnen en kinderen die betrokken zijn bij een echtscheiding. Met als ultieme doel Nederland 100% vechtscheidingsvrij te maken. De stichting maakt onderdeel uit van de Zorgeloosch Groep.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie of persaanvragen kun je schakelen met Marlon Gouverneur, marlon.gouverneur@zorgelooschgroep.nl / 06-30201812.

Persaanvragen voor de Fit & Fun Dag op 21 september graag uiterlijk donderdag 19 september 2019 indienen.

“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8