ADHD/Autisme/hoogbegaafdheid/laaggeletterd/intercultureel

Ik sta voor alledaags taalgebruik en zo min mogelijk juridische termen. Vaak zie ik  in mijn praktijk ouders en kinderen die niet binnen de lijntjes van ‘gemiddeld’ vallen, denk aan autisme, AD(H)D, hoogbegaafd, maar ook moeilijk lerend of laaggeletterd. Ook heb ik veel ervaring met begeleiders van ouders/kinderen aan de mediationtafel. Ingewikkelde zaken duidelijk maken, daar ben ik goed in.

 

Maak een afspraak met Petra

Wil je een gratis afspraak? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

“Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik 'wars' van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet.

Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Dagelijks help ik scheidende stellen die niet weten dat er ruimere regels bestaan bij banken als het gaat om scheiden en de aankoop van een woning. Wij kennen de banken én weten als specialist precies welke regels er zijn”
Mediator:
9