Reviews over Zorgeloosch

“Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven.” Folkert

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen we er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hieronder vind je een greep uit de reviews op onze pagina van Feedback Company.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Een greep uit de 973 beoordelingen

 • Fijne rustige benadering, om je door dit proces heen te begeleiden.
  Er komt zoveel bij kijken, ook dingen waar je helemaal niks vanaf weet.
  Goede uitleg en geduld voor als je iets niet begrijpt.
  Je zit al in een emotioneel moeilijke periode, en dan is het fijn als er mee gedacht wordt.

  Haps

  8
 • Mijn ervaring was dat ik me altijd gehoord voelde en serieus werd genomen,ik kon alles vragen zonder me bezwaard of ongemakkelijk te voelen.
  De sfeer bleef luchtig terwijl er zware knopen doorgehakt moesten worden, complimenten aan t adres van Nicolle, ze is een grote hulp geweest.

  Heerlen

  8
 • -Prima professionals met ieder zijn/haar eigen discipline;
  -Een grote organisatie heeft een voordeel omdat de mediator zij qua expertise kunnen terugvallen op de kennis die in huis aanwezig is;.
  -Zorgeloosch komt met creatieve oplossingen die mij en mijn partner ontzettend geholpen hebben, zonder hun waren we zeker niet tot een oplossing gekomen.
  – Zorgeloosch = Super!!

  Almere

  9
 • Onze ervaring is dat scheiden op zich niet leuk is. Wij zijn echter in goed overleg en als zeer goede vrienden uit elkaar gegaan. Amber heeft ons super goed begeleid. Ze doet haar werk uitstekend, zeer secuur en niets is haar te veel. Ze denkt mee met alles en is absoluut niet partijdig. Geeft zeer goede uitleg in duidelijke taal en ze weet waar ze het over heeft.

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  9
 • Amber heeft ons goed door het scheidingsproces heen geholpen. Alles verliep soepel en ze is zeer begripvol en professioneel.

  Bergschenhoek

  9
 • Met persoonlijk betrokken bedoel ik dat ze zich niet laat meeslepen en heel objectief is bij de gesprekken

  Capelle aan den IJssel

  10
 • Mijn zaak was relatief simpel qua bezittingen en verdelingen, maar zeer lastig qua documentatie. Anja heeft alles binnen 2 maanden voor ons kunnen regelen en met verschillende partijen(IJI) moeten schakelen om alles op tijd te kunnen regelen. Ik was erg onder de indruk van de snelle reacties en het handelen. Verder hanteerde ze een persoonlijke aanpak met een optimistische insteek. Dit heb ik als prettig ervaring, aangezien het scheiden al best zwaar op zichzelf is. Het komt niet vaak voor dat ik niets heb aan te merken op dienstverlening, maar deze keer was het voor mij perfect geregeld!

  Houten

  10
 • Dankzij Anja van Zorgeloosch is ons scheidingstraject soepel en vloeiend verlopen tot onze beider tevredenheid. Proactief is meegedacht om voor alle partijen tot een passende en haalbare oplossing te komen aangaande onze wensen. Hierdoor is er ons een groot stuk ontzorging aangeboden wat in een dergelijk stressvol en emotioneel traject tot een groot deel minder stress en spanning heeft geleid. Ik zou Anja dan ook van harte aanbevelen als bemiddelaar als je gezamenlijk het doel nastreeft het voor alle partijen goed te willen regelen.

  IJsselstein

  10
 • De scheiding is al een ramp op zich waar Anja en Nico heel professioneel maar ook menselijk en in begrijpelijke taal ons te woord stonden en hun diensten hebben aangeboden. Wat het nog verschrikkelijker maakte was dat de 2 hondjes met mij mee zouden gaan , maar plotseling beiden ziek werden en 1 inmiddels is overleden en de ander hangt er om. Ik voelde me echt geborgen op dat moment bij Anja die goed door had wat dit met mij deed. Dank je wel voor het begrip voor mijn verdriet.

