Onze blog artikelen

Hoe verloopt een scheiding? Wat is alimentatie nu precies? Hoe zit het nu met de woning? Als jij ook met zulke vragen zit, lees dan vooral onze blogs. Natuurlijk kun je hier ook alle actuele berichten lezen; denk bijvoorbeeld aan een wijziging in de wetgeving. Wil je op de hoogte gehouden worden? Dan kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw scheiding en de Belastingdienst: dit moet je weten

Inkomen & Financiën - 09 april 2019

Scheiden betekent keuzes maken. Ook voor de manier waarop je aangifte doet bij de Belastingdienst. Lees hier de belangrijkste stappen.

Lees meer

Je financiën op orde met een kasboek

Mind - 25 maart 2019

Daar zit je dan, in je eentje. Scheiding achter de rug, alles geregeld. Hoe nu verder? Emoties wellen regelmatig op, je huilt om niets en alles, maar er is zoveel méér. Het geld, bijvoorbeeld. Hoe moet dat in vredesnaam?

Lees meer

Mindfull eten maakt het leven lekkerder

Body - 14 februari 2019

Het is geen rocket science om mindfull te gaan eten. Gewoon een beetje nadenken bij wat je doet. En eigenlijk zijn er geen regels, dus je kunt het niet fout doen. We hebben wat leidraden uitgesponnen die je kunt aanhouden om ook bewuster te gaan eten.

Lees meer

In je eentje erop uit, maar dan met je kinderen

Soul - 31 januari 2019

Daar zit je dan: de scheiding is er door, partner écht weg, en jij zit met je bak ellende. En intussen hangen de kinderen om je heen. Wat moet je dan?

Lees meer

Hoi vissenbrein, zó ga je om met stress!

Mind - 30 januari 2019

Eigenlijk ben je een vis met iets complexere emoties. Helaas staan onze vissenreflexen ons moderne stressvolle leven af en toe een beetje in de weg. Hoe dat zit lees je hier.

Lees meer

Je geestelijk welbevinden verbeteren? Daar is een app voor!

Mind - 18 januari 2019

Ontstressen! Maar dan met een app. In dit artikel lees je meer over manieren om met stress om te gaan en welke apps dan van pas kunnen komen.

Lees meer