Ik ben Henk Meijer, ervaren MfN- en ADR-registermediator, vertrouwenspersoon en ik woon in Noord-Holland. Mijn belangrijkste doel bij mediation is een goede oplossing vinden waar jullie allebei compleet achter staan. Alleen zo kunnen jullie allebei op een goede manier verder.

Lees meer over Henk

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Scheiden en nu?

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. Daar komt altijd veel bij kijken, Emotioneel, maar ook praktisch om te regelen. Terwijl dat waarschijnlijk het laatste is waar je nu aan wilt denken. Je komt voor een hoop vraagstukken te staan:

  • Je wilt de zorg voor je kinderen zo goed mogelijk geregeld hebben.
  • Hebben jullie samen een (koop)huis? Dan moet je daar besluiten over maken en zaken regelen
  • Kan een van jullie in het huis blijven, en waar gaat de ander heen?
  • Hoe zien de financiën er straks uit>
  • Wat komt er aan (juridisch) papierwerk bij kijken?

Samen met mijn collega’s help ik jou bij alles wat er geregeld moet worden en ik help jullie alle afspraken te maken.

Even voorstellen

Vraag je mensen die mij kennen om mij te beschrijven, dan zul je waarschijnlijk horen dat communicatie mij in het bloed zit. Menselijke relaties boeien mij. Dat is ook de reden dat ik ooit de opleiding tot mediator heb gevolgd en me ben gaan specialiseren in familieconflicten, echtscheidingen en conflictbeheersing.

In mijn werkzame leven heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Met mijn gezin heb ik vijftien jaar in Spanje gewoond en voor kortere periodes in Sydney, Hong Kong, Dubai en Sint Petersburg. Ik heb zelfs als geboren Amsterdammer een heel jaar prettig in Rotterdam gewoond. Niet in elke job reisde mijn gezin mee, maar hoe lastig dat soms ook was: we hebben onze kinderen een goede, stabiele basis kunnen meegeven. Zelf heb ik heel veel contact gehad met andere culturen, gebruiken en religies.

“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10