Samenwerking met meer dan 20 banken

Als je uit elkaar gaat en je hebt een koopwoning dan is dat een extra uitdaging. Je zit met vragen als ‘kan ik de woning overnemen?’, ‘wat worden mijn maandlasten?’, ‘kan ik mijn ex wel uitkopen?’.

  • Daarom werken we al 15 jaar samen met meer dan 20 banken in Nederland.
  • We zijn onafhankelijk adviseur en denken altijd in jouw belang.
  • We zijn specialist in uit elkaar gaan met een woning
  • We hebben een AFM vergunning en het keurmerk financiële dienstverlening. We worden getoetst en zijn gebonden aan regels en normen binnen de advieswereld.
  • We hebben een hypotheekscan ontwikkeld zodat je meteen een richting krijgt of het gaat lukken om de woning over te nemen.

Een overzicht van de banken waarmee we samenwerken

ABN AMRO
Aegon
Allianz
Argenta
ASN Bank
ASR
BLG Wonen
Centraal Beheer Achmea
Florius

Hypotrust
ING
Lloyds Bank
MoneYou
Nationale Nederlanden
NIBC Direct
Rabobank
Reaal
SNS Bank
Woonfonds

Wil je een gratis hypotheekconsult?

Wil je graag weten wat je in jouw situatie moet en mag doen met de hypotheek? Wij bieden je de mogelijkheid om gratis een verkennend telefoongesprek te hebben van 15 minuten met één van onze specialisten.

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10
“Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.”
Mediator:
Marco van Nus
9