Jouw uitslag van de Hypotheekscan

Zorgeloosch. is preferred partner van

Met de ingevulde gegevens zien we goede mogelijkheden voor jou om de woning te kunnen overnemen, dus dat is positief.

Je geeft aan dat er geen hypotheekschuld is, met geen of geringe uitkoopsom. We nemen aan dat de woning echter wel een waarde vertegenwoordigd. Mogelijk valt de wijze van invullen samen met de afspraken die jullie hebben gemaakt. We raden je aan dit te bespreken met onze mediator of financieel echtscheidingsadviseur. Zij zijn gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en weten precies waar je rekening mee moet houden. Denk daarbij aan de impact van de verdeling van vermogen en de fiscale consequenties.

Daarom is ook de medewerking van je ex-partner van belang. Samen afstemmen, al dan niet onder begeleiding van een mediator, geeft vaak meer mogelijkheden, zodat jullie beide op een goede manier verder kunnen.

Vragen? Plan een gratis telefonische afspraak met onze financieel adviseur

Kies zelf een datum en tijdstip en we bellen jou terug om jouw vragen te bespreken.


“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10
“Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.”
Mediator:
Marco van Nus
8