Zorgeloosch Scheiden: voor ING klanten

De alles-in-één scheidenoplossing

 1. Mediation mét financieel advies
 2. Meer mogelijkheden door jarenlange samenwerking met ING
 3. Specialist in opties voor overnemen van de woning door één van jullie
samenwerking zorgeloosch en ing

Zorgeloosch en ING

De alles-in-één scheidenoplossing

Scheiden heeft meestal veel gevolgen voor je financiële situatie. Daarom krijg je bij Zorgeloosch niet alleen de hulp van een mediator, maar ook van een gespecialiseerde financieel adviseur die je begeleidt tijdens de scheiding. Onze financieel adviseurs staan voortdurend in contact met ING en hebben al veel ING-klanten begeleid tijdens de scheiding.

Daar heb jij profijt van, want door onze samenwerking hebben onze financieel adviseurs meteen inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en krijgen zij meer voor elkaar. Ook weten ze precies waar je op moet letten en hoe je je grip houdt op je financiële situatie. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek, gemeenschappelijke bankzaken en het opstellen van een realistisch toekomstplan.

Oplossing voor jullie hypotheek

Alles wat rondom jullie woonsituatie geregeld moet worden komt ter sprake. We geven je mediation mét financieel advies bij je scheiding. Al in het eerste gesprek bekijkt de financieel adviseur of jullie woonwensen haalbaar zijn en krijgen jullie begeleiding bij alles wat er bij de oude én nieuwe hypotheek komt kijken. Doordat onze financieel adviseurs nauw samenwerken met ING hebben zij veel ervaring met ING-hypotheken en kunnen ze jullie hier het beste over adviseren.

Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met:
 1. Het afhandelen van jouw oude hypotheek
 2. Het afsluiten van jouw nieuwe hypotheek
 3. Het uitkopen van jouw ex-partner
Huis verdelen bij scheiding
Mediation met partner bij scheiding

Waarom mediation?

Mediation helpt jullie om de scheiding van A tot Z te regelen. Je krijgt namelijk niet alleen te maken met emoties en verwachtingen, ook moet er een hoop geregeld worden. Er moeten afspraken gemaakt worden waar iedereen op de lange termijn beter van wordt. Een mediator scheiding is een onpartijdige professional die samen met jou, je partner en een financieel adviseur de scheiding regelt. Omdat een mediator niet oordeelt en altijd onpartijdig is, blijft er oog voor de belangen van beide partners. Twijfel je of mediation iets voor jullie is? Lees er meer over via onderstaande knop, of plan een kosteloos kennismakingsgesprek in.

Via ING kwamen we bij Zorgeloosch terecht. We hoopten al dat mediation fijn zou zijn maar hadden nooit gedacht dat we ook een financieel adviseur nodig zouden hebben. Ik kan het iedereen aanbevelen, er wordt echt overal aan gedacht. – Esther

★★★★★ – 9,2/10

Preferred partner van ING

ING

Waarom Zorgeloosch?

 1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
 2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
 3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
 4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
 5. Partnerschappen met banken als ING zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
 6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
 7. Kennismakingsgesprek is gratis.

“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9