Mediator Rotterdam

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Capelle aan den IJssel- Amber Droog

Amber Droog: mediator in Rotterdam

Tijdens jullie gesprekken bij mij, hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn en is er ruimte voor emotie. Wel laat ik jullie openstaan voor de zienswijze en het gevoel van de ander. Gelijkwaardigheid in de gesprekken en de afwikkeling is een voorwaarde.

Lees meer over Amber

Mediator in Rotterdam

Een scheiding heeft heel wat voeten in de aarde: jullie moeten veel regelen en ook emotioneel komt er veel op jullie af. Een mediator helpt jullie om alles te regelen en om emotioneel en financieel fit uit jullie scheiding te komen.

Voor een mediator in Rotterdam ben je bij Zorgeloosch aan het juiste adres. Jullie hebben de keuze uit verschillende kwaliteitsmediators die voor jullie klaarstaan. Het eerste gesprek met jullie mediator is altijd gratis.

Erasmusbrug Rotterdam - Mediator Rotterdam

Mediator Rotterdam voor een goed geregelde echtscheiding

Willen jullie je scheiding in één keer goed regelen, zodat jullie allebei een zekere basis voor de toekomst hebben? Dan is mediation een goed idee.

Een mediator helpt jullie om alle zaken op een rijtje te krijgen en knopen door te hakken op een weldoordachte, eerlijke manier. Door samen een concreet plan op te stellen voor jullie leven na de scheiding, leggen jullie een solide basis die ervoor zorgt dat jullie straks zonder zorgen verder kunnen.

Gratis kennismakingsgesprek

Waarom mediation bij echtscheiding?

Mediator in Rotterdam

Het doel van mediation bij echtscheiding is om een duurzame oplossing te vinden waar jullie allebei achter kunnen staan. Waar jullie bij een rechtszaak tegenover elkaar zouden staan, zitten jullie bij mediation juist aan dezelfde kant van de tafel en maken jullie samen beslissingen over jullie leven na de scheiding. Een mediator heeft een heel andere rol dan een advocaat: een mediator is onpartijdig en gaat met jullie allebei op zoek naar de beste regeling voor ieder aspect van de scheiding.

De mediator weet met welke vragen jullie rondlopen en geeft jullie zowel emotionele ondersteuning als concrete adviezen. Samen met hem hebben jullie als doel om de scheiding snel en tot in detail goed geregeld te krijgen. Zo kunnen jullie de blik op de toekomst richten.

Gratis eerste gesprek met jullie scheidingsmediator in Rotterdam

Het eerste gesprek met jullie mediator in Rotterdam is altijd gratis. Dit gesprek is bedoeld om jullie mediator en de financieel adviseur te leren kennen, maar is ook direct al praktisch van aard en helpt jullie echt verder. Tijdens het gesprek gaan jullie bijvoorbeeld in op vragen als:

 • Wat verwachten jullie van jullie mediator?
 • Welke aspecten van jullie scheiding vinden jullie vooral belangrijk om goed over na te denken met de mediator?
 • Hoe ziet jullie financiële situatie eruit en wat zijn de mogelijkheden daarin voor straks?
 • Wat zijn jullie wensen voor de toekomst?
 • Hoe verdelen we in het vervolg de zorg voor kinderen, welke afspraken maken we daarover?
Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen

Scheiden in Rotterdam met mediation van Zorgeloosch: de voordelen

 

Mediation Rotterdam

Als jullie voor jullie echtscheiding in Rotterdam een professionele mediator zoeken, zoek dan niet verder. Bij Zorgeloosch vind je meerdere mediators die stuk voor stuk MfN register mediator zijn. Zij zijn dus geregistreerd in het kwaliteitsregister voor mediators en hebben door middel van toetsen aangetoond dat zij hun vak verstaan.

Voor een mediator van Zorgeloosch kies je dus als je een goede, betrouwbare mediator zoekt, en als je:

 • een mediator bij jou in de buurt in Rotterdam zoekt;
 • ook graag direct financieel advies krijgt van een financieel adviseur;
 • er zeker van wilt zijn dat jullie echtscheidingsconvenant altijd wordt goedgekeurd door de bank of rechtbank;
 • eerst vrijblijvend wilt kennismaken met je mediator voordat je voor hem kiest.
Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek met jullie mediator in Rotterdam

Het eerste kennismakingsgesprek met jullie mediator in Rotterdam is bij Zorgeloosch altijd gratis. Tijdens het eerste gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en kijken we ook graag naar jullie financiële situatie, zodat jullie een beter beeld krijgen van de mogelijkheden die jullie hebben na de scheiding. We kijken bijvoorbeeld samen naar jullie hypotheek en naar de vraag of een van jullie in jullie huidige huis kan blijven wonen. Neem direct contact op om jullie eerste gratis gesprek met jullie scheidingsmediator in Rotterdam te plannen.


Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt? Ontdek meer bij onze mediators in Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse en Gouda.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen