Alimentatie berekenen

Ga je scheiden en kun je wel wat hulp gebruiken bij het berekenen van alimentatie? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je een alimentatie berekening laten maken zonder zorgen.

Er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waardoor het lastig is zelf een goede alimentatie berekening te maken. Het is daarom verstandig om dit te laten opstellen door een deskundig bemiddelingsbureau. Wij helpen met lastige vraagstukken omtrent jullie scheiding en berekenen jouw alimentatie, afgestemd op jullie situatie. Samen kijken we hoe de financiële situatie er voor staat. Neem voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek vrijblijvend contact op.

Alimentatie laten berekenen door een professioneel bemiddelingsbureau

Je denkt erover te gaan scheiden of jullie hebben samen al besloten om te scheiden of uit elkaar te gaan. Nu wil je uiteraard graag weten hoe je er straks financieel voor staat. Een alimentatie berekening is altijd maatwerk van een specialist. De hoogte van de uiteindelijke alimentatie is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de behoefte van de kind(eren) of ex-partner en de specifieke omstandigheden. Zorgeloosch Scheiden begeleidt en helpt bij een echtscheiding op alle vlakken. Wij helpen jullie door de gehele scheiding door middel van mediation. We stellen een echtscheidingsconvenant op met een ouderschapsplan, begeleiden de gesprekken, maar we zorgen ook voor de juridische afhandeling.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Berekenen van verschillende soorten alimentatie mogelijk

Vraag je je af of je recht hebt op alimentatie na jouw scheiding of na jouw geregistreerd partnerschap? Bij Zorgeloosch Scheiden kun je terecht voor het berekenen van verschillende soorten alimentatie, waaronder kinderalimentatie en partneralimentatie. Met alle vragen rondom jullie scheiding kun je bij ons terecht. Uiteraard bieden wij ook ruimte voor emoties, want ook emotionele aspecten komen bij een scheiding aan bod. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en wij bespreken de mogelijkheden. Wil je meer weten of onze dienstverlening? Bel gerust naar 088 1661 553, mail naar [email protected] of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder. Laat ons jullie scheiding begeleiden.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen