Mediation in Tilburg Spoorlaan

tilburg

Ons kantoor in Tilburg Spoorlaan

Spoorlaan 334 5038CC
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

De mediator in Tilburg voor je scheiding

Een scheiding is een ingrijpende verandering in je leven. Het is daarom zaak je scheiding goed te regelen, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien. Bij Zorgeloosch vind je snel een betrouwbare mediator in Tilburg en is het eerste gesprek met jullie mediator altijd gratis.

Je scheiding in Tilburg goed geregeld met hulp van een mediator

Een mediator helpt jullie om duidelijke afspraken te maken en vast te leggen over de scheiding en vooral over jullie leven na de scheiding. Samen geven jullie vorm aan jullie leven na de scheiding. De mediator scheiding heeft geen beslissende, maar een begeleidende rol: hij heeft al veel scheidingen begeleid en weet dus wat de moeilijkheden en de mogelijkheden zijn. Hij helpt jullie knopen door te hakken door alle opties duidelijk op een rijtje te zetten. Hij buigt zich samen met jullie over jullie specifieke situatie en past zijn kennis toe om jullie te adviseren over de mogelijkheden die jullie hebben. Zo kijkt hij of bijvoorbeeld een scheiding van tafel en bed of een ‘gewone’ scheiding voor jullie situatie beter is.

Het uitgangspunt van mediation bij scheiding is altijd dat jullie samen een plan voor de toekomst maken dat realistisch is en waar jullie allebei achter kunnen staan. Zo leggen jullie de basis voor een zekere toekomst zonder zorgen en onzekerheden.

Onpartijdige hulp bij de scheiding

Een mediator bij echtscheiding inschakelen is iets anders dan een advocaat inschakelen. Een advocaat is partijdig: hij wordt ingeschakeld door een van de partners en staat dus ook aan zijn of haar kant.

Gaan jullie scheiden en kiezen jullie voor een mediator, dan zorgt die mediator ervoor dat jullie niet tegenover elkaar komen te staan, maar dat jullie juist samen aan tafel gaan. Bij de mediator aan tafel maken jullie in overleg samen afspraken voor de toekomst. Jullie krijgen dus niets opgelegd zoals in de rechtbank, maar beslissen zelf over jullie toekomst.

De rol van een mediator bij scheiding kun je zien als een soort wegwijzer: hij beslist niet waar jullie heen gaan, maar geeft aan wat de mogelijkheden zijn en begeleidt jullie zo de juiste kant op. Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in de buurt, ontdek meer bij mediator Roermond.

Mediator Tilburg: daarom kies je voor een mediator van Zorgeloosch

Steeds meer mensen komen bij een mediator van Zorgeloosch uit als ze een mediator in Tilburg of omgeving zoeken. Dat is niet voor niks:

 • Jullie eerste gesprek is altijd gratis
  Jullie eerste gesprek bij jullie mediator is gratis. Dat maakt dat jullie eerst kunnen kennismaken, zodat jullie er zeker van zijn dat jullie een mediator in de arm nemen waar jullie je goed bij voelen.
 • Altijd een mediator bij jullie in de buurt, bijvoorbeeld mediation in Tilburg
  Zorgeloosch heeft een landelijk netwerk van MfN register mediators. Ook in Tilburg heeft Zorgeloosch dus een geschikte mediator voor jullie. Zorgeloosch helpt jullie om een goede mediator te kiezen: wij hebben de voorselectie al gemaakt en werken enkel met professionele en ervaren register mediators.
 • Jullie krijgen ook direct financieel advies
  Wat uniek is aan de aanpak van Zorgeloosch: jullie worden niet alleen gekoppeld aan een ervaren mediator, maar ook aan een financieel adviseur. Hij buigt zich samen met jullie over de financiële situatie en legt uit welke mogelijkheden jullie hebben. Vaak beginnen we met de vraag: wat is er mogelijk met de huidige hypotheek? Kan een van ons in het huis blijven wonen? Dankzij de financieel adviseur zijn de plannen die je uitdenkt met de mediator altijd financieel haalbaar.
 • Jullie echtscheidingsconvenant wordt gegarandeerd goedgekeurd door de (recht)bank
  Een scheidingsplan dat je met de hulp van een mediator en financieel adviseur van Zorgeloosch opstelt, wordt altijd goedgekeurd door de bank en rechtbank. Je loopt dus niet het risico dat je een zorgvuldig uitgedacht plan weer moet gaan herzien, wat extra tijd, moeite en frustratie kost.

Gratis eerste gesprek aanvragen bij een mediator in Tilburg

Willen jullie je op het leven na de scheiding richten en jullie leven straks bouwen op een zekere, goed doordachte basis waar jullie allebei achter staan? Schakel dan een mediator in Tilburg in voor jullie scheiding. Vraag vandaag nog het eerste gratis gesprek aan via Zorgeloosch.

Onze mediators staan door het hele land voor je klaar. In Noord-Brabant kunnen we je onder andere ook ondersteunen met:

Afspraak bij ons op locatie of bij jullie thuis.

zoek een mediator bij jou in de buurt!

“Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.”
Mediator:
Marco van Nus
8
“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8