Gewoon zeker garantie

Omdat jullie het eerste kennismakingsgesprek voeren met een scheidingsbemiddelaar én financieel adviseur, zijn de afspraken die jullie maken over jullie woning gegarandeerd uitvoerbaar. Deze GeWoonZekerGarantie bieden wij als je kiest voor mediation in combinatie met financieel advies: Zorgeloosch Scheiden.

Zorgeloosch samen met je partner in gesprek met een mediator

De financieel adviseur van Zorgeloosch kent als echtscheidingsspecialist de regels van vele banken, berekent jullie mogelijkheden en adviseert jullie hierin. Waar het bij andere partijen kan gebeuren dat de afspraken over de woning niet uitvoerbaar zijn bij de bank of rechtbank, kunnen wij jullie de garantie geven dat het echtscheidingsconvenant in één keer wordt goedgekeurd. Je hoeft niet opnieuw samen in gesprek of onderhandeling om andere afspraken te maken. En dat scheelt een hoop stress, tijd en geld!

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8