Ik ben Henk Meijer, ervaren MfN- en ADR-registermediator, vertrouwenspersoon en ik woon in Noord-Holland. Mijn belangrijkste doel bij mediation is een goede oplossing vinden waar jullie allebei compleet achter staan. Alleen zo kunnen jullie allebei op een goede manier verder.

Lees meer over Henk

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Scheiden en nu?

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. Daar komt altijd veel bij kijken, Emotioneel, maar ook praktisch om te regelen. Terwijl dat waarschijnlijk het laatste is waar je nu aan wilt denken. Je komt voor een hoop vraagstukken te staan:

  • Je wilt de zorg voor je kinderen zo goed mogelijk geregeld hebben.
  • Hebben jullie samen een (koop)huis? Dan moet je daar besluiten over maken en zaken regelen
  • Kan een van jullie in het huis blijven, en waar gaat de ander heen?
  • Hoe zien de financiën er straks uit>
  • Wat komt er aan (juridisch) papierwerk bij kijken?

Samen met mijn collega’s help ik jou bij alles wat er geregeld moet worden en ik help jullie alle afspraken te maken.

Even voorstellen

Vraag je mensen die mij kennen om mij te beschrijven, dan zul je waarschijnlijk horen dat communicatie mij in het bloed zit. Menselijke relaties boeien mij. Dat is ook de reden dat ik ooit de opleiding tot mediator heb gevolgd en me ben gaan specialiseren in familieconflicten, echtscheidingen en conflictbeheersing.

In mijn werkzame leven heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Met mijn gezin heb ik vijftien jaar in Spanje gewoond en voor kortere periodes in Sydney, Hong Kong, Dubai en Sint Petersburg. Ik heb zelfs als geboren Amsterdammer een heel jaar prettig in Rotterdam gewoond. Niet in elke job reisde mijn gezin mee, maar hoe lastig dat soms ook was: we hebben onze kinderen een goede, stabiele basis kunnen meegeven. Zelf heb ik heel veel contact gehad met andere culturen, gebruiken en religies.

“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9