Zorgenvrije Dagen 2018 15 en 16 september

Zorgenvrije Dagen 2018 15 en 16 september

Een scheiding is voor jou maar zeker ook voor jullie kinderen ontzettend heftig. De wereld staat even stil, de impact is groot. Daarom willen we kinderen helpen in deze moeilijke tijd. Tijdens de Zorgenvrije dagen kunnen kinderen weer even kind zijn en genieten van leuke dingen als sport en spel. Deze dagen organiseren we ieder jaar voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en is gratis.

Onder begeleiding van professionals zoals een KIES coach en gedragstherapeut kunnen kinderen ook hun verhaal kwijt aan elkaar. Soms is het namelijk lastig voor ouders om de scheiding bespreekbaar te maken met hun kinderen of er is onzekerheid over de impact van de scheiding op het kind. Ieder jaar helpen we zo ouder- en kind wat dichter bij een zorgenvrij leven.

Impact

In Nederland scheiden jaarlijks zo’n 42.000 stellen met minderjarige kinderen. Voor veel van die kinderen heeft de scheiding een erg grote impact op hun leven. De ouders zien dan vaak wel dat de scheiding veel impact heeft op hun kinderen, maar weten niet hoe ze het moeten bespreken. Wij delen hierover graag onze kennis.

De tweede editie van de Zorgenvrije dagen in 2017 was een groot succes. De eerste voorbereidingen voor de derde editie in 2018 zijn getroffen. Zo kunnen we steeds meer ouders en kinderen helpen.

Fit & Fun dagen

Hoe verloopt de aanmelding?

Nadat je via de site je kind(eren) aanmeld ontvang je binnen 3 dagen het uitgebreide aanmeldformulier via mail. Dit formulier moet door beide ouders ondertekend worden en teruggestuurd.
Daarna ontvang je de bevestiging van de inschrijving en krijg je gelijk praktische tips over het weekend.

Hoe zien de dagen eruit?

We hebben een mooie locatie in het midden van het land waar we de kinderen en de begeleiding een veilig onderkomen bieden.
Op het programma staat:
– Sport en ontspanning
– Een stormbaan
– Bonte avond
– BBQ
– Marshmallows roosteren

Het erkende KIES programma wordt door KIES coach Helen Bousche en sociaal pedagogisch medewerker Krista Gringhuis begeleid, dit doen zij beide al ruim 3 jaar. Het geeft kinderen handvatten om individueel en met elkaar de scheiding een plek te geven.

Op zondag 16 september om 16.00 sluiten we de Zorgenvrije dagen af en geven we de kinderen hun werkboekje mee zodat ze thuis weer terug kunnen kijken op de lessen uit het programma. De kinderen zullen ook een rapport mee krijgen waarmee we jullie als ouders informeren zonder dat we het vertrouwen beschamen en uiteraard kunnen jullie naderhand ook bij ons en onze KIES coach terecht. De evaluatie van het weekend ontvangen jullie beide later per mail.

Wij staan er klaar voor om jullie kind of kinderen te begeleiden naar een mooi en zorgenvrij weekend.
Let op: er is plaats voor 50 kinderen in deze editie.

Meld je GRATIS aan

Inschrijfformulier

[[[["field30","equal_to","1"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5"]],"and"],[[["field30","equal_to","2"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9"]],"and"],[[["field30","equal_to","3"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9,field23,field24,field8,field26"]],"and"],[[["field27","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field14,field15,field16,field17,field18"]],"and"]]
1
Kind(eren)
Informatie kind 1
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 2
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 3
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie contactpersoon/personen
Voor- en achternaam ouder
Telefoonnummer
Tweede contactpersoon toevoegen?
Tweede contactpersoon
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
Relatie tot kind(eren)
Overig
Ik ben akkoord dat de kinderen die ik hierbij opgeef herkenbaar gefotografeerd worden.*

*Foto’s worden uitsluitend geplaatst in de afgeschermde fotolink. Het kan zijn dat we één of twee foto’s willen gebruiken voor wervingsdoeleinden, voor de volgende Zorgenvrije dagen. Als jouw kind op zo’n foto staat, vragen we je vooraf om toestemming.

Previous
Next