Mediator of advocaat

Kiezen jullie voor een mediator of advocaat bij jullie echtscheiding?

Zorgeloosch Scheiden ziet het eigenlijk als volgt: jullie gaan samen scheiden of jullie gaan lijnrecht tegenover elkaar staan. Een scheiding is vaak al emotioneel en pijnlijk genoeg. Het overzichtelijk maken van afspraken kan een hoop rust bieden, en dat is wellicht precies wat je nodig hebt in zo’n verdrietige situatie. Zorgeloosch Scheiden treedt dan ook op als jouw scheidingsbemiddelaarsbureau, dat je helpt met het regelen van alle zaken die komen kijken bij een scheiding.

Kiezen jullie voor een mediator of advocaat bij de echtscheiding?

Bij een scheiding kun je kiezen een mediator of een advocaat aan de hand te nemen. Die hebben met elkaar gemeen dat ze afspraken op papier willen zetten om de scheiding te laten voltooien. Echter, er is ook een duidelijk verschil. Zo werkt de advocaat vaak slechts voor één partij en werkt de mediator voor allebei. Het inschakelen van een mediator biedt dan ook diverse voordelen:

  • Goed overleg resulteert in de beste afspraken;
  • Het scheidingstraject kan sneller worden doorlopen;
  • Een mediator is goedkoper dan een advocaat;
  • Het voorkomt een vechtscheiding.

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Een scheiding is vaak al emotioneel en pijnlijk genoeg

MfN Registermediators

Bij Zorgeloosch Scheiden vinden we kwaliteit erg belangrijk, daarom leiden we al onze bemiddelaars op tot MfN mediator met familieaccreditatie. Dat betekent dat ze je niet alleen helpen een volledig en vakkundig plan van aanpak op te zetten voor te toekomst en goede afspraken met je maken, maar ze ook beschikken over inhoudelijke informatie en inzichten. Ben jij benieuwd welke manier van scheiden het beste bij jullie past; de mediator of de advocaat? En wil je weten wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 1661 553.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen