Raetsluy, partner van Zorgeloosch

Zorgeloosch werkt samen met mediators en advocaten door heel Nederland, waaronder Raetsluy Advocaten.

Zorgeloosch en Raetsluy Advocaten

Zorgeloosch werkt samen met mediators en advocaten door heel Nederland, waaronder Raetsluy Advocaten. Dit advocatenkantoor bestaat al sinds 1998 en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord. De drie advocaten hebben gezamenlijk meer dan 70 jaar ervaring, niet alleen als advocaat, maar ook als MfN-register mediator en rechter-plaatsvervanger. Zij zijn bevoegd om te werken op basis van gefinancierde rechtsbijstand, wat ook betekent dat zij voldoen aan alle kwaliteitseisen van zowel de Orde van Advocaten, Raad voor Rechtsbijstand en het MfN. Zij behandelen onder meer echtscheidingszaken, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, erfrecht en kunnen optreden als bijzonder curator. Meer informatie vind je op de website van Raetsluy.

Mark van Essen is jouw vaste advocaat van Raetsluy.

Advocaat bij echtscheiding

Een advocaat kan jou bijstaan bij de echtscheiding. Als je samen geen afspraken meer kunt of wilt maken dan kun je allebei een advocaat nemen. Je dient dan een zogenaamd enkelzijdig verzoek in bij de rechtbank. Jouw ex-partner dient dan via zijn advocaat een verweerschrift in bij de rechtbank.

Over de procedure kun je meer vinden op de website rechtspraak.nl

“In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.”
10
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10