frank kors mediator

Frank Kors

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Naast de emotionele aspecten zijn er veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Je hebt meestal geen idee waar je moet beginnen. Ik zet me graag in om jullie te begeleiden van het begin tot aan het eind, zodat er in goed overleg tussen beide partijen afspraken gemaakt kunnen worden.

Plan een kennismaking

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Vul het formulier in en we bellen je binnen het uur terug om een afspraak te plannen (tijdens kantooruren).

Scheiden en nu?

Jullie hebben besloten te gaan scheiden. Daar komt altijd veel bij kijken, Emotioneel, maar ook praktisch om te regelen. Terwijl dat waarschijnlijk het laatste is waar je nu aan wilt denken. Je komt voor een hoop vraagstukken te staan:

 • Je wilt de zorg voor je kinderen zo goed mogelijk geregeld hebben.
 • Hebben jullie samen een (koop)huis? Dan moet deze verdeeld worden.
 • Kan een van jullie in het huis blijven, en waar gaat de ander heen?
 • Hoe zien de financiën er straks uit.
 • Wat komt er aan (juridisch) papierwerk bij kijken?

Convenant en ouderschapsplan

Er zijn een aantal verplichte onderwerpen die worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant. Denk hierbij aan de hypotheek, de boedelverdeling en een budgetplanning. Als er kinderen in het spel zijn, dan moeten er veel afspraken gemaakt worden met elkaar, deze afspraken komen dan in het ouderschapsplan te staan. Als vader van twee kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk kinderen voor jullie zijn. Zij staan dan ook centraal bij het maken van het ouderschapsplan.

Over Frank

Mijn naam is Frank Kors, 45 jaar en werk als mediator in de regio Alkmaar, Haarlem en omgeving. Het is mijn doel om mensen bij elkaar te brengen zodat er afspraken gemaakt kunnen worden. Dit bereik je door goed te luisteren naar elkaar, proberen los van de emotie te horen wat iemand anders zegt of voelt of bedoelt. Hier wil ik jullie graag bij helpen. Stap voor stap komen we tot de beste oplossing. Als scheidingsbemiddelaar ben ik er om de behoefte van jullie beiden te behartigen. Ik geef jullie de handvaten die jullie nodig hebben om naar ieder vraagstuk en onderwerp te kijken. Zo maken we het samen overzichtelijk.

Dit is waarom je voor Zorgeloosch Scheiden kiest

 • Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg.
 • Garantie dat de rechtbank en de bank jullie afspraken in 1 keer goedkeuren.
 • Afspraak aan huis of op locatie, door heel Nederland.
 • Eén aanspreekpunt, alles in één keer goed geregeld.
 • All-in -tarief: geen verrassingen achteraf.
 • Gratis kennismakingsgesprek.

De alles-in-één scheidenoplossing

We helpen ieder jaar duizenden stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Dat doen we op een manier die uniek is in Nederland, want je hebt de beschikking over een mediator én een financieel adviseur. Zo kunnen jullie alles sneller en vooral beter regelen.

Wij zijn Zorgeloosch, de alles-in-één oplossing voor jullie scheiding.

Contact

Willen jullie kennismaken? Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend gesprek aan. In het eerste gesprek schuift er een financieel adviseur aan die meteen kijkt of jullie woonwensen haalbaar zijn. Ik leg jullie mijn werkwijze uit en we kijken of er een klik is. Ik zie jullie graag op een van mijn locaties of gewoon bij jullie thuis.

“Nina en haar team hebben ons goed ontzorgd in deze stress volle periode.”
Mediator:
Nina Tillema
10
“De contactmomenten waren prettig. De uitleg helder en afspraken concreet.”
8