  Nieuwegein

  10
 • Alhoewel de mediation wat langer heeft geduurd, dan iedereen wilde, was het een prima proces, waar ik blij mee was. Astrid is een professioneel en zeer aardig mens. 🙂

  Gouda

  9
 • Prettige dame in omgang en verstand van zaken

  Alphen aan den Rijn

  8
 • Hoewel het scheidingsproces ansich een zeer vervelend (en emotioneel beladen) proces is ben ik blij dat wij voor het traject van mediaton via Zorgeloosch hebben gekozen. Zonder de beide medewerkers die ons proces hebben begeleid (Chris van Diest als mediator en Elles Donker als financial mediator) zouden we dit proces niet zonder kleerscheuren hebben afgerond en waarschijnlijk niet eens hebben afgemaakt. Een gang naar de rechtbank was waarschijnlijker geweest met alle vervelende gevolgen van dien. Ik hoop dat niemand in dit traject terecht komt, maar als het dan toch zo ver komt dan wens ik hen begeleiding door Chris en Elles toe. Chris heb ik ervaren als zeer betrokken, zakelijk en kundig. Soms trekken / soms duwen maar altijd met respect naar beide (scheidende) partijen toe. Chris heeft ons geholpen door kundigheid te bieden en energie te geven op die momenten dat deze bij ons op was. Ook al kan een mediator niet emotioneel betrokken raken in een zaak, hij kan wel persoonlijke betrokkenheid tonen. Bij ons is dat gelukt, waarvoor mijn oprechte dank…

  Heerhugowaard

  9
 • Op de punten waar ieder scheidend stel tegenover elkaar komt te staan is door jullie inzicht een weg gevonden om tot overeenstemming te komen. Het eindresultaat is nog altijd goed contact met mijn ex vrouw, vooral als het gaat om de kinderen. Financieel is er op alle fronten gewerkt aan het mogelijk maken van een andere woning, en is het gelukt om tegen een eerlijke prijs een woonhuis te bemachtigen. Dank jullie wel Chris en Elles, zonder jullie inzet was dit niet gelukt!

  Waarland

  9
 • Chris is een fijne mediator. Hij kan goed luisteren en bemiddelen. Kiest geen partij, maar laat je nadenken over de situatie waar je in zit en geeft je een spiegel voor. Dit zorgt voor inzicht en verandering van bv gedrag tegenover elkaar.

  Alkmaar

  8
 • Alles is snel en voorspoedig verlopen Chris kwam bij ons thuis wat erg prettig was

  Haarlem

  8
 • Prettige en professionele begeleiding in emotionele periode.

  Oss

  8
 • Fijne flexibele samenwerking

  Helmond

  10
 • Advies met kennis van zaken. Inspelen op persoonlijke situatie. Gemoedelijke benadering. Afspraken telkens nagekomen.

  Oisterwijk

  10
 • Fania en Mia zijn heel vakbekwaam, werken erg professioneel en duidelijk. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je verhaal. Daarnaast komen ze de gemaakte afspraken altijd na!

  Gemert

  10
 • Heel Fijn persoon , vriendelijk maar toch heel professioneel.

  Soerendonk

  9
 • Top geregeld,snel contact,snel een afspraak en alles duidelijk en helder!

  Reuver

  9
 • Ik ben zeer tevreden over de professionele begeleiding van het scheidingsproces. Onze bemiddelaar heeft ons zowel inhoudelijk goed begeleid als op een prettige manier ruimte gegeven voor onze emoties.

  Roermond

  10
 • Beste Heidi, Bedankt voor jouw steun tijdens deze moeilijke periode. Je bent in het hele traject een zeer prettige gesprekspartner geweest. Je luisterde goed en dacht mee, je hebt de tijd genomen om zaken goed uit te leggen en onze vragen te beantwoord. Ik ben zeer tevreden. Bedankt Heidi

  Eindhoven

  9
 • Allemaal erg duidelijk en makkelijk. Totaal geen stress gehad om de scheiding te kunnen regelen.

  Finsterwolde

  9
 • Een betere manier om de scheiding te regelen is er denk ik niet. Ik zou zorgeloosch zeker aanraden.

  Meeden

  9
 • Kundige bemiddelaar! Helder en duidelijke besprekingen. Zakelijk, maar toch betrokken. Gaf mij een veilig gevoel.

  Meeden

  8
 • Henny bos,is een heel leuke en aardige man,werkt goed en heb geen aanmerkingen aan hem ik zou hem aan iedereen die gaat scheiden hem heel graag aanbevelen.

  Oosterwolde

  10
 • We hebben een zeer goede ervaring en bevelen een ieder die via hun wil scheiden van harte aan zeer correcte behandeling en afhandeling wij hadden heel weinig te verdelen en waren in 4 weken klaar een SUPER team is dit

  Smilde

  9
 • er werd een mate van zekerheid en duidelijkheid geboden in tijden van enorme verandering en onzekerheid. Dat maakt het proces een stuk aangenamer, voor zover dat al mogelijk is. Ik heb er persoonlijk veel baat bij (gehad).

  Assen

  10
 • Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.

  Doetinchem

  8
 • Het was een prettige samenwerking

  Lichtenvoorde

  10
 • Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had…

  Wellerlooi

  9
 • Prima gesprekken gehad, zou het iedereen die in deze situatie terechtkomt aanbevelen.

  Gennep

  9
 • Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.

  Venray

  8
 • IK werd echt op m’n gemak gesteld. Voelde me gehoord en kreeg steeds meer het vertrouwen dat ik in goede handen was. Vind dat we allebei gelijkwaardig behandeld werden in alles. Echt wat je van een professionele mediation zou verwachten. Ik vind Margot van der Vegt een zeer vriendelijke, geduldige en wijze vrouw!

  Herkingen

  10
 • Goede verhouding tussen empathie en professionaliteit. Zeer goede begeleiding en afhandeling. Neemt leiding en laat geen zaken onbesproken.

  Brielle

  8
 • Ik heb Margot ervaren als een zeer prettige en betrouwbare vrouw, met veel kennis van zaken. De gesprekken waren ongedwongen en er was genoeg ruimte voor een luisterend oor en een duidelijk advies! Wanneer iets niet duidelijk is, kan je haar prima bereiken met je vraag. Reactie ontvang je bijna direct. Mede hierdoor verloopt alles bij ons in goede harmonie!!! Ik zou haar zonder twijfel aanbevelen!

  Heenvliet

  9
 • De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.

  Ridderkerk

  8
 • Goed ervaringen mee gehad, alles tot in de puntjes geregeld echt ontzorgd!

  Papendrecht

  8
 • Duidelijke informatie, hier werd ook de tijd voor genomen. processen gingen lekker vlot, voor ik het wist was het convenant en het ouderschapsplan al opgezet met duidelijke afspraken. ik heb het als zeer prettig ervaren.

  Rotterdam

  9
 • Communicatie met Mike en voortgang gemaakte afspraken was prima.

  Harderwijk

  8
 • Mike Lap heb ik als een positief betrokken persoon ervaren. Wist signalen op te pakken en zette dit om in daadwerkelijke actie. Oefende geen onaangename druk uit, liet je in je waarde ondanks dat er een bepaald tempo in het verloop moest zitten. Communicatie via de mail verliep erg vlot. Meestal op dezelfde dag een antwoord retour.

  Harderwijk

  8
 • Ik heb het traject onder begeleiding van Mike als enorm prettig ervaren.

  Apeldoorn

  9
 • Persoonlijk betrokken. Nam rustig de tijd in de gesprekken.

  Hilversum

  8
 • Alles snel duidelijk ,zeer fijn dat jullie veel uit handen nemen en het ook allemaal snel afgehandeld wordt ivm de procedure .

  Eijsden

  9
 • Ik vond t erg prettig dat Nicole alles makkelijk en duidelijk heeft uitgelegd. We konden ten alle tijden contact met haar opnemen als er voor ons iets onduidelijk was. Zeer prettig..

  Maastricht

  10
 • Ik heb een zéér prettig en goed gevoel gehad bij Nicole. De klik was er gewoon meteen al bij de 1ste afspraak. Ook héél duidelijk alles uitgelegd. Ben er héél erg tevreden mee!

  Maastricht

  10
 • Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik ‘wars’ van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

  Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.

  Enschede

  10
 • Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.

  Almelo

  10
 • Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.

  Ootmarsum

  10
 • Ik heb het als zeer prettig ervaren hoe alles is besproken en geregeld rondom de scheiding. Alles kwam aan bod en er werd goed geluisterd naar onze wensen en vragen. Als we vragen hadden per email, werd hier snel op gereageerd.

  Zoetermeer

  8
 • Patricia heeft ons beiden kundig door het proces geleid om te komen tot een wederzijds acceptabel Convenant. Kort samengevat In enkele woorden; ervaren, oog voor detail, luisteren naar beide partijen, geen tijdsdruk en menselijk.

  Delft

  8
 • Professional, goede kennis van taken, professionele handeling met menselijke begrijp van individuele situatie en behoeften.

  Den Haag

  9
 • Ik ben heel blij dat we voor Zorgeloosch gekozen hebben en zou het iedereen aanbevelen. Ook ben ik heel blij met de bemiddelaar Petra Lap en de financieel adviseur die ze inschakelde

  Zwolle

  9
 • Petra heeft ons goed begeleidt in het proces. Ze is objectief, eerlijk en recht door zee. Ze neemt de tijd om te luisteren en komt met oplossingen.

