Maurice Wolters
Scheidingsbemiddelaar in Lelystad & Almere

Uit elkaar gaan, een ingrijpend proces waar veel geregeld moet worden voor jullie toekomst. Ik neem jullie stap voor stap mee naar de voor jullie best passende oplossingen. Hebben jullie kinderen? Dan hebben die een zeer belangrijke plek in jullie afspraken.

Even voorstellen

Ik ben Maurice Wolters. Zelf ben ik ook uit elkaar gegaan en ik weet dat dit veel emoties met zich meebrengt, maar het kan wel met begrip en respect voor elkaar. Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie ondersteuning, houvast en structuur in het proces en ontzorg jullie graag. Zo kunnen jullie een nieuwe start maken, apart van elkaar.

Kinderen bij scheiding

Ieder kind reageert anders op een scheiding. De één wordt stil en trekt zich terug, terwijl de ander boos wordt. De manier waarop jullie met de scheiding omgaan, heeft hier veel effect op. Daarom is het zo belangrijk om in gesprek te blijven en een vechtscheiding te voorkomen. Ik help jullie graag om dingen vanuit elkaars perspectief te bekijken en begrip en respect voor elkaar te krijgen/ houden. Ook kan ik jullie tips geven hoe jullie het beste met de scheiding om kunnen gaan richting de kinderen. Jullie blijven natuurlijk altijd hun ouders.

Hypotheek

Naast de zorgen die ontstaan rondom de scheiding en de kinderen, is de hypotheek ook vaak een punt van zorgen. Wie blijft er in de wonen? Kan er überhaupt één van jullie in de woning blijven? En wat zijn de andere opties? Om meteen deze zorgen weg te nemen, kan er tijdens het eerste gesprek al een adviseur aansluiten die jullie duidelijkheid geeft over de woon(on)mogelijkheden. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Kennismaken

Graag maak ik kennis met jullie en leg ik meer uit over mijn aanpak. Natuurlijk kunnen jullie dan ook meteen al jullie vragen bij mij  kwijt. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek door te mailen, bellen of door het contactformulier in te vullen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Beoordelingen van Maurice

 • De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.

  Ridderkerk

  8
 • Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!

  Papendrecht

  8
 • Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.

  Rotterdam

  9
 • Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.

  Vrouw

  , Papendrecht

  10

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).