Cathalijne van de Weijer

Rust, overzicht, stap-voor-stap-begeleiding
Als jullie hebben besloten te gaan scheiden komt er veel op jullie af. Als mediator vertel ik tijdens het kennismakingsgesprek wat jullie allemaal kunnen verwachten en ik neem dan al veel zorgen voor jullie weg. Wonen, een ouderschapsplan en hoe de toekomst er financieel uit gaat zien neem ik stap voor stap met jullie door. Ik ben zelf ooit gescheiden dus ik weet hoe belangrijk het is dat iemand jullie begeleidt in het hele proces en zorgt voor overzicht en rust.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!”
8
“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10