Jouw uitslag van de Hypotheekscan

Zorgeloosch. is preferred partner van

Met de ingevulde gegevens zien we mogelijkheden voor jou om de woning te kunnen overnemen.

De mogelijkheden hangen onder andere af van de hoogte van jouw inkomen, de uitkoopsom, de hoogte van de hypotheek en de afspraken die je maakt met je ex-partner. De details zijn dus van belang.

De hoogte van je inkomen kan in jouw situatie een aandachtspunt zijn. De betaalbaarheid van je woning is uiteraard ook van belang. Onze scheidingsbemiddelaars helpen je met inzicht in je (eigen) inkomsten en uitgaven en je mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ook wordt er samen met jullie gekeken naar een eventuele partneralimentatie.

Ook de medewerking van je ex-partner is van belang. Samen afstemmen, al dan niet onder begeleiding van een mediator, geeft vaak meer mogelijkheden, zodat jullie beide op een goede manier verder kunnen. Denk hierbij aan de afspraken die jullie maken over bijvoorbeeld de woningwaarde en de verdeling van vermogen.

De meest ideale situatie en de zaken die van invloed zijn op jouw mogelijkheden, kun je het best bespreken met een van onze financieel adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en weten precies waar je rekening mee moet houden. Wellicht kun je wat extra werken, of krijg je nog een salarisverhoging, waardoor er meer kan dan je eerst had verwacht.

Vragen? Plan een gratis telefonische afspraak met onze financieel adviseur

Kies zelf een datum en tijdstip en we bellen jou terug om jouw vragen te bespreken.


“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9
“Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.”
10