  Apeldoorn

  9
 • Meelevend, neemt de tijd en weet op een correcte wijze de zaken voor beide partijen te behartigen.

  Arnhem

  10
 • Rutger is een professional die de menselijk kant op uitstekende wijze combineert met de financiële kant van een echtscheiding.

  Rutger was altijd bereikbaar voor vragen en wist de complexe materie die bij een echtscheiding komt kijken op duidelijke wijze over te brengen.

  Daarnaast was het ook een gezellige kerel waarmee je een prima gesprek kan voeren.

  Kortom hij heeft de echtscheiding op uitstekende wijze afgehandeld zodat wij beiden prima verder kunnen.

  Lelystad

  10
 • Wij hebben Rutger ervaren als een zeer betrokken mediator met verstand van zaken en een hoop geduld. Zeker aan te bevelen.

  Almere

  9
 • Scheiden is moeilijk op elk gebied, maar met deze mensen wordt het dragelijk.

  Lelystad

  10
 • Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.

  Nieuw-Vennep

  10
 • Shabnam heeft ons waanzinnig goed begeleid. Zij wist ons op de juiste momenten te helpen door te wijzen op datgene wat je soms snel uit het oog verliest. Onze kinderen heeft ze op zeer vakkundige en liefdevolle manier door het proces geholpen. Door haar vakkundige hulp en tomeloze inzet is onze scheiding zonder 1 onvertogen woord afgewikkeld en kunnen wij met een traan en een lach terugkijken op een bijzondere ervaring.

  Assendelft

  10
 • In een tijd van onzekerheid, emoties en verandering kregen we professionele maar ook inlevende begeleiding en steun waar nodig en werd er gekeken naar de totale situatie maar zeker ook individueel. De kinderen waren goed in beeld en door adviezen en begeleiding goed betrokken bij het proces.

  Assendelft

  10
 • Niets anders dan een 10 voor Shabnam! Bewondering hoe Shabnam weet te schakelen tussen empathie en zakelijk. Ze heeft daar precies de juiste balans in. Shabnam reageerde altijd snel op vragen, wist ze juist en duidelijk te beantwoorden en nam daar de tijd voor. Je merkt duidelijk dat je hart hebt voor je werk. Bedankt dat je een fijne bijdrage hebt kunnen leveren in een minder leuke situatie.

  Purmerend

  10
 • Ik vond dat Siebren uiterst professioneel heeft gehandeld, goed met de emoties is omgegaan en ons goed heeft voorgelicht. Prima communicatie. Ik heb hem al bij iemand anders aanbevolen.

  Amstelveen

  9
 • Fijn dat je er was in deze rommelige tijden en dat je extra tijd hebt geïnvesteerd omdat onze situatie niet helemaal standaard is i.v.m de verbouwingsafspraken.

  Ouderkerk aan de Amstel

  9
 • Siebren is een bijzonder prettige mediator. Met zijn rustige en professionele houding maakt hij alles bespreekbaar, zonder dat dit aan persoonlijke warmte inboedt. Ook weet hij helder de regels, consequenties en stappen uit te leggen. Mijn ex-man en ik hadden geen geschil dus begeleiding was in die zin niet perse nodig. Maar met zijn begeleiding werd het proces heel soepel, gestructureerd en overzichtelijk.

  Bussum

  10
 • Goede kennis. Sonja is een rustig persoon, gaf het gevoel dat ze ons goed begreep. Toonde begrip. Fijn in omgang. We/ik zijn zeer tevreden.

  Winschoten

  10
 • Sonja heeft veel verstand van zaken en is daarnaast ook zeer betrokken als het gaat om het welzijn van de kinderen.

  Woudsend

  10
 • Scheiden of uit elkaar gaan is nooit leuk! Ik had informatie gezocht op internet , over hoe ga je nou zo goed mogelijk uit elkaar kunt gaan .Ik kwam bij de site van zorgeloosch en had mijn daar in verdiept. Mijn ervaring met Zorgeloosch is heel positief . Ze waren er voor mij ,mijn ex maar ook zeker voor de kinderen . De afspraken verliepen heel goed en ze kwamen met een duidelijk plan en een goed advies , wat ik ook belangrijk vindt is dat wie ik ook nodig had voor een vraag of met een probleem de mensen waren altijd bereikbaar om mij bij te staan , ik ben zo als je ook kunt zien aan de vragenlijst blij dat Zorgeloosch mij in deze moeilijke tijd zo goed heeft bijgestaan , mijn dank hier voor .

  Leeuwarden

  10
 • Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.

  Vrouw

  , Papendrecht

  10