Mediator Ridderkerk

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Ridderkerk - Rianne van Bergen

Rianne van Bergen

Scheidingsbemiddelaar in Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht & Gorinchem

Gaan scheiden is een grote stap in je leven en zet je wereld even op z’n kop. Toch weet je dat je verder “moet” en dat je het samen én voor de kinderen zo goed mogelijk “wilt” regelen. Bij scheiden moet er heel veel worden geregeld en komt er vaak onrust, onwetendheid, onzekerheid en emotie bij kijken. Hoe gaan we het de kinderen vertellen? Hoe gaan we straks afzonderlijk voor de kinderen zorgen? Dat zijn veel voorkomende vragen waarmee scheidende ouders kampen. Ook de financiën roepen vragen op. Wie kan er in de woning blijven wonen? Wat zijn de woonmogelijkheden voor de ander? En hoe ziet ieders financiële situatie er straks uit? Dit zijn vaak dé vragen die als een rollercoaster door je hoofd spelen.

Lees meer over Rianne

Wil je scheiden met een mediator in Ridderkerk?

Koningsplein Ridderkerk - Mediation Ridderkerk

Het is belangrijk je scheiding op een goede manier te regelen. Zo werk je samen aan een goede basis voor de toekomst. Een mediator helpt jullie in deze moeilijke periode om samen tot afspraken te komen, waardoor jullie op een gelijkwaardige manier aan een nieuwe start kunnen beginnen.

De mediators van Zorgeloosch Scheiden hebben ruime ervaring in het begeleiden van echtscheidingen. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een  eerste kennismakingsgesprek aan. 

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Ridderkerk: Scheiden in goed overleg

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan kan mediation een hele goede oplossing zijn. De mediator in Ridderkerk begeleidt ieder jaar tientallen scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Gratis kennismakingsgesprek

Voordelen van mediation Ridderkerk bij echtscheiding

Mediator Ridderkerk

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Ridderkerk wordt je op een professionele wijze begeleidt. Wij bemiddelen de gesprekken waarin jullie zelf de afspraken maken.

Wij houden het overzicht en werken alle stappen af:

 • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
 • Hoe gaat de financiële situatie er voor beide uit zien?
 • Waar gaat een ieder van jullie wonen, en hoe regel je de hypotheek?
 • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
 • Wij begeleiden in al het fiscale, financiële en juridische papierwerk.
Gratis Kennismakingsgesprek

De alles-in-één scheidenoplossing, mediation Ridderkerk

Bij Zorgeloosch geloven we dat je een scheiding alleen op een prettige manier af kan ronden, door alles wat erbij komt kijken in één keer te regelen. We bieden hiervoor de alles-in-één scheidenoplossing aan: mediation voor gezamenlijke afspraken; financieel advies voor een woonoplossing voor jullie beiden; en uiteraard praktische begeleiding van alle stappen die hierbij komen kijken.

Zo helpen we jullie aan een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Wat je van Zorgeloosch Scheiden Ridderkerk mag verwachten

1. De kosten van een mediator in Ridderkerk

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

2. Het beste advies voor jullie woning

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel echtscheidingsadviseur. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

3. Juridisch, fiscaal en financieel geregeld

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

Gratis Kennismakingsgesprek

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator Ridderkerk

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, ofwel een MfN register mediator. Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten.

mediation Ridderkerk

Kennismaking aanvragen voor Mediator Ridderkerk

Kennismaken met onze mediator in Ridderkerk? Het eerste vrijblijvende gesprek is altijd gratis. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding. De afspraak kan bij jullie thuis of op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Ridderkerk, Rotterdam of Dordrecht.

Mediation Ridderkerk aanvragen:

 • Direct advies van mediator en financieel adviseur
 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 • Waar en wanneer het jullie uitkomt, zonder voorrijkosten en óók in de avonduren
 • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen