Sport & speldag

Sport & speldag

Als  je ouders gaan scheiden – of misschien al een poos gescheiden zijn – verandert er veel. Als kind moet je meestal best wennen aan de nieuwe situatie. En het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat je daarin zelf nodig hebt.

Bij Zorgeloosch snappen we dat helemaal. We helpen namelijk elke dag mensen die een scheiding meemaken. Vaak ontmoeten we ook hun kinderen. Daar willen we iets extra’s voor doen. Daarom organiseren we speciaal voor kinderen van gescheiden ouders een dag om lekker te spelen en plezier te maken. De Zorgeloosch Sport & Speldag.

Locatie: het Gelderse Twello. Kinderen vanaf 4 tot 16 jaar zijn er van harte welkom. Datum: Nog te bepalen

In kleine leeftijdsgroepjes kunnen de kinderen zich lekker uitleven, onder begeleiding van sportleraren. Ook is er aandacht voor hun nieuwe gezinssituatie. Gespecialiseerde gedragstherapeuten spelen met de kinderen het spel ‘over de streep’. Van kleuter tot puber: het spel – en de uitwisseling van ervaringen – helpt hen de scheiding een plaats te geven. Na de Sport & Speldag zijn zij beter in staat om onder woorden te brengen wat zij nodig hebben.

Na de Sport & Speldag ontvang je van ons een afgeschermde fotolink. Ouders die dit jaar hun kinderen opgaven voor het Zorgeloosch Zomerkamp lieten ons weten dat ze dit erg op prijs stelden. Ze konden samen de foto’s bekijken en nagenieten. Ook hielp het soms om nog wat beter over de scheiding te kunnen praten.

Gun jij je kind een fijne, zorgeloze dag? Heeft hij of zij er zin in?
Hier kun je hem of haar meteen inschrijven.

Wanneer: Nog te bepalen
Leeftijd: 4 t/m 16 jaar
Locatie: Tafeltennisvereniging Trias (binnen- en buitenlocatie), Stinzenlaan 89, Twello
Kosten: € 25,- (inclusief lunch)

Voor meer informatie kun je mailen naar Els Witte:
marketing@zorgeloosch.nl
Onze sportleraren en gedragsdeskundigen zijn verbonden aan De Kinderstem bij Scheiding.

 

Inschrijven

Schrijf je kinderen hier in voor de Sport & Speldag.

[[[["field30","equal_to","1"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5"]],"and"],[[["field30","equal_to","2"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9"]],"and"],[[["field30","equal_to","3"]],[["show_fields","field4,field2,field3,field5,field6,field7,field25,field9,field23,field24,field8,field26"]],"and"],[[["field27","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field14,field15,field16,field17,field18"]],"and"]]
1
Kind(eren)
Informatie kind 1
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 2
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie kind 3
Voor- en achternaam kind
Leeftijd kind
Bijzonderheden
0 /
Informatie contactpersoon/personen
Voor- en achternaam ouder
Telefoonnummer
Tweede contactpersoon toevoegen?
Tweede contactpersoon
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
Relatie tot kind(eren)
Overig
Ik ben akkoord dat de kinderen die ik hierbij opgeef herkenbaar gefotografeerd worden.*

*Foto’s worden uitsluitend geplaatst in de afgeschermde fotolink. Het kan zijn dat we één of twee foto’s willen gebruiken voor wervingsdoeleinden, voor een volgend Zomerkamp of de Sport & Speldag. Als jouw kind op zo’n foto staat, vragen we je vooraf om toestemming.

Previous
Next

Lees ook