Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 684 beoordelingen:

Cijfer: 9

Hoogezand

Ik heb een zeer goede ervaring met onze mediator, in hoeverre een scheiding een goede ervaring genoemd mag worden. We werden goed begeleid!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Beinsdorp

prima bemiddelaar Diana

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Duitsland

een hele fijne samenwerking goede uitleg maar ook heel duidelijke uitleg

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Bakel

Ik vond dat de gesprekken duidelijk waren en dat er goed geluisterd is naar onze wensen. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen. Dit heeft geleid tot een goede oplossing voor beide partijen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

schiedam

Fijne gesprekken en een snelle afwikkeling van de scheidingsprocedure

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Heerhugowaard

Kitty was heel duidelijk en volledig en ik heb haar dienst verlening dan ook als heel professioneel en prettig ervaren. Ze volgde de afspraken snel op en zodra ik alle documenten had aangeleverd ging ze er snel mee aan de slag.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Ulestraten

Hele goede ervaring met Nicole, rustig, objectief en vakkundig. Prettig in de omgang

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Wapenveld

Ik ben heel tevreden hoe Petra ons heeft geholpen en geadviseerd in deze moeilijke periode.Ps. ik ga ervan uit dat dit anoniem is?!?!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Schildwolde

Helma heeft ons op een geweldige en rustige manier geholpen. Het is een enorm proces waar je door heen moet en zij heeft ons een fantastische ondersteuning hierin gegeven!!!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Eindhoven

Beste Heidi, Bedankt voor jouw steun tijdens deze moeilijke periode. Je bent in het hele traject een zeer prettige gesprekspartner geweest. Je luisterde goed en dacht mee, je hebt de tijd genomen om zaken goed uit te leggen en onze vragen te beantwoord. Ik ben zeer tevreden. Bedankt Heidi

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Veenendaal

Alles prima geregeld

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Heerlen

Onze bemiddelaar was Nicole Mollink, een hele lieve en aardige vrouw. Scheiden is nooit leuk, maar zij heeft het iets draaglijker gemaakt.Nicole, bedankt voor alles!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Zaandam

Mijn ervaring was zeer goed. De mediator kwam op mij over als bekwaam, betrouwbaar en rustig. Vanaf het eerste bezoek voelde ik mij op mijn gemak. De begeleiding in het scheidingsproces is soepel verlopen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Roermond

Prettige gang van zaken. Bemiddelaar kwam overtuigend en meedenkend over en liet beide partijen in hun waarde.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Purmerend

Uitstekende ervaring. Floris is een professional pure sang; zou hem zeker aanbevelen.

Aanbevolