Mediator Doetinchem

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed


Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Doetinchem - Jochem Brenninkmeijer

Jochem Brenninkmeijer

Scheidingsbemiddelaar in Doetinchem, Winterswijk, Lochem, Ruurlo, Zutphen & Arnhem

Ik begeleid jullie tijdens de gehele scheiding en zorg dat jullie met elkaar in gesprek blijven. Als scheidingsbemiddelaar ben ik er om de behoefte van jullie beiden te behartigen. Ook geef ik jullie de handvaten die jullie nodig hebben om naar ieder vraagstuk en onderwerp te kijken. Zo komen we samen tot de beste afspraken voor jullie beiden. Voor nu en voor later.

Lees meer over Jochem

Mediator Doetinchem helpt je bij je scheiding

Walmolen Doetinchem - mediation Doetinchem

Woon je in Doetinchem en zoek je een mediator? Zorgeloosch Scheiden helpt je hierbij. Wij doen namelijk ook mediation in Doetinchem. De ervaren mediator in Doetinchem helpt jullie om deze periode zo goed mogelijk door te komen en zo veilig en goed mogelijk uit elkaar te gaan. 

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer mediation aanvragen in Doetinchem?

Stel je ligt in een scheiding en woont in Doetinchem. Dat is heel vervelend voor beide partijen en heeft een fikse impact op jullie leven. Misschien willen jullie elkaar het liefst nooit meer zien, maar er moet nog heel veel geregeld worden. Bij gevallen als deze wil je toch het liefst een neutraal iemand erbij hebben zitten omdat er bij een scheiding veel belangrijke zaken geregeld moeten worden. Dan kun je beter een mediator aanvragen in Doetinchem

Wat doet een mediator?

Mediator Doetinchem

Een mediator in Doetinchem kan je snel helpen om als neutrale partij te opereren en goede afspraken te maken. Al mochten jullie een vechtscheiding hebben, dan kan de mediator er nog voor zorgen dat belangrijke zaken rondom bijvoorbeeld de kinderen of het huis goed geregeld worden. De mediator zorgt ervoor dat jullie allebei je verhaal kunnen doen en kan vervolgens op een zakelijke, neutrale manier naar alles kijken. De afspraken worden vervolgens vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. 

De mediator in Doetinchem regelt ook praktische administratieve zaken zoals alles afhandelen bij de gemeente of de rechtbank. Zo weet jullie zeker dat de belangen goed behartigd worden en dat een neutrale partij de emoties (tijdelijk) op een lager pitje kan zetten. Verder zorgt dit er ook voor dat als eenmaal alles afgehandeld is, je niet met administratieve blunders te maken krijgt en weer met elkaar om tafel moet gaan zitten.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Doetinchem: Waarom kiezen voor Zorgeloosch Scheiden?

De financieel adviseur en mediator Doetinchem van Zorgeloosch Scheiden organiseren eerst een gratis gesprek waar jullie kennis maken en de eerste stappen bespreken. Om het allemaal maar even samen te vatten. De financieel adviseur en scheidingsmediator in Doetinchem doen het volgende voor jullie:

 • Samen overleggen welke stappen jullie gaan nemen.

 • Alle afspraken vastleggen in een scheidingsconvenant.

 • Helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan.
  Hoe ga je bijvoorbeeld verder als gescheiden ouders en vertel je alles aan de kinderen? Maak je een omgangsregeling of kies je co-ouderschap? Mediation Doetinchem helpt hierbij.

 • Toekomstige financiën helder maken.
  Voor allebei vaak het grootste punt van onzekerheid dat zo snel mogelijk geregeld moet worden. Dan heb jullie meer rust om de rest te regelen. Samen met onze financiële partner geeft de mediator in Doetinchem jullie helderheid over alle financiële zaken die bij een scheiding komen kijken. Van kinder- en partneralimentatie tot verzekeringen, het eventuele verdelen van het vermogen, eventueel pensioen na scheiding, wat te doen als je een bedrijf hebt en hoe dat qua belastingen werkt.

 • Zorgen dat iedereen een dak boven het hoofd heeft.
  Naast de mediator komt ook een financieel hypotheekadviseur van Zorgeloosch Scheiden helpen. Samen kijken jullie naar waar iedereen moet gaan wonen en hoe alles met de oude hypotheek voor het huidige huis geregeld moet worden. En de eventuele nieuwe hypotheek na scheiding voor de woning van degene die vertrekt.
  Deze adviseur heeft ook jarenlange ervaring. Dankzij onze officiële samenwerking met banken als Rabobank en de ING staan we daar te boek als specialisten in zulke gevallen.

 • De administratieve afhandeling regelen
  Met onze hulp leveren jullie eenvoudig al het benodigde papierwerk aan. De juristen checken of alle documenten kloppen, zodat alles correct wordt ingediend. Dat scheelt tijd en extra kosten bij bijvoorbeeld de notaris, de bank of de rechtbank. Achteraf hoef je ook geen dingen aan te passen.
  Op deze manier geven we een zo duidelijk mogelijk beeld van jullie toekomstige situatie en nemen we een hoop werk uit handen.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Wat kost een mediator Doetinchem?

Nu vraag je je vast af, hoeveel kost mediation in Doetinchem? Is er zoiets als een voordelige scheiding? Moet ik er geen advocaat bijhalen? Terechte vragen uiteraard. Je kan je scheiding regelen met een advocaat of met een mediator. Het uurtarief van een advocaat in Doetinchem ligt gemiddeld een stuk hoger dan dat van een mediator in Doetinchem. Verder duurt het via een advocatenkantoor uit Doetinchem meestal langer, omdat die het onderste uit de kan zal willen halen voor zijn klant. Een mediator in Doetinchem is er juist om zo snel mogelijk de beste oplossing voor beide partijen te vinden. 

Scheiden Doetinchem

Daarnaast heb je te maken met een aantal vaste kosten voor notaris en rechtbank. Hebben jullie een eigen huis, dan komt daar ook een hypotheekadviseur bij kijken. Om verrassingen te voorkomen, hanteren we bij Zorgeloosch Scheiden daarom een vast all-in tarief. Ongeacht hoeveel gesprekken jullie nodig hebben.

Gratis Kennismakingsgesprek

Een mediator aanvragen in Doetinchem

Willen jullie mediation in Doetinchem aanvragen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan zodat de mediator en financieel adviseur bij jullie thuis, of op locatie van Zorgeloosch Scheiden in Doetinchem kunnen komen.

Mediator Doetinchem aanvragen:

 • Eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.
 • Makkelijk: laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Direct advies van mediator en SnelWonenScan door financieel adviseur

Je vindt de mediators van Zorgeloosch Scheiden ook in:

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen