Als je relatie eindigt, geeft dat stress en zijn er veel vragen. Om op een goede manier afscheid van elkaar te nemen als partners, moet er veel samen afgesproken worden. Onder mijn persoonlijke begeleiding blijven jullie in gesprek, wat ruimte geeft om de juiste oplossingen te vinden. Samen doorlopen we stap voor stap en van A tot Z het hele proces.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Over Jaco

Het eindigen van een relatie heeft nogal wat impact. En wat moet je allemaal regelen en waarover moet je afspraken maken? Door emoties en stress is het soms moeilijk om met elkaar in contact te blijven en afspraken te maken. In mijn omgeving heb ik relaties daardoor op een minder leuke manier zien eindigen. Omdat ik ervan overtuigd was dat dit toch anders zou moeten kunnen, ben ik als mediator ook scheidingen gaan begeleiden. En ik merk dat het ook ècht anders kan. Onder mijn begeleiding ontstaat er ruimte om samen met elkaar na te denken over de toekomst. Om te horen wat voor júllie belangrijk is. En om samen afspraken te maken die nu, maar ook later voor allebei werken. Dat is belangrijk en prettig, zéker als er kinderen zijn.

Als een relatie eindigt zijn heel veel zaken onzeker. Waar ga ik wonen, kan een van ons het huis houden, wat heb ik straks te besteden? En hoe moet dat met de kinderen? Je weet wat je nu hebt, maar hoe zit dat straks?

Ik begeleid jullie door het hele proces, van begin tot eind en stap voor stap, in een tempo dat voor jullie prettig is. Zo wordt alles goed geregeld en nemen jullie op een goede manier afscheid van elkaar als partners.

“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.”
Mediator:
Marco van Nus
8