Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 927 beoordelingen:

Cijfer: 8

Capelle aan den ijssel

In 1 woord TOP!! Amber Droog jy bent gewoon GOED!!!!! Bedankt voor alles!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Berkhout

Prettige verschijning. Verstand van zaken. Niet dwingend, doch op een resolute wijze bij de gesprekken aanwezig. Heeft de scheiding op een deskundige wijze begeleid en afgerond.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Velserbroek

Ik heb Chris ervaren als een zeer professionele mediator die ten allen tijden in het midden bleef staan. Emoties mochten er zijn en er werd op tijd ingegrepen om het niet te laten escaleren. Fijn dat we met jouw hulp niet lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan en dat we het belang van onze dochter hierin bleven zien. Ook fijn dat je op tijd extra gas kon geven toen het nodig was om de hypotheek rond te krijgen! Bedankt Chris!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Schimmert

Zeer tevreden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Venlo

Ik ben zeer tevreden over hoe de scheiding is afgehandeld met onze mediator. Ik kan Fania iedereen in Limburg aanraden. Zij is zeer betrokken, accuraat en secuur.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Zwijndrecht

Zie puntenwaardering. Zeer tevreden, voelde mij geen 'nummer'. Niet gehaast, voelde mij op mijn gemak. Fijn dat er zo veel geregeld wordt.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Hoogezand

Ik heb een zeer goede ervaring met onze mediator, in hoeverre een scheiding een goede ervaring genoemd mag worden. We werden goed begeleid!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Heemskerk

Ik ben zeer tevreden over hoe de begeleiding/bemiddeling is verlopen tijdens de scheiding. Er was regelmatig contact en die was persoonlijk, voelde me geen nummer. Nancy was altijd te bereiken en anders nam ze zelf weer contact op. TOP !!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

tilburg

Ze heeft de ellendige tijd draaglijk weten te maken.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Groningen

Ik heb het hele traject bij Zorgeloosch als zeer positief ervaren. Mocht ik mensen in mijn omgevig kenne in dezelfde situatie dan zal ik dit vedrijf zeker aanbevelen!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Sittard

Onze ervaring is was een goed ook wel vriendelijk en goed behulpzaam bemiddeling geweest met een luisterend oor.met vaak ook wel een lachje erbij

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Hoogeveen

Snel en accuraat.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

HEERLEN

Het is goed en duidelijk geregeld. Maar mijn probleem is als het zover geregeld is tot de scheiding dat de hulp abrupt stopt. Na de scheiding moet er eigenlijk nog een stukje begeleiding zijn. Wij leven nu in een inpassen waar grote problemen van kunnen komen wat met een stukje nazorg makkelijk voorkomen kan worden. Daarom mijn voorstel om na de scheiding als er behoefte aan is de mensen een stukje nazorg te geven. Dit lijkt mij heel belangrijk ook met het oog op kinderen. Ruziënde ouders na een scheiding is voor geen enkele partij leuk en dit is via nazorg door Zorgeloos Scheiden te voorkomen. Het voor project is perfect nu alleen kijken voor een stukje nazorg. Met vriendelijke groet Hein Winands.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Ede

Heel erg bedankt petra je heb het fantastisch gedaan

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Hoensbroek

Nicole heeft de scheiding goed begeleid voor ons. Wanneer is in mijn omgeving hoor dat iemand gaat scheiden zal ik Nicole zeker adviseren.

Aanbevolen: Ja