Mediator Vlissingen

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed


Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Vlissingen - Swaas van Heck

Swaas van Heck

Scheidingsbemiddelaar in Vlissingen, Middelburg, Bergen op Zoom & Terneuzen

De manier van scheiden heeft meer effect dan de scheiding an sich, vooral op de kinderen. Ik help jullie graag bij het proces van “samen scheiden”. Scheidingsbemiddeling gaat om het overhouden van een gezonde basis na het uit elkaar gaan. Dat is zeker van belang voor de kinderen, als die in het spel zijn. Die staan voor mij op nummer één. Doel moet zijn om de impact van een scheiding zo klein mogelijk te maken voor kinderen.

Lees meer over Swaas

Mediator in Vlissingen nodig voor je scheiding?

Centrum Vlissingen - mediation Vlissingen

Als je besluit om te scheiden, is het verstandig om professionele begeleiding in te schakelen. Een van de opties om je scheiding goed af te ronden is mediation. Een mediator helpt je door te zoeken naar de best mogelijke oplossing voor het probleem. In dit geval helpt hij jou en je (ex-)partner in goed contact afspraken te maken. Zodat jullie vervolgens elk je eigen weg kunnen vervolgen.

Rust in je scheiding dankzij mediation Vlissingen

Kunnen jullie wel wat ondersteuning  gebruiken en komen jullie uit Zeeland, dan is een mediator Vlissingen een goede manier om de situatie aan te pakken. De mediator helpt bij het realiseren van de scheiding op een zo prettig mogelijke manier voor beide partijen. Hij of zij behartigt namelijk de belangen van jullie allebei. Een advocaat komt alleen op voor de belangen van de eigen cliënt. 

De emoties lopen hoog op en jullie maken veel ruzie over de kleinste dingen. Bij een scheiding is het vaak moeilijk om alles van een afstandje te bekijken. Een mediator helpt in dit soort gevallen. Mediation zorgt ervoor dat de rust weer terugkeert en er ruimte is om alles te bespreken wat nodig is. Zodat alle zaken goed geregeld worden. En jullie je allebei kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Een mediator in Vlissingen zorgt dat jullie scheiding in rustiger vaarwater komt.

Gratis kennismakingsgesprek

Je scheiding goed regelen met oog voor de kinderen

Scheiden Vlissingen

Een scheiding is nooit leuk. En vaak zijn er meerdere partijen betrokken, zoals kinderen. In het geval van een scheiding spelen de kinderen een enorm grote rol. Juist omdat beide ouders een zo prettig mogelijke situatie voor de kinderen willen creëren. 

Dat betekent concreet het onder andere afspreken van een omgangsregeling. En het maken van afspraken over de kinderalimentatie. Daarnaast helpt een mediator ook met hoe om te gaan met beslissingen die jullie over de kinderen moeten nemen. Een mediator in Vlissingen helpt jullie om het zo goed mogelijk te regelen voor de kinderen.

Mediator helpt bij financiën en de hypotheek

De mediators van Zorgeloosch Scheiden in Vlissingen werken op een professionele en betrouwbare manier. Zij zijn ingeschreven in het MfN-register, het kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Wanneer dat nodig is, worden onze mediators ondersteund door een financieel adviseur. Zodat de financiën en een eventuele hypotheek goed geregeld worden. Of denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de belastingaangifte of het regelen van verzekeringen en het pensioen. 

Een scheiding zorgt voor veranderingen op al deze vlakken. Samen met de mediator en de financieel adviseur worden de gevolgen van de scheiding in alle aspecten besproken. Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant. En onze medewerkers zorgen ook dat op juridisch vlak alles netjes is geregeld.

Gratis Kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Wat kost een mediator in Vlissingen?

Mediation start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de kosten en de aanpak van het traject. Zorgeloosch Scheiden hanteert voor mediation in Vlissingen altijd een all-in-tarief. Handig, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 

Het grote voordeel van mediation ten opzichte van het inhuren van een advocaat, is dat je samen maar één mediator nodig hebt. Deze zoekt een oplossing waar beide partijen gelukkig mee zijn. De beide partijen kunnen de kosten van mediation verdelen. Een advocaat werkt maar voor één partij, dus draagt ieder zijn of haar eigen kosten hierin. Bovendien is het uurtarief van een mediator een stuk lager dan dat van een advocaat. Dit alles bespreken we tijdens het gratis kennismakingsgesprek met de mediator in Vlissingen.

Mediation in Vlissingen: De voordelen op een rij

Een scheiding betekent een langere periode van stress, soms zelfs ruzies. Een scheiding heeft namelijk invloed op alle aspecten van het leven. Wat te doen met de woning? Hoe regelen we het voor de kinderen? Wat zijn de financiële gevolgen? 

Mediator Vlissingen

Er valt een hoop te regelen. Dit komt allemaal naast de emotionele stress die een scheiding oplevert. Een mediator streeft ernaar om alle organisatorische stress zo laag mogelijk te houden.

Dit zijn de voordelen van mediation:

 • Jullie maken afspraken waar jullie beiden achter staan.
 • Er wordt gezorgd voor overzicht, zodat jullie zeker weten dat alle zaken geregeld zijn.
 • Ook voor de kinderen wordt gezocht naar de beste oplossing.
 • Onze mediators werken op een professionele en betrouwbare wijze.
 • Er is ondersteuning van een financieel adviseur die inzicht geeft in de gevolgen van de scheiding voor de gezamenlijke financiën en de hypotheek.
 • Een snelle en juiste juridische afhandeling.
 • Mediation is goedkoper dan een advocaat.
 • Zorgeloosch Scheiden werkt met een vaste all-in prijs zodat je weet waar je aan toe bent.
Gratis Kennismakingsgesprek

Een mediator aanvragen in Vlissingen

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dit gesprek vindt plaats op een locatie waar jullie je prettig bij voelen. Dat mag dus bij jullie thuis zijn, maar kan ook op het kantoor van de mediator Vlissingen. Neem contact op en plan een afspraak in.

Zorgeloosch Scheiden heeft altijd een mediator bij jou in de buurt. Behalve in Vlissingen zijn we ook actief in:

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen