Gewoon zeker garantie

Omdat jullie het eerste kennismakingsgesprek voeren met een scheidingsbemiddelaar én financieel adviseur, zijn de afspraken die jullie maken over jullie woning gegarandeerd uitvoerbaar. Deze GeWoonZekerGarantie bieden wij als je kiest voor mediation in combinatie met financieel advies: Zorgeloosch Scheiden.

Zorgeloosch samen met je partner in gesprek met een mediator

De financieel adviseur van Zorgeloosch kent als echtscheidingsspecialist de regels van vele banken, berekent jullie mogelijkheden en adviseert jullie hierin. Waar het bij andere partijen kan gebeuren dat de afspraken over de woning niet uitvoerbaar zijn bij de bank of rechtbank, kunnen wij jullie de garantie geven dat het echtscheidingsconvenant in één keer wordt goedgekeurd. Je hoeft niet opnieuw samen in gesprek of onderhandeling om andere afspraken te maken. En dat scheelt een hoop stress, tijd en geld!

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. Uit elkaar vanaf €300 p.p.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10