Mediator Emmen

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Emmen - Milena Prochazka

Milena Prochazka

Scheidingsbemiddelaar in Emmen, Zwolle & Punthorst

Emoties kunnen het soms lastig maken om keuzes te maken tijdens de scheiding. Het is dan belangrijk om samen in een open sfeer te praten over alle mogelijkheden. Ik begeleid jullie als mediator tijdens deze gesprekken, geef advies en zorg dat alle onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie woning, pensioen, kinderen, etc.

Lees meer over Milena

Scheiden met een mediator in Emmen?

Atlas Theater Emmen - Mediator Emmen

Gaan jullie scheiden, dan wil je dat goed geregeld hebben. Zo creëer je een goede basis voor de toekomst. Een mediator begeleidt jullie in deze lastige periode met het maken van afspraken, waardoor jullie op een gelijkwaardige manier aan een nieuwe start kunnen beginnen.

De mediators van Zorgeloosch Scheiden hebben veel ervaring in het begeleiden van echtscheidingen. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek aan. 

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Emmen: De voordelen bij echtscheiding

Mediator Emmen

Een echtscheiding is een intense gebeurtenis, zowel emotioneel als praktisch komt er veel op jullie af. Met mediation in Emmen wordt je op een professionele wijze begeleidt. Tijdens de gesprekken maken jullie zelf de afspraken, wij bemiddelen en nemen jullie mee langs alle stappen:

 • Wat komt er bij het mediation traject kijken?
 • Bij wie verblijven de kinderen, en wanneer?
 • Waar gaat een ieder van jullie wonen, en hoe regel je de hypotheek?
 • Hoe gaat de financiële situatie er voor beide uit zien?
 • Wij begeleiden in al het fiscale, financiële en juridische papierwerk.
Gratis Kennismakingsgesprek

Scheiden in goed overleg dankzij mediation Emmen

Zijn jullie in staat om samen om de tafel te komen en afspraken te maken? Dan kan mediation een hele goede oplossing zijn. Een mediator helpt jullie om in gesprek met elkaar te gaan en blijven en zo tot oplossingen en afspraken te komen. Hij kent alle moeilijkheden die bij een echtscheiding komen kijken, en loodst jullie hier soepel doorheen. Hij luistert naar jullie situatie en de specifieke wensen van beide partners. 

De mediator in Emmen begeleidt ieder jaar tientallen scheidingen. Hij weet wat de opties zijn en welke zaken er geregeld moeten worden. De mediator helpt jullie om jullie relatie op een waardige en evenwichtige manier af te ronden, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst voor jullie alle twee.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediator Emmen: De alles-in-één scheidenoplossing

Bij Zorgeloosch geloven we dat je een scheiding alleen op een prettige manier af kan ronden, door alles wat erbij komt kijken in één keer te regelen. Daarom bieden we de alles-in-één scheidenoplossing, mediation voor gezamenlijke afspraken, financieel advies voor een woonoplossing voor jullie beiden, en uiteraard praktische begeleiding van alle stappen die hierbij komen kijken.

Zo helpen we jullie aan een duurzame oplossing en kunnen jullie beiden makkelijker door met je nieuwe leven.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Wat Zorgeloosch Scheiden in Emmen voor jullie kan betekenen

1. Een eigen financieel adviseur voor de beste hypotheek oplossing

Naast een ervaren mediator wordt je van begin tot eind begeleid door een financieel adviseur. Deze helpt met het creëren van een woonoplossing voor jullie allebei. De adviseurs van Zorgeloosch Scheiden hebben een manier gevonden, waarop het makkelijker wordt voor een van jullie om in het huis te blijven wonen. Zelfs voor degene met het laagste inkomen.

2. Alle administratie geregeld: Financieel, fiscaal en juridisch

De vele experts die Zorgeloosch in huis heeft, controleren alle gemaakte afspraken tussentijds. Zo voorkom je dat jullie wensen achteraf niet haalbaar blijken of wettelijk gezien niet mogelijk zijn. We adviseren bij alle financiële zaken, zoals pensioen en verzekeringen, belastingzaken en het juridische gedeelte bij de rechtbank. Zo garanderen we dat alle afspraken die jullie maken ook echt uitgevoerd kunnen worden.

3. De kosten van een mediator in Emmen

De kosten van een scheiding kunnen nogal uiteenlopen. Naast de kosten van een mediator of advocaat heb je te maken met het verdelen van de hypotheek, en kunnen er nog vele andere (onverwachte) kosten achteraan komen.

Bij Zorgeloosch Scheiden hanteren we daarom een vast all-in tarief. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wij dragen zorg voor alles wat is afgesproken, ook als jullie hiervoor meer gesprekken nodig hebben. Dat is mediation in jullie tempo.

Gratis Kennismakingsgesprek

Zorgeloosch Scheiden met MfN geregistreerd mediator Emmen

Als je in zee gaat met een mediator wil je kwaliteit, check dus of hij of zij ingeschreven staat als MfN register mediator! Maar je wilt ook weten of jullie je hier op je gemak voelen. Daarom bieden we altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gaat verder dan alleen kennismaken, de mediator bespreekt gelijk alle zaken die voor jullie belangrijk zijn. Op basis van jullie situatie geeft hij een indicatie van het scheidingstraject. Ook krijg je gelijk duidelijkheid over de kosten.

mediation Emmen

Kennismaking aanvragen voor Mediator Emmen

Het eerste kennismakingsgesprek met de mediator in Emmen is altijd gratis. Dit kan gemakkelijk bij jullie thuis of op een van de locaties van Zorgeloosch Scheiden in Emmen, Coevorden, of Hoogeveen. Laat je begeleiden door een professionele mediator én financieel adviseur en kies voor een Zorgeloosch geregelde scheiding.

Mediation Emmen aanvragen:

 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 • Direct advies van mediator en financieel adviseur
 • Waar en wanneer het jullie uitkomt, zonder voorrijkosten en óók in de avonduren
 • Makkelijk geregeld; laat je gegevens achter en we nemen contact op om een afspraak in te plannen

Gratis Kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen