Zomerkamp

Zomerkamp

Veel kinderen hebben ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn. Speciaal voor deze kinderen organiseert Zorgeloosch jaarlijks het Zorgeloosch Zomerkamp. Om er een fijn weekend helemaal uit te zijn. Maar ook om even stil te staan bij de scheiding, en bij wat elk kind daarin nodig heeft.

Tijdens dit kamp doen de kinderen veel leuke dingen: spelen, marshmallows roosteren boven een kampvuur, voetballen en T-shirts maken met je naam erop. Plezier maken staat voorop. Ook doen we spelletjes om elkaar beter te leren kennen; voor de gezelligheid, maar ook om even stil te staan bij de situatie van de kinderen. Al deze activiteiten worden begeleid door sportleraren en gedragsdeskundigen. Deze zijn verbonden aan De Kinderstem bij Scheiding.

Je hoort hoe het is gegaan

We zorgen ervoor dat elk kind ook individueel aandacht krijgt van een therapeut. Na het Zomerkamp ontvang je als ouder een verslag hoe het met je kind is gegaan. Dat gebeurt binnen drie werkdagen. Zo weet je hoe de gesprekken met je kind zijn verlopen en wat het heeft laten zien en aangegeven. Wat er in het verslag komt, bespreken we vooraf met je kind. Het heeft daar een beslissende stem in.

Zomerkamp 2018

Het vorige Zomerkamp vond plaats van 5 t/m 7 mei 2017. Even uitrusten, en dan start alweer de organisatie van Zomerkamp 2018. We hebben er zin in! Check deze pagina: hier vind je binnenkort meer informatie.

De verhalen van het vorige zomerkamp lezen? Het verhaal lezen van het eerste Zomerkamp?

Zorgeloosch Zomerkamp

Voor meer informatie kun je mailen naar marketing@zorgelooschgroep.nl, of bel 088 1661 500. Je kunt vragen naar Maxim van Oostrum of Maarten Woudstra.

Beluister hier het interview van Myrthe van der Zanden – scheidingsbemiddelaar en gezinstherapeut van Zorgeloosch – bij Radio Voorst over het zomerkamp.

Heb je er al zin in? Wij wel!