Als je relatie eindigt, geeft dat stress en zijn er veel vragen. Om op een goede manier afscheid van elkaar te nemen als partners, moet er veel samen afgesproken worden. Onder mijn persoonlijke begeleiding blijven jullie in gesprek, wat ruimte geeft om de juiste oplossingen te vinden. Samen doorlopen we stap voor stap en van A tot Z het hele proces.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Over Jaco

Het eindigen van een relatie heeft nogal wat impact. En wat moet je allemaal regelen en waarover moet je afspraken maken? Door emoties en stress is het soms moeilijk om met elkaar in contact te blijven en afspraken te maken. In mijn omgeving heb ik relaties daardoor op een minder leuke manier zien eindigen. Omdat ik ervan overtuigd was dat dit toch anders zou moeten kunnen, ben ik als mediator ook scheidingen gaan begeleiden. En ik merk dat het ook ècht anders kan. Onder mijn begeleiding ontstaat er ruimte om samen met elkaar na te denken over de toekomst. Om te horen wat voor júllie belangrijk is. En om samen afspraken te maken die nu, maar ook later voor allebei werken. Dat is belangrijk en prettig, zéker als er kinderen zijn.

Als een relatie eindigt zijn heel veel zaken onzeker. Waar ga ik wonen, kan een van ons het huis houden, wat heb ik straks te besteden? En hoe moet dat met de kinderen? Je weet wat je nu hebt, maar hoe zit dat straks?

Ik begeleid jullie door het hele proces, van begin tot eind en stap voor stap, in een tempo dat voor jullie prettig is. Zo wordt alles goed geregeld en nemen jullie op een goede manier afscheid van elkaar als partners.

“Prettige en rustige benadering, waardoor een emotionele periode toch op een prettige manier wordt doorlopen.”
“Ze kwamen met oplossingen die wij nooit hadden kunnen bedenken. Zijn heel meelevend en zeker onpartijdig. Ze praten op een rustige manier zodat de onbekende wereld een stukje begrijpelijker wordt. Scheiden is echt rot maar ze maken het je wel een stuk fijner door je echt, zoals ze je beloven, de administratieve zorgen te ontnemen. Ik geef mijn leerlingen niet vaak een 10 maar die hebben jullie verdiend! Bedankt.”
10