Mediator Haarlem

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Haarlem - Chris van Diest

Chris van Diest

Scheidingsbemiddelaar in Haarlem & Alkmaar

Als scheidingsbemiddelaar help ik jullie bij het maken van een plan waarin rekening wordt gehouden met gezamenlijke belangen voor nu en voor in de toekomst. Waarin respect voor elkaar en ruimte voor emotie voorop staan. Met heldere afspraken waar jullie je beide in kunnen vinden en waarmee jullie tevreden kunnen terugkijken op de periode die jullie samen afsluiten.

Lees meer over Chris

Hebben jullie een mediator in Haarlem nodig?

Sint-Bavokerk Haarlem - Mediation Haarlem

Een scheiding brengt veel vragen over de toekomst met zich mee. Daarbij kunnen de emoties hoog oplopen. Want laten we eerlijk zijn, een scheiding is een nare gebeurtenis. Onze ervaren mediators weten hoe ze de impact van een scheiding zo klein mogelijk kunnen houden. Mediation gaat uit van goede communicatie zodat jullie op de best mogelijke manier uit elkaar kunnen gaan.

Mediation Haarlem: De alles-in-één scheidenoplossing

Wij geloven dat een scheiding alleen op een prettige manier af te ronden is, door alles wat erbij komt kijken in één keer goed te regelen. Daarom bieden we de alles-in-één scheidenoplossing, met gezamenlijke afspraken (mediation), een woonoplossing voor jullie beiden (financieel advies) en praktische begeleiding van alle stappen daar omheen.

Zo komen jullie tot een duurzame oplossing en kunnen jullie starten met een nieuwe toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Zorgeloosch Scheiden Haarlem biedt:

 • Mediation: Hoe ga je in goed overleg uit elkaar?
  inclusief opstellen van echtscheidingsconvenant en evt. ouderschapsplan.
 • Financieel advies: Hoe staan jullie er ieder financieel voor na de scheiding?
  We adviseren over alimentatie, verzekeringen, belasting, pensioen en meer.
 • Hypotheek advies: Hoe verdelen jullie het huis en waar ga je wonen?
  We regelen alles omtrent de huidige hypotheek en evt. nieuwe hypotheek.
 • Juridische afhandeling: Zijn alle juridische documenten in orde?

We dienen alles in bij de notaris, rechtbank, en gemeente voor een correcte en vlotte afhandeling.

Mediation Haarlem: uit elkaar met professionele begeleiding

Onze ervaren mediators in Haarlem helpen je om in goed overleg uit elkaar te gaan. Je hebt jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Je deelt samen een stuk geschiedenis. En als jullie kinderen hebben, ook een toekomst als gescheiden ouders. Nu jullie wegen scheiden wil je dat dit in goed overleg gebeurt. 

Mediator Haarlem

Bij Zorgeloosch Scheiden ben je in goede handen. Wij hebben MfN geregistreerde mediators in Haarlem en omgeving. Het MfN register is hét landelijke kwaliteitsregister voor mediation. Via verschillende toetsen hebben zij laten zien dat ze op professionele wijze kunnen bemiddelen bij een echtscheiding. Onze mediator in Haarlem helpt jullie graag op een goede manier uit elkaar te gaan.

Gratis Kennismakingsgesprek

Wat kost een mediator in Haarlem?

De kosten van een scheiding kunnen aardig verschillen, waardoor je van te voren niet weet waar je aan toe bent. Naast de kosten van een advocaat of mediator heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog andere (onverwachte) kosten achteraan komen. 

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Je betaalt enkel de vaste kosten voor de notaris en rechtbank zelf, de rest is inbegrepen. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken. Of jullie hiervoor nu drie of tien gesprekken nodig hebben maakt niet uit. Dat is mediation in jullie tempo.

Gratis Kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Als ouders goed uit de scheiding komen

Ook nadat jullie uit elkaar zijn blijft de zorg voor jullie kinderen door gaan. Een scheiding heeft altijd impact op kinderen, en je wilt dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Ondanks het feit dat jullie wegen scheiden, blijf je beide ouder en wil je het beste voor je kind. Hierin is het extra belangrijk dat jullie goed blijven communiceren. Dat is waar mediation bij helpt. De mediator in Haarlem helpt jullie in goed overleg afspraken te maken voor de toekomst. Samen maken jullie een ouderschapsplan waar jullie beiden achter kunnen staan. De mediator blijft onpartijdig en helpt het belang van de kinderen voorop te stellen.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediator Haarlem mét financieel hypotheekadviseur

Mediation Haarlem

 • Kan een van ons in de huidige woning blijven?
 • En, wat zijn er voor nieuwe hypotheek mogelijkheden?
 • Hoe gaat het financiële plaatje voor ieder van jullie er straks uitzien?

Bij Zorgeloosch Scheiden weten we hoe belangrijk het is om snel helderheid te krijgen over jullie woonsituatie. Daarom is er vanaf het eerste gesprek een financieel echtscheidingsadviseur bij. Er moet immers voor jullie allebei een woning komen, en het liefst nog snel ook. Met onze unieke SnelWonenScan kijkt de adviseur of jullie woonwensen haalbaar zijn. Hij geeft advies over het verdelen van jullie hypotheek, een nieuwe hypotheek en helpt jullie zo aan een passende woonoplossing.

Jullie mediator Haarlem aanvragen

Vraag gratis een kennismakingsgesprek aan voor mediation in Haarlem .In dit vrijblijvende eerste gesprek komen de mediator en financieel adviseur bij jullie langs, of je spreekt af op de locatie van Zorgeloosch Scheiden in Haarlem. Laat je begeleiden door een professioneel mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

 • Eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
 • Direct advies van mediator en SnelWonenScan door financieel adviseur
 • Makkelijk: laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Uiteraard is er ruimte voor al jullie vragen. 

Kom nu in contact met jouw mediator Haarlem en plan een gratis afspraak in.

Benieuwd waar we nog meer locaties hebben? Onze mediators zitten ook in Amsterdam, Hoofddorp en Zaandam.

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen