Scheiding en Hypotheek in één keer geregeld

De alles-in-één scheidenoplossing

 1. Mediation mét financieel advies
 2. Meer mogelijkheden door jarenlange samenwerking met ING
 3. Specialist in opties voor overnemen van de woning door één van jullie
samenwerking zorgeloosch en ing

Oplossing voor jullie hypotheek

Alles wat rondom jullie woonsituatie geregeld moet worden komt ter sprake. We geven je mediation mét financieel advies bij je scheiding. Al in het eerste gesprek bekijkt de financieel adviseur of jullie woonwensen haalbaar zijn en krijgen jullie begeleiding bij alles wat er bij de oude én nieuwe hypotheek komt kijken. Doordat onze financieel adviseurs nauw samenwerken met ING hebben zij veel ervaring met ING-hypotheken en kunnen ze jullie hier het beste over adviseren.

Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met:
 1. Het afhandelen van jouw oude hypotheek
 2. Het afsluiten van jouw nieuwe hypotheek
 3. Het uitkopen van jouw ex-partner
Huis verdelen bij scheiding

Woning overnemen? Doe de scan!

Veel mensen weten niet dat er vaak veel meer mogelijk is met de woning als je uit elkaar gaat. Wist je bijvoorbeeld dat als je de woning wilt overnemen, je vaak een veelvoud kunt lenen van wat je normaal kunt lenen bij een hypotheekverstrekker?

Dagelijks spreken wij stellen die niet weten wat er allemaal mogelijk is met de hypotheek. Het is essentieel dat je je goed laat voorlichten over de mogelijkheden.

Doe de scan en weet:

 1. Of je de woning kan overnemen
 2. Toegang tot een gratis consult van onze hypotheekspecialist
 3. Inzicht in jouw situatie

Zorgeloosch en ING

De alles-in-één scheidenoplossing

Scheiden heeft meestal veel gevolgen voor je financiële situatie. Daarom krijg je bij Zorgeloosch niet alleen de hulp van een mediator, maar ook van een gespecialiseerde financieel adviseur die je begeleidt tijdens de scheiding. Onze financieel adviseurs staan voortdurend in contact met ING en hebben al veel ING-klanten begeleid tijdens de scheiding.

Daar heb jij profijt van, want door onze samenwerking hebben onze financieel adviseurs meteen inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en krijgen zij meer voor elkaar. Ook weten ze precies waar je op moet letten en hoe je je grip houdt op je financiële situatie. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek, gemeenschappelijke bankzaken en het opstellen van een realistisch toekomstplan.
Mediation met partner bij scheiding

Waarom mediation?

Mediation helpt jullie om de scheiding van A tot Z te regelen. Je krijgt namelijk niet alleen te maken met emoties en verwachtingen, ook moet er een hoop geregeld worden. Er moeten afspraken gemaakt worden waar iedereen op de lange termijn beter van wordt. Een mediator scheiding is een onpartijdige professional die samen met jou, je partner en een financieel adviseur de scheiding regelt. Omdat een mediator niet oordeelt en altijd onpartijdig is, blijft er oog voor de belangen van beide partners. Twijfel je of mediation iets voor jullie is? Lees er meer over via onderstaande knop, of plan een kosteloos kennismakingsgesprek in.

Via ING kwamen we bij Zorgeloosch terecht. We hoopten al dat mediation fijn zou zijn maar hadden nooit gedacht dat we ook een financieel adviseur nodig zouden hebben. Ik kan het iedereen aanbevelen, er wordt echt overal aan gedacht. – Esther

★★★★★ – 9,2/10

Preferred partner van ING

ING

Zorgeloosch scheiden

 1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
 2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
 3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
 4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
 5. Partnerschappen met banken als ING zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
 6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
 7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10