Alimentatie berekenen

Ga je scheiden en kun je wel wat hulp gebruiken bij het berekenen van alimentatie? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je een alimentatie berekening laten maken zonder zorgen. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waardoor het lastig is zelf een goede alimentatie berekening te maken. Het is daarom verstandig om dit te laten opstellen door een deskundig bemiddelingsbureau. Wij helpen met lastige vraagstukken omtrent jullie scheiding en berekenen jouw alimentatie, afgestemd op jullie situatie. Samen kijken we hoe de financiële situatie er voor staat. Neem voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek vrijblijvend contact op.

Scheiden, belastingen en toeslagen

Alimentatie berekenen laten doen door een professioneel bemiddelingsbureau

Je denkt erover te gaan scheiden of jullie hebben samen al besloten om te scheiden of uit elkaar te gaan. Nu wil je uiteraard graag weten hoe je er straks financieel voor staat. Een alimentatie berekening is altijd maatwerk van een specialist. De hoogte van de uiteindelijke alimentatie is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de behoefte van de kind(eren) of ex-partner en de specifieke omstandigheden. Zorgeloosch Scheiden begeleidt en helpt bij een echtscheiding op alle vlakken. Wij helpen jullie door de gehele scheiding door middel van mediation. We stellen een echtscheidingsconvenant op met een ouderschapsplan, begeleiden de gesprekken, maar we zorgen ook voor de juridische afhandeling.

mediation zorgeloosch kosten

Iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

  1. Uit elkaar gaan op de manier die jullie past: Mediation, Zelf Regelen of met een advocaat
  2. Specialist in hypotheek en uit elkaar gaan
  3. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
Partner vertellen over scheiding

Verschillende soorten alimentatie berekenen

Vraag je je af of je recht hebt op alimentatie na jouw scheiding of na jouw geregistreerd partnerschap? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je terecht voor het berekenen van verschillende soorten alimentatie, waaronder kinderalimentatie en partneralimentatie. Met alle vragen rondom jullie scheiding kun je bij ons terecht. Uiteraard bieden wij ook ruimte voor emoties, want ook emotionele aspecten komen bij een scheiding aan bod. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en wij bespreken de mogelijkheden. Wil je meer weten of onze dienstverlening? Bel gerust naar 085 0293 254, mail naar contact@zorgeloosch.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder. Laat ons jullie scheiding begeleiden.

“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10