Mediation in Roermond

Ons kantoor in Roermond

Boven de Wolfskuil 3 6049LX
088 - 16 61 553
contact@zorgeloosch.nl
Stuur een WhatsApp bericht
Openingstijden
Voor al je vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op de volgende momenten:
Ma t/m do: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Esther van Dok
Scheidingsbemiddelaar in Roermond & Venlo

Nu de beslissing is genomen dat jullie gaan scheiden, komt er veel op jullie af. Ik ontzorg jullie en maak een duidelijk stappenplan. Alles waar afspraken over gemaakt moeten worden, bespreken we samen, stap voor stap: jullie huis, financiën en kinderen. Ik neem jullie bij de hand en geef jullie inzicht in het proces. We werken naar de best mogelijke afspraken waar jullie beiden achter staan. Zo sluiten jullie uiteindelijk samen een hoofdstuk af om apart een nieuw hoofdstuk te beginnen. Zelf alvast meer lezen over welke stappen je moet nemen bij een scheiding? Lees in ons artikel ‘scheiden en dan‘ meer.

 

Mediator in Roermond van Zorgeloosch Scheiden

Sint-Christoffelkathedraal Roermond – mediation Roermond. Zijn jullie op zoek naar een mediator in Roermond die jullie kan helpen met jullie scheiding? Onze mediators staan voor jullie klaar en maken samen met jullie een doordacht plan waarmee jullie je leven na de scheiding vol vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Mediator Roermond: met Zorgeloosch kies je voor kwaliteit

Een mediator kiezen is niet altijd gemakkelijk: je weet vaak niet waar je op moet letten en hoe je een goede mediator scheiding vindt die betrouwbaar en haalbaar advies geeft.

Zorgeloosch heeft een landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde mediators. Dit zijn mediators die aantoonbaar ervaring hebben met scheidingsmediation en die hun vak verstaan. Kies je voor een mediator van Zorgeloosch, dan weet je dat je goed zit.

Ook mediators in Roermond vind je via Zorgeloosch. Zoeken jullie dus een goede mediator in Roermond of Limburg om jullie te helpen jullie scheiding op een goede manier af te wikkelen, vertrouw dan op Zorgeloosch. Wij hebben al een strenge voorselectie gemaakt van mediators, waardoor je weet dat het goed zit.

De verschillen tussen een fiscaal partner en toeslagpartner

Daarom kies je voor een mediator in Roermond van Zorgeloosch

Zorgeloosch heeft al veel stellen mogen helpen tijdens hun scheiding en staat ook voor jullie klaar. Voor een mediator van Zorgeloosch kies je vanwege:

  1. De zekerheid om ook financieel de juiste keuzes te maken dankzij onze financieel adviseurs;
  2. De garantie dat de afspraken in het echtscheidingsconvenant altijd wordt goedgekeurd door de bank of rechtbank;
  3. Het gratis eerste gesprek waarin je dankzij de SnelwonenScan direct inzicht krijg in de vraag of een van jullie in de huidige woning kan blijven wonen.

Altijd een mediator én een financieel adviseur

Het unieke van Zorgeloosch is dat jullie niet alleen een mediator tot jullie beschikking hebben, maar ook een financieel adviseur. De financieel adviseur scheiding zorgt ervoor dat jullie haalbare plannen maken die nu en later geen financiële problemen opleveren. Hij legt jullie graag op een begrijpelijke manier uit wat jullie financiële mogelijkheden zijn en belicht de voor- en nadelen van al die mogelijkheden, zodat jullie en weloverwogen beslissing kunnen maken.

Dankzij de financieel adviseur kunnen we direct tijdens het eerste gesprek duidelijkheid geven over jullie huis. We kijken of een van jullie in de woning kan blijven. De vertrekkende partner helpen we zoeken naar een passende woning.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Garantie op goedkeuring echtscheidingsconvenant

De kennis en ervaring van onze mediators en financieel adviseurs maakt dat we garanties kunnen geven op ons werk. Kiezen jullie voor mediation via Zorgeloosch, dan doen we het altijd in één keer goed: we werken samen met jullie een plan uit dat sowieso wordt goedgekeurd door de bank en rechtbank.

Gratis eerste gesprek

De eerste kennismaking met jullie mediator en financieel adviseur is bij Zorgeloosch altijd gratis. Het eerste gesprek is niet alleen een kennismaking, maar helpt jullie ook direct verder. De mediator geeft antwoord op jullie vragen en bespreekt graag wat jullie belangrijk vinden in het scheidingsproces. De financieel adviseur neemt graag jullie financiële situatie onder de loep om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Zo helpt een mediator jullie bij je scheiding
Scheiden Roermond

Een mediator is onpartijdig. Dit maakt dat hij met jullie samen naar de scheiding kijkt en niet aan de kant van een van jullie staat, zoals een advocaat. Een mediator bekijkt alle mogelijkheden. Zo helpt hij je bijvoorbeeld met je keuze tussen een scheiding van tafel en bed of een ‘gewone’ scheiding. De mediator heeft een sturende en adviserende rol, maar hij is niet degene die de beslissingen neemt, dat zijn jullie zelf. Je kunt een mediator bij echtscheiding zien als een soort bewegwijzeringsbord: hij geeft aan welke wegen er zijn om te komen waar je wilt, maar hij dwingt jullie niet een bepaalde weg in te slaan.

Willen jullie je scheiding op een goede manier regelen die een zekere basis vormt voor de toekomst van jullie allebei, dan is een mediator inschakelen een goed idee. Je weet dan zeker dat alle cruciale zaken op de best mogelijke manier geregeld zijn en dat jullie geen belangrijke punten over het hoofd zien.

alimentatie

Kom in contact met jullie mediator in Roermond

De mediators in Roermond van Zorgeloosch staan voor jullie klaar. Samen met jullie en de financieel adviseur buigen zij zich over de scheiding en geven jullie snel inzicht in de mogelijkheden. Jullie krijgen ook gedegen advies over de financiële opties dankzij de financieel adviseurs van Zorgeloosch. Neem contact met ons op en maak direct jullie eerste gratis afspraak met jullie mediator in Roermond.

Eerder op zoek naar een mediator of mediation locatie in Venlo, Weert of Sittard? Of ontdek hier al onze mediator locaties.

“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.”
10