Zorgeloosch relatie­therapie­

Een nieuwe start, samen of los van elkaar.

Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat jullie hulp nodig hebben bij jullie relatie. Relatietherapie kan jullie helpen om in goed begrip een nieuwe start te maken met jullie relatie. Of de uitkomst kan zijn dat jullie besluiten om in goed overleg uit elkaar te gaan.

Het helpt jullie in ieder geval om zaken bespreekbaar te maken en te werken aan jullie relatie.

Relatietherapie of mediation?

Bij relatietherapie ligt de nadruk meer op de relatie en bij mediation gaat het meer om het vinden van oplossingen en het maken van duidelijke afspraken tussen ex partners.

Mediation is dus praktischer en zakelijker, terwijl bij relatietherapie meer focus ligt op het emotionele aspect en het herstellen van de relatie.

Hoe het werkt.

Stap 1.
Jullie twijfelen over jullie relatie.

Stap 2.
Jullie besluiten therapie te zoeken.

Stap 3.
De gecertificeerde therapeut van Psyned doet een intake.

Stap 4.
De therapeut bespreekt samen met jullie de opties en eventueel vervolg.

Stap 5.
Als jullie besluiten alsnog de relatie te beëindigen plannen de mediator en financieel adviseur samen een kennismakingsgesprek.

Wat kun je verwachten?

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 24 uur terug.

  1. Geen wachtlijst
  2. Bij jullie in de buurt
  3. Heldere tarieven

Terugbelverzoek

Toestemming

Zorgeloosch & Psyned

Zorgeloosch werkt samen met Psyned (Psychologen Nederland) op het gebied van relatietherapie. Psyned is specialist op het gebied van relatieproblematiek en begeleiding bij scheiding. Zorgeloosch Scheiden helpt bij het beëindigen van jullie relatie als jullie daartoe hebben besloten.

Zorgeloosch Scheiden helpt jullie daarnaast bij alles wat er bij de scheiding komt kijken van de verdeling van huis en hypotheek tot en met de belastingaangifte. We zijn gespecialiseerd in scheidingen met een koopwoning en we werken samen met banken om de scheiding met hypotheek zo goed mogelijk te regelen.

“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10