Rabobank

Financieel fit uit elkaar

Uit elkaar gaan is lastig. Jullie woning verdelen kan nog lastiger zijn. Daarom hebben wij een slimme oplossing bedacht die jullie helpt om emotioneel en financieel uit de scheiding te komen. Samen met Rabobank zorgen we ervoor dat jullie geen zorgen hebben over de hypotheek.

Samen staan we sterker

De klant ontzorgen van A tot Z; dit lukt ons alleen door nauw samen te werken met banken, bedrijven en organisaties die ons dienstenpallet aanvullen en verrijken.

Samen staan we sterker. En komt de verwezenlijking van onze missie ‘iedereen een Zorgenvrij leven’ voor onze klanten steeds een stapje dichterbij.

In één keer goed

Het belangrijkste is dat jullie meteen duidelijkheid hebben over jullie woonmogelijkheden. Daarom bekijken we hoe we alles zo kunnen regelen dat jullie allebei fijn wonen na de scheiding zonder financiële zorgen. Bij het eerste gratis mediationgesprek zit er niet alleen een mediator aan tafel, maar ook meteen een financieel adviseur. Deze adviseur berekent wat voor jullie de mogelijkheden zijn. Kan één van jullie de hypotheek overnemen? Of verkopen jullie de woning? En wat zijn hierna de koop- of huurmogelijkheden voor jou alleen?

Jullie hebben allebei meteen duidelijkheid en we garanderen dat de bank en de rechtbank jullie afspraken in één keer goedkeuren.

Zorgeloosch Scheiden in 90 seconden

Een scheiding: hoe werkt dat nou? En wat kunnen wij jou bieden als je uit elkaar gaat? In 90 seconden leggen we je uit:

 • Wat er bij een scheiding komt kijken
 • Wat Zorgeloosch voor jullie kan betekenen
Zorgeloosch in 90 seconden

Meer dan financieel advies

Zorgeloosch Scheiden is meer dan alleen financieel advies. De mediator neemt met jullie alle onderwerpen door waarover afspraken gemaakt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken rondom de kinderen, de boedelverdeling, het pensioen. Maar we doen nog veel meer om jullie te helpen tijdens en na deze lastige periode.

 1. Kindtherapie (KIEScoaching of kindgesprek)
 2. Fiscale aangifte in het jaar na de scheiding
  Aankoopbegeleiding nieuwe woning
 3. Notarisbutler: de notaris komt bij je thuis!
 4. Verzekeringen service

Zorgeloosch scheiden

 1. Eén duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken tijdens de scheiding.
 2. Tijdens eerste gesprek al duidelijk wat er financieel mogelijk is.
 3. Door onze totaalaanpak handelen we de scheiding sneller af.
 4. De kinderen staan bij ons op één, daarom hebben we speciaal oog voor hen tijdens jullie scheiding.
 5. Partnerschappen met banken als ING en Rabobank zorgen voor goede afwikkeling van hypotheek.
 6. Allebei financieel en emotioneel fit uit de scheiding.
 7. Kennismakingsgesprek is gratis.
Kies voor Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Alleen dan ben je in staat om alles goed te overzien. Zorgeloosch heeft als enige in de markt al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding.

“Er is zoveel wat er bij komt kijken waar wij geen weet van hadden! Dit wordt je gelukkig allemaal uit handen genomen.”
Bemiddelaar:
Nina Tillema
10
“Ik had er bij het eerste gesprek meteen een goed gevoel over dat de scheiding goed geregeld zou worden. Ik ben ook opgelucht dat ik niet alles tot in detail heb moeten uitzoeken en daar goede hulp bij had...”
Bemiddelaar:
Marco van Nus
9