Mediator Helmond

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Helmond - Marc Grandia

Marc Grandia

Scheidingsbemiddelaar in Eindhoven & Helmond & omgeving

Wanneer een partnerschap of huwelijk eindigt, is het van belang dat dit op een zorgvuldige en juiste wijze word afgehandeld, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Wat ik als meerwaarde kan bieden is dat ik jullie, als onpartijdige derde, door middel van een gestructureerde, persoonlijke en betrokken aanpak help het overzicht te bewaren en tot goede afspraken te komen.

Lees meer over Marc

Mediator in Helmond, jouw hulp bij je scheiding.

Zuid Willemsvaart Helmond - Mediation HelmondEen scheiding is een moeilijke situatie. Er gaat vaak een lange weg aan vooraf, maar nu heb je besloten te gaan scheiden. Dan is het belangrijk dat je de juiste hulp zoekt. Zorgeloosch Scheiden heeft ervaren mediators die jullie helpen om dit tot een goed einde te brengen. We zijn er voor je bij elke stap om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Helmond: De alles in één Scheidenoplossing

Een scheiding gaat niet slechts om één ding. Het omvat meer dan het beëindigen van een huwelijk. Het is een gezin dat uit elkaar gaat, waarbij er voor iedereen weer een (nieuw) thuis moet komen, en een nieuw toekomst plaatje. Bij Zorgeloosch weten we dat het impact heeft op alle aspecten van je leven. En uit ervaring weten we dat je het beste alles in één keer kan oplossen. 

Daarom bieden wij de alles-in-één scheidenoplossing aan. Dat is mediation plus financieel advies. De mediator in Helmond begeleid bij de scheiding, hij is er voor jullie en jullie kinderen. De financieel adviseur helpt jullie met de hypotheek en een woonoplossing voor beide partners.

In het gratis kennismakingsgesprek bespreken we:

 • Plan van aanpak: Wat zijn de belangrijkste onderwerpen van jullie scheiding?
 • Kinderen: Hoe gaan jullie straks het ouderschap invullen?
 • Woonoplossing: Wie gaat waar wonen en hoe realiseren we dat?
 • Vragen: Wat kunnen jullie van ons verwachten en natuurlijk ruimte voor vragen.
 • Kosten: Jullie krijgen een all-in tarief gebaseerd op jullie situatie, geen verrassingen achteraf.
Gratis kennismakingsgesprek

Wat doet een mediator bij echtscheiding

Mediator HelmondNiemand trouwt met het idee ooit weer te gaan scheiden. Of het je nu overkomt, of dat één van beide partners ervoor kiest, het blijft een ingewikkelde tijd. Als je in goed overleg uit elkaar kan, zal dit voor beide partners bijdragen aan een nieuwe start. Ook is dit voor de kinderen veel fijner. Met mediation in Helmond ga je samen het gesprek aan, waardoor je in goed overleg afspraken maakt. Zo kun je ook na de scheiding nog samen door één deur. De mediator begeleidt de gesprekken en zorgt voor een neutrale en veilige sfeer. Hij houdt overzicht en stelt het echtscheidingsconvenant op met de door jullie gemaakte afspraken.

Mediation Helmond: Zorg voor de kinderen goed geregeld

Als ouders wil je altijd het beste voor jullie kinderen. Ook als je uit elkaar gaat. Want na de scheiding blijft de zorg voor de kinderen doorgaan, en je blijft allebei ouders. Om de impact op de kinderen zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat jullie goed blijven communiceren. Dat is waar mediation jullie in helpt. De mediator helpt jullie in goed overleg afspraken te maken over de toekomst. Onpartijdig begeleidt hij de gesprekken en helpt het belang van de kinderen voorop te stellen. Zo creëren jullie een ouderschapsplan waar jullie beiden achter kunnen staan. 

