Cathalijne van de Weijer

Rust, overzicht, stap-voor-stap-begeleiding
Als jullie hebben besloten te gaan scheiden komt er veel op jullie af. Als mediator vertel ik tijdens het kennismakingsgesprek wat jullie allemaal kunnen verwachten en ik neem dan al veel zorgen voor jullie weg. Wonen, een ouderschapsplan en hoe de toekomst er financieel uit gaat zien neem ik stap voor stap met jullie door. Ik ben zelf ooit gescheiden dus ik weet hoe belangrijk het is dat iemand jullie begeleidt in het hele proces en zorgt voor overzicht en rust.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.”
10