Zorgeloosch relatie­therapie­

Een nieuwe start, samen of los van elkaar.

Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat jullie hulp nodig hebben bij jullie relatie. Relatietherapie kan jullie helpen om in goed begrip een nieuwe start te maken met jullie relatie. Of de uitkomst kan zijn dat jullie besluiten om in goed overleg uit elkaar te gaan.

Het helpt jullie in ieder geval om zaken bespreekbaar te maken en te werken aan jullie relatie.

Relatietherapie of mediation?

Bij relatietherapie ligt de nadruk meer op de relatie en bij mediation gaat het meer om het vinden van oplossingen en het maken van duidelijke afspraken tussen ex partners.

Mediation is dus praktischer en zakelijker, terwijl bij relatietherapie meer focus ligt op het emotionele aspect en het herstellen van de relatie.

zorgeloosch-mediator-0039-1280x960

Hoe het werkt.

Stap 1.
Jullie twijfelen over jullie relatie.

Stap 2.
Jullie besluiten therapie te zoeken.

Stap 3.
De gecertificeerde therapeut van Psyned doet een intake.

Stap 4.
De therapeut bespreekt samen met jullie de opties en eventueel vervolg.

Stap 5.
Als jullie besluiten alsnog de relatie te beëindigen plannen de mediator scheiding en financieel adviseur samen een kennismakingsgesprek.

Zorgeloosch & Psyned

Zorgeloosch werkt samen met Psyned (Psychologen Nederland) op het gebied van relatietherapie. Psyned is specialist op het gebied van relatieproblematiek en begeleiding bij scheiding. Zorgeloosch Scheiden helpt bij het beëindigen van jullie relatie als jullie daartoe hebben besloten.

Zorgeloosch Scheiden helpt jullie daarnaast bij alles wat er bij de scheiding komt kijken van de verdeling van huis en hypotheek tot en met de belastingaangifte. We zijn gespecialiseerd in scheidingen met een koopwoning en we werken samen met banken om de scheiding met hypotheek zo goed mogelijk te regelen.

Wat kun je verwachten?

Vul je gegevens in en Psyned belt je binnen 24 uur terug.

  1. Geen wachtlijst
  2. Bij jullie in de buurt
  3. Heldere tarieven

Terugbelverzoek

Hidden
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Mediator:
Marco van Nus
9
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9