Vergeet niet om soms terug te kijken en je te realiseren hoe ver je samen al bent gekomen…

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther van Dok (1976). Ik ben getrouwd, samen met Arthur ouders van 6 kinderen. Al jarenlang een – gelukkig – succesvol samengesteld gezin, waarvan onze jongste zoon de sterkste schakel is. Ik heb zelf jaren geleden een scheiding achter de rug en ik ben er trots op hoe mijn ex-partner en ik hiermee nog steeds omgaan. We hebben samen veel mijlpalen meegemaakt. Toen onze oudste dochter 18 jaar werd, was haar grootste wens om dit samen te vieren, met alle familie en vrienden die daarbij horen. Wij hebben onze ideeën hierover aan de kant gezet en hebben onze dochter de verjaardag van haar leven gegeven. Dit gun ik jullie ook!

Scheiden, en nu?

Nu de beslissing is genomen dat jullie gaan scheiden, komt er veel op jullie af. Ik ontzorg jullie en maak een duidelijk stappenplan. Alles waar afspraken over gemaakt moeten worden, bespreken we samen, stap voor stap: jullie huis, financiën en kinderen. Ik neem jullie bij de hand en geef jullie inzicht in het proces. We werken naar de best mogelijke afspraken waar jullie beiden achter staan. Al deze afspraken nemen we op in het echtscheidingsconvenant en evt. ouderschapsplan. Ook de juridische afhandeling wordt door ons verzorgd. Zo sluiten jullie uiteindelijk samen een hoofdstuk af om apart een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Eigen woning?

Hebben jullie een eigen woning, dan is jullie hypotheek vaak een grote zorg. Kan één van jullie in het huis blijven wonen? Zijn er ook nog andere opties? Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek sluit er een financieel adviseur aan die jullie direct duidelijkheid kan geven over jullie woning en alle opties. Dit geeft voor jullie meteen rust en duidelijkheid. De financieel adviseur scheiding kan ook meedenken over evt. pensioenen, vermogen en verzekeringen. Zo kunnen afspraken ontstaan waarvan wij weten dat ze ook door de bank goedgekeurd zullen worden.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

  • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
  • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
  • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
  • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
  • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Zijn er kinderen in het spel?

Zelf ben ik kind van gescheiden ouders en ik heb zelf een scheiding achter de rug. Gelukkig zie ik dit niet als negatief, maar haal ik juist het positieve eruit. Ik kan de positie van jullie kinderen (tijdens een scheiding) op de voorgrond zetten terwijl ik daarbij ook jullie positie als ouders (tijdens een scheiding) niet uit het oog verlies. Zo creëren we een ouderschapsplan waarin de kinderen centraal staan, met afspraken die ook echt uitvoerbaar zijn.

Ieder kind reageert anders op een scheiding. Juist daarom is de manier hoe jullie hier samen mee omgaan zo belangrijk. Uiteindelijk willen jullie allebei het allerbeste voor jullie kinderen. Vergeet nooit dat niemand zo trots is op je kind als de andere ouder! En dat je ooit samen zo gelukkig was dat jullie deze oogappeltjes op de wereld hebben gezet!

Hebben wij een klik samen?

Om dit te onderzoeken én om te weten of ik in jullie situatie van toegevoegde waarde kan zijn, kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Dit gesprek kan op kantoor of bij jullie thuis, overdag of in de avonduren plaatsvinden. Net wat jullie het beste past.

“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Mediator:
Nina Tillema
10