Na de scheiding in het huis blijven wonen?

Een scheiding zorgt voor financiële onzekerheden. Kan ik alle kosten nog wel betalen? Kan ik na de scheiding in het huis blijven wonen? En hoe regelen we de hypotheek?

Vragen die niet zomaar te beantwoorden zijn. Wat jullie afspreken over de partner- en kinderalimentatie heeft namelijk invloed op de mogelijkheden voor jullie hypotheek. Bij de meeste banken kan je pas over je hypotheek komen praten als het convenant klaar is. Zorg er dus voor dat de afspraken die jullie maken voldoen aan de eisen van de bank of hypotheekverstrekker. Wij helpen jullie hierbij!

SnelWonenScan©

De financieel adviseur en de scheidingsbemiddelaar zorgen er samen voor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Dankzij onze SnelWonenScan© weten jullie al tijdens het intakegesprek of het financieel haalbaar is om jullie woonoplossing ook daadwerkelijk te realiseren. Wat we tijdens de scheiding berekenen, is gegarandeerd een oplossing die financieel mogelijk is. Jullie krijgen direct antwoorden en dat geeft rust en duidelijkheid.

Kennismaking inplannen
We veranderen muren in deuren

De GeWoon Zeker Garantie©

Financieel advies is bij ons een vast onderdeel van het traject. Om te voorkomen dat jullie convenant straks niet voldoet aan de eisen van de bank of hypotheekverstrekker, werken onze bemiddelaars intensief samen met een financieel adviseur. Zo hebben jullie de garantie dat het scheidingsconvenant niet herzien hoeft te worden. Een hele zorg minder!

Wist je dat…

  • Een dergelijke aanpak uniek is in de markt?
  • de samenwerking met een financieel adviseur diverse fiscale voordelen oplevert?
  • je hierdoor na de scheiding een betere start maakt?

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen