Mediator Alkmaar

De alles-in-één scheidenoplossing

 • Mediation mét financieel advies
 • Oplossing voor jullie hypotheek
 • Al het regelwerk uitbesteed

Of bel direct naar 088 1661 553

Mediator Alkmaar - Jorn van Overschot

Jorn van Overschot

Scheidingsbemiddelaar in Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen

Nu het moeilijke besluit is genomen om uit elkaar te gaan is het tijd om door middel van goede afspraken voor ieder, een nieuwe start mogelijk te maken. Samen werken wij aan deze afspraken waar jullie beiden achterstaan. Als vader van twee kinderen weet ik dat het geluk van de kinderen altijd voorop moet staan. Bij het maken van de afspraken staan we dan ook altijd stil bij de consequenties die dit heeft voor de kinderen. Zo komen we tot de beste afspraken, niet alleen voor jullie, maar ook voor de kinderen.

Lees meer over Jorn

Een mediator Alkmaar voor je scheiding vinden

Waagtoren Alkmaar - Mediator AlkmaarIs het besluit om uit elkaar te gaan genomen, of zitten jullie al middenin de scheiding? En willen jullie op een positieve manier uit elkaar gaan, bijvoorbeeld omdat er kinderen in het spel zijn? Dan is mediation de oplossing om hier samen goed uit te komen. Er komt veel op jullie af en de wereld staat even helemaal op z’n kop. Onze mediator in Alkmaar helpt jullie er Zorgeloosch doorheen. Want goed uit elkaar gaan creëert rust voor jullie beide en ruimte voor een nieuwe toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediator in Alkmaar: samen helderheid creëren

Bij een scheiding komen veel dingen kijken, en jullie zullen ongetwijfeld veel vragen hebben. Onze mediator in Alkmaar neemt alles helder en gestructureerd met jullie door. 

Met aandacht voor de praktische vragen

 • Wat gebeurt er met het huis en een woonplek na de scheiding? 
 • Hoe komen de financiën na de scheiding eruit te zien? 
 • Hoe berekenen we de eventuele alimentatie en wat moet er allemaal vastgelegd worden? 

En de meer persoonlijke vraagstukken

 • Hoe gaan we de zorg voor de kinderen verdelen? 
 • Blijven we beide in Alkmaar wonen voor de vertrouwde school en leefomgeving? 
 • Hoe ziet jullie leven er straks uit, apart van elkaar?

Onze mediator in Alkmaar is erin gespecialiseerd om vanuit zijn professionele en neutrale rol te bemiddelen in afspraken die door jullie beide gedragen worden. Wij luisteren naar wat voor jullie belangrijk is.

Gratis kennismakingsgesprek

Goed geregeld dankzij mediator én financieel adviseur

Mediator AlkmaarZorgeloosch scheidingsbemiddeling biedt een unieke aanpak waarbij de mediator in Alkmaar wordt bijgestaan door een financieel adviseur. Dankzij deze combinatie van expertises krijgen jullie direct inzicht in de gevolgen van jullie keuzes op jullie financiën na de scheiding

Samen gaan zij het gehele financiële en juridische plaatje voor jullie in kaart brengen, en leggen deze afspraken vast in het convenant. Mét de garantie dat dit in een keer goedgekeurd zal worden door de bank en de rechtbank. Dat bespaart tijd, kosten en onnodige frustraties. Zo helpen we jullie dankzij goede afspraken aan een nieuwe toekomst. Zorgeloosch geregeld.

Kinderen centraal door behoud van goed contact

Het maken van goede afspraken is extra belangrijk als jullie samen kinderen hebben. Ook na de scheiding gaat jullie rol als ouders samen verder.

Onze scheidingsmediators in de regio Alkmaar begeleiden jullie van A tot Z bij het opstellen van het ouderschapsplan, en bij het kiezen van de omgangsvorm die het beste bij jullie en de kinderen past. Het welzijn van de kinderen staat hierbij voorop. Onze mediator in Alkmaar helpt jullie om afspraken te maken waarbij alle partijen worden gehoord zodat een werkzaam ouderschapsplan ontstaat. 

Ieder een eigen deur en toch samen door één deur kunnen gaan.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Mediation Alkmaar: Wel uit elkaar, niet tegenover elkaar

Scheiden Alkmaar

Als je kiest voor mediation in Alkmaar, kies je ervoor om op een respectvolle en harmonieuze manier uit elkaar te gaan. Hiermee zorg je ervoor dat er gezonde communicatie mogelijk blijft na de scheiding, en het helpt bij het verwerken van de scheiding. Daarbij voorkom je een juridisch getouwtrek met advocaten en creëer je een duurzame toekomst van waaruit jullie beide verder kunnen. Als de situatie later verandert, is het makkelijker om nieuwe afspraken te maken of bestaande aan te passen. 

Gratis kennismakingsgesprek

De lokale kracht van de mensen van Zorgeloosch scheiden

Zorgeloosch scheiden is een landelijke organisatie met lokale mensen. Mediator in Alkmaar Jorn van Overschot:  

“Vanuit mijn ervaring in het Sociaal Domein heb ik vaak gezien wat de consequenties zijn als er geen goede afspraken zijn gemaakt bij een scheiding. En als vader van twee kinderen weet ik dat hun geluk en welzijn voorop moet blijven staan. Dit alles heeft mij gemotiveerd om mensen te helpen dit goed voor elkaar te krijgen.”

Plan een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend en gaat verder dan een kennismaking. We bespreken direct de belangrijkste vragen:

 • Wat verwachten jullie van het mediation traject?
 • Hoe gaat het verder met de zorg voor de kinderen?
 • Wat gaat er veranderen in de financiële situatie voor beide ex-partners?
 • Welke gevolgen heeft dit voor jullie woonsituatie?

En we geven gelijk het eerste huiswerk mee, zodat jullie op je gemak kunnen nadenken over de zaken die voor jullie persoonlijk belangrijk zijn.

Zorgeloosch Scheiden heeft meerdere locaties in de buurt van Alkmaar, je vindt ons ook in:

Gratis kennismakingsgesprek

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen