Huis & hypotheek

Wat gebeurt er met huis & hypotheek na jullie scheiding? Er zijn veel scenario’s mogelijk, maar wat is in jullie geval de beste beslissing?

Het is verstandig om niet alleen met elkaar afspraken te maken, maar ook de hulp van een deskundig bemiddelingsbureau in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan Zorgeloosch Scheiden. Met een groot aantal locaties in Nederland is er vast een kantoor bij jou in de buurt waar je voor onze hulpverlening terecht kunt.

Bekijk samen de verschillende mogelijkheden en beslis wat in jullie situatie een geschikte oplossing is

Huis & hypotheek na een scheiding: wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je gaat scheiden is het verstandig om na te gaan wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van jullie huis & hypotheek. Het is mogelijk dat één van jullie in de koopwoning blijft wonen en de hypotheek op zich neemt. Echter kan het ook zo zijn dat geen van beide de woning alleen kan betalen. Dan zullen jullie beide het huis moeten verlaten en de woning te koop moeten zetten.

Het is aan te raden om samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken en te beslissen wat in jullie situatie een geschikte oplossing is. Zorgeloosch Scheiden kan je daarbij helpen; jullie hoeven er niet alleen voor te staan. Onze dienstverlening bestaat uit een mediator en een financieel adviseur die over de benodigde kennis beschikken en jullie een goed onderbouwd advies geven ten aanzien van jullie huis & hypotheek. Willen jullie graag kennismaken? Aarzel dan niet een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Bel 088 1661 553 en we zijn er voor jullie.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen