Jouw uitslag van de Hypotheekscan

Zorgeloosch. is preferred partner van

Met de ingevulde gegevens zien we mogelijkheden voor jou om de woning te kunnen overnemen, maar de details zijn in jouw situatie van belang.

De mogelijkheden hangen onder andere af van de hoogte van jouw inkomen, de uitkoopsom, de hoogte van de hypotheek en de afspraken die je maakt met je ex-partner.

De hoogte van je inkomen kan in jouw situatie een aandachtspunt zijn. Jouw inkomenssituatie en andere zaken die van invloed zijn op jouw mogelijkheden, kun je het best bespreken met een van onze financieel adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en weten precies waar je rekening mee moet houden. Wellicht kun je wat extra werken, of krijg je nog een salarisverhoging, waardoor er meer kan dan je eerst had verwacht.

De betaalbaarheid van je woning is uiteraard ook van belang. Onze scheidingsbemiddelaars helpen je met inzicht in je (eigen) inkomsten en uitgaven en je mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ook wordt er samen met jullie gekeken naar een eventuele partneralimentatie.

Ook de medewerking van je ex-partner is van belang. Samen afstemmen, al dan niet onder begeleiding van een mediator, geeft vaak meer mogelijkheden, zodat jullie beide op een goede manier verder kunnen. Denk hierbij aan de afspraken die jullie maken over bijvoorbeeld de woningwaarde.

Vragen? Plan een gratis telefonische afspraak met onze financieel adviseur

Kies zelf een datum en tijdstip en we bellen jou terug om jouw vragen te bespreken.


“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10