In het ouderschapsplan zet je de afspraken over de zorg voor de kinderen

 • Kiezen jullie co-ouderschap of een andere omgangsregeling?
 • Wie draagt welke kosten, en is er daarbij sprake van kinderalimentatie?
 • Hoe communiceren jullie over school, vakantie en bijvoorbeeld de dokter?
 • Hebben jullie kinderen onder de 18, dan is een ouderschapsplan verplicht

Onze mediator in Helmond kan je antwoord geven op al je vragen. Hier kun je alvast meer lezen over het ouderschapsplan, omgangsregeling, hoe je het je kinderen vertelt en alles over scheiden met kinderen.

Gratis Kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Wat kost een mediator Helmond?

Wil je weten wat het kost om te scheiden met mediation in Helmond? Het is belangrijk om te weten waar je op moet letten. Zo vind je op internet vele ‘goedkope’ manieren om te scheiden. Maar goedkoop blijkt vaak duurkoop. Hier zit vaak namelijk geen enkele vorm van begeleiding bij, wat betekent dat jullie alles met z’n tweeën moeten doen. 

Scheiden Helmond

Als je een mediator of advocaat inschakelt, weet je dat je professioneel begeleidt zult worden. De kosten van een mediator of advocaat bij scheiding is afhankelijk van het uurtarief, en dus het aantal uur. Gemiddeld is de prijs van een mediator €150 per uur, die van een advocaat tussen de €200 en €300. Een advocaat zal vechten voor het belang van zijn client, met het risico dat de scheiding een stuk langer duurt. Dat zie je terug in de uiteindelijke prijs. Een mediator aan de andere kant zoekt naar een oplossing die voor beide partijen past. 

Waar moet je op letten bij de kosten voor een scheiding:

 • Krijg je professionele begeleiding om de afspraken te maken?
 • Is de prijs inclusief zaken als convenant en ouderschapsplan?
 • Komen er achteraf nog onverwachte ‘extra kosten’, voor bijvoorbeeld een advocaat of notaris?
 • Hebben jullie een eigen huis, dan zullen jullie de hypotheek ook moeten verdelen via een hypotheekadviseur.

Bij Zorgeloosch Scheiden werken we met een vast all-in tarief, zodat je van te voren precies weet waar je aan toe bent. Dat is inclusief het complete mediationtraject, een hypotheekadviseur en de griffiekosten bij de rechtbank

Gratis Kennismakingsgesprek

Scheiden in Helmond mét financieel hypotheekadvies

De mediators van Zorgeloosch Scheiden in Helmond begrijpen dat je snel wilt weten waar jullie straks allebei kunnen wonen. Hoe sneller dat helder is, hoe meer rust dit geeft voor de rest van het traject. Hiervoor hebben we de SnelWonenScan ontwikkeld. Al in het eerste kennismakingsgesprek komt onze financieel echtscheidingsadviseur mee met de mediator om jullie woonwensen in kaart te brengen. Hij behandelt alles omtrent de huidige hypotheek en nieuwe hypotheek zodat jullie straks allebei weer een fijne woning hebben. Zonder dat jij een externe hypotheekadviseur of bank moet inschakelen.

 • Jarenlange expertise in verdelen van hypotheek
 • Samenwerking met banken als ING en Rabobank
 • Grotere kans dat één van jullie in het huis kan blijven wonen
Gratis kennismakingsgesprek

Mediator aanvragen in Helmond

Vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan met onze mediator in Helmond! Bel 088 1661 553 of laat je gegevens achter en we bellen jou zo snel mogelijk terug om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

 • Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend
 • Met de mediator maak je een stappenplan en je krijgt antwoord op je belangrijkste vragen
 • De financieel adviseur geeft inzicht in jullie woonmogelijkheden
 • Gemakkelijk bij jullie thuis of op een locatie van de mediator Helmond

Benieuwd waar we nog meer locaties hebben? Onze mediators zitten ook in Eindhoven, Uden, Venray en Weert

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen