Zorgenvrije dagen voor kinderen

Zorgenvrije dagen voor kinderen

Een scheiding is voor jou maar zeker ook voor jullie kinderen ontzettend heftig. De wereld staat even stil, de impact is groot. Daarom willen we kinderen helpen in deze moeilijke tijd. Tijdens de Zorgenvrije Dagen kunnen kinderen weer even kind zijn en genieten van leuke dingen als sport en spel. Deze dagen organiseren we ieder jaar voor kinderen van 7 tot 12 jaar en deelname is gratis.

Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook hun verhaal kwijt aan elkaar. Soms is het namelijk lastig voor ouders om de scheiding bespreekbaar te maken met hun kinderen of er is onzekerheid over de impact van de scheiding op het kind. Ieder jaar helpen we zo ouder- en kind wat dichter bij een zorgenvrij leven.

Impact

In Nederland scheiden jaarlijks zo’n 42.000 stellen met minderjarige kinderen. Voor veel van die kinderen heeft de scheiding een erg grote impact op hun leven. De ouders zien dan vaak wel dat de scheiding veel impact heeft op hun kinderen, maar weten niet hoe ze het moeten bespreken. Wij delen hierover graag onze kennis.

De tweede editie van de Zorgenvrije dagen in 2017 was een groot succes. De eerste voorbereidingen voor de derde editie in 2018 zijn getroffen. Zo kunnen we steeds meer ouders en kinderen helpen.

Fit & Fun dagen

Meld je GRATIS aan

De exacte datum is nog niet bekend, maar willen jouw kinderen het sowieso niet missen? Dan kun je ze al inschrijven. We maken het programma later bekend.

Inschrijfformulier

[[[["field30","equal_to","1"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5"]],"and"],[[["field30","equal_to","2"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9"]],"and"],[[["field30","equal_to","3"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9,field23,field24,field8,field26"]],"and"],[[["field27","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field14,field15,field16,field17,field18"]],"and"]]
1
Kind(eren)
Informatie kind 1
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 2
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 3
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie contactpersoon/personen
Voor- en achternaam ouder
Telefoonnummer
Tweede contactpersoon toevoegen?
Tweede contactpersoon
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
Relatie tot kind(eren)
Overig
Ik ben akkoord dat de kinderen die ik hierbij opgeef herkenbaar gefotografeerd worden.*

*Foto’s worden uitsluitend geplaatst in de afgeschermde fotolink. Het kan zijn dat we één of twee foto’s willen gebruiken voor wervingsdoeleinden, voor de volgende Zorgenvrije dagen. Als jouw kind op zo’n foto staat, vragen we je vooraf om toestemming.

Previous
Next