Gecertificeerd scheidingsadviseur en financieel planner
Ik zet al mijn kennis in, met veel energie en plezier, om stellen die besloten hebben om uit elkaar te gaan zo goed mogelijk te begeleiden. Het maken van goede, duidelijke en evenwichtige afspraken is van groot belang voor jullie beider toekomst. Ook inzicht in jullie nieuwe financiële positie is een belangrijk onderwerp. Ik ga graag met jullie in gesprek.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9