Jouw uitslag van de Hypotheekscan

Zorgeloosch. is preferred partner van

Met de ingevulde gegevens zien we goede mogelijkheden voor jou om de woning te kunnen overnemen, dus dat is positief.

Je inkomen lijkt voldoende ten opzichte van de hypotheekschuld, waardoor er vaak ruimte is om de hypotheek aan te passen aan jouw wensen en situatie.
De hoogte van je inkomen kan in jouw situatie een aandachtspunt zijn.

De betaalbaarheid van je woning is uiteraard ook van belang. Onze mediators helpen je met inzicht in je (eigen) inkomsten en uitgaven en je mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ook kijken we samen met jullie naar een eventuele partneralimentatie.

De meest ideale situatie en de zaken die van invloed zijn op jouw mogelijkheden, kun je het best bespreken met een van onze financieel adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in echtscheidingssituaties en weten precies waar je rekening mee moet houden.

Ook de medewerking van je ex-partner is van belang. Samen afstemmen, al dan niet onder begeleiding van een mediator, geeft vaak meer mogelijkheden, zodat jullie beide op een goede manier verder kunnen. Denk hierbij aan de afspraken die jullie maken over bijvoorbeeld de woningwaarde en de verdeling van vermogen.

Vragen? Plan een gratis telefonische afspraak met onze financieel adviseur

Kies zelf een datum en tijdstip en we bellen jou terug om jouw vragen te bespreken.


“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8
“Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.”
9