Alimentatie berekenen

Ga je scheiden en kun je wel wat hulp gebruiken bij het berekenen van alimentatie? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je een alimentatie berekening laten maken zonder zorgen. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waardoor het lastig is zelf een goede alimentatie berekening te maken. Het is daarom verstandig om dit te laten opstellen door een deskundig bemiddelingsbureau. Wij helpen met lastige vraagstukken omtrent jullie scheiding en berekenen jouw alimentatie, afgestemd op jullie situatie. Samen kijken we hoe de financiële situatie er voor staat. Neem voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek vrijblijvend contact op.

Scheiden, belastingen en toeslagen

Alimentatie berekenen laten doen door een professioneel bemiddelingsbureau

Je denkt erover te gaan scheiden of jullie hebben samen al besloten om te scheiden of uit elkaar te gaan. Nu wil je uiteraard graag weten hoe je er straks financieel voor staat. Een alimentatie berekening is altijd maatwerk van een specialist. De hoogte van de uiteindelijke alimentatie is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de behoefte van de kind(eren) of ex-partner en de specifieke omstandigheden. Zorgeloosch Scheiden begeleidt en helpt bij een echtscheiding op alle vlakken. Wij helpen jullie door de gehele scheiding door middel van mediation. We stellen een echtscheidingsconvenant op met een ouderschapsplan, begeleiden de gesprekken, maar we zorgen ook voor de juridische afhandeling.

mediation zorgeloosch kosten

Zorgeloosch scheiden

  1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
  2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
  3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
  4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
  5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
  6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
  7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

Partner vertellen over scheiding

Verschillende soorten alimentatie berekenen

Vraag je je af of je recht hebt op alimentatie na jouw scheiding of na jouw geregistreerd partnerschap? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je terecht voor het berekenen van verschillende soorten alimentatie, waaronder kinderalimentatie en partneralimentatie. Met alle vragen rondom jullie scheiding kun je bij ons terecht. Uiteraard bieden wij ook ruimte voor emoties, want ook emotionele aspecten komen bij een scheiding aan bod. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en wij bespreken de mogelijkheden. Wil je meer weten of onze dienstverlening? Bel gerust naar 085 0293 254, mail naar contact@zorgeloosch.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder. Laat ons jullie scheiding begeleiden.

“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10
“Het was een prettige samenwerking”