Mediator Zeist

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Zeist - Helen Bousché

Helen Bousché

Scheidingsbemiddelaar in Zeist en Hilversum

Als scheidingsbemiddelaar help ik jullie met zowel de praktische, juridische kant van de scheiding, als met de emotionele kant. Ik ben een onpartijdige derde die jullie helpt om samen tot de beste afspraken te komen. Ik geef jullie de informatie en handvaten die nodig zijn om tot de afspraken te komen. Jullie blijven in regie over jullie scheiding en afspraken. Door samen in gesprek te blijven en elkaar in zijn waarde te laten, sta je niet lijnrecht tegenover elkaar en voorkom je een vechtscheiding.

Lees meer over Helen

Heb je een mediator in Zeist nodig?

Zeist in de sneeuw - Mediation Zeist

Bij Zorgeloosch Scheiden kun je altijd en overal terecht voor professionele hulp bij echtscheiding. Onze ervaren mediators weten wat de impact van een scheiding is. Ze weten ook hoe je die impact zo klein mogelijk kunt houden. Want ook al blijft een scheiding altijd een heftige periode, met mediation is het mogelijk om op een goede manier uit elkaar te gaan.

Gratis kennismakingsgesprek

Je scheiding goed regelen met mediation Zeist

Scheiden op zich is al vervelend genoeg. En daarnaast hebben jullie ook nog eens zoveel te regelen. Terwijl je het verdriet van de scheiding een plekje moet geven, heb je waarschijnlijk vele vragen.

 • Kan ik in het huis blijven wonen?
 • Hoe gaan we de zorg voor de kinderen verdelen?
 • Hoe ga ik financieel rondkomen?

De mediator in Zeist gaat deze vraagstukken met jullie aanpakken. Hij gaat met jullie in gesprek om de scheiding zorgvuldig te begeleiden. Hij blijft neutraal en zorgt dat de wensen en behoeften van jullie beiden tot uiting komen. In goed overleg kom je zo tot afspraken die makkelijker standhouden in de toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat doet een mediator in Zeist?

Een mediator is er voor jullie beiden. Vanaf de eerste gesprekken over hoe jullie uit elkaar gaan en het bemiddelen bij het maken van afspraken, tot de administratieve afhandeling bij rechtbank en gemeente. Zo worden jullie volledig ontzorgd in deze hectische periode.

Een scheidingsmediator doet het volgende voor jullie:

 • Bespreken welke stappen jullie samen doorlopen.
 • Vastleggen van afspraken in het echtscheidingsconvenant.
 • Begeleiden bij het maken van een ouderschapsplan.
 • Helderheid creëren over jullie toekomstige financiële situatie.
 • Regelen van een woonoplossing voor ieder.
Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Zeist: scheiden vanuit goed contact

Mediator Zeist

Tijdens een scheiding komt er veel op je af en is het logisch als je behoefte hebt aan helderheid en rust. Echter vragen veel zaken aandacht en moeten jullie keuzes maken die impact hebben op jullie eigen toekomst en die van je kinderen.
De mediator in Zeist weet dankzij zijn ruime ervaring welke moeilijkheden er bij een scheiding komen kijken. Hij helpt om alles op een rijtje te zetten zodat het de aandacht krijgt die het nodig heeft. Daarbij is er extra aandacht voor het belang van de kinderen. Vanuit een professionele en neutrale positie zorgt hij dat de wensen van beide partners aan bod komen. Ook helpt hij op bepaalde momenten knopen door te hakken. Zodat jullie verder kunnen.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Zorgeloosch, de alles-in-één scheidenoplossing

De mediators van Zorgeloosch Scheiden weten dat een scheiding een allesomvattend probleem is. Niet alleen je relatie eindigt. Ook je thuisplek, de relatie met je kinderen, de zorg voor je kinderen, en je financiën staan op zijn kop. Wij geloven dat je alleen goed uit een scheiding komt als je alles in één keer oplost. Daarom bieden wij de Alles-in-één scheidenoplossing.

1. Een nieuw thuis voor jullie beiden

Naast de mediator worden jullie bijgestaan door een financieel hypotheekadviseur van Zorgeloosch. Deze gaat met jullie kijken naar een woonoplossing voor jullie beiden. Hij regelt alles met de verdeling van de huidige hypotheek, zodat één van jullie in het huis kan blijven. En vervolgens een nieuwe hypotheek voor de vertrekkende partner. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met banken als ING en Rabobank zijn we specialist in hypotheken bij scheidingen. Zo vinden we de beste oplossingen en kunnen we jullie helpen aan een nieuwe start.

2. Zorg voor jullie kinderen

 • Hoe ga je verder als gescheiden ouders? 
 • Hoe vertel je het de kinderen?
 • Co-ouderschap of omgangsregeling?

Als je als ouders uit elkaar gaat is dit vaak een van de moeilijkste dingen. Onze mediators geven tips over hoe je het de kinderen verteld, en wat de mogelijkheden zijn met bijvoorbeeld co-ouderschap. Samen gaan jullie in gesprek om een ouderschapsplan te maken, waarin je vastlegt hoe jullie het ouderschap na de scheiding gaan inrichten.

Mediation Zeist

3. Duidelijkheid over de financiën

Hoe sneller je helderheid hebt over je toekomstige situatie, hoe meer rust je hebt tijdens de rest van de scheiding. Samen met onze partners geeft de mediator in Zeist jullie helderheid over alle financiële zaken die bij een scheiding komen kijken:

 • Kinder- en partneralimentatie
 • Verzekeringen: denk aan de auto-, woning-, maar ook een levensverzekering
 • Verdelen van jullie vermogen
 • Pensioen na scheiding
 • Advies bij eigen bedrijf of als ZZP-er
 • Toeslagen en belastingaangifte bij scheiding

Op deze manier geven we een zo duidelijk mogelijk beeld van jullie toekomstige situatie en nemen we een hoop werk uit handen.

4. Administratie op orde

Met hulp van onze binnendienst leveren jullie gemakkelijk al het benodigde papierwerk aan. Onze afdeling legal zorgt dat alle juridische documenten kloppen, zodat deze meteen juist worden ingediend. Dat scheelt tijd en onnodige extra kosten bij de notaris, bank en rechtbank. En je voorkomt dat je achteraf weer dingen moet aanpassen.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat kost een mediator Zeist

Hoeveel kost een mediator in Zeist nu eigenlijk? En hoe ben ik het voordeligst uit?
Terechte vragen uiteraard. Je kan je scheiding regelen met een advocaat of met een mediator. Het uurtarief van een advocaat ligt gemiddeld een stuk hoger dan dat van een mediator. Ook kan het bij een advocaat langer duren, omdat deze het onderste uit de kan wil halen voor zijn cliënt. Een mediator zoekt juist de beste oplossing voor beide partijen.
Daarnaast heb je te maken met een aantal vaste kosten voor notaris en rechtbank. Hebben jullie een eigen huis, dan komt daar ook een hypotheekadviseur bij kijken. Om verrassingen te voorkomen hanteren we bij Zorgeloosch Scheiden daarom een vast all-in tarief, hoeveel gesprekken jullie ook nodig hebben.

Een mediator aanvragen in Zeist

Willen jullie mediation in Zeist aanvragen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. In het eerste gesprek komen de mediator en financieel adviseur bij jullie thuis, of op locatie van Zorgeloosch Scheiden in Zeist.

Mediator Zeist aanvragen:

 • Eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
 • Makkelijk: laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Direct advies van mediator en een SnelWonenScan door onze financieel adviseur

Wist je dat onze mediators door het hele land zitten? Naast de locatie in Zeist hebben we mediators in Utrecht, Houten en Amersfoort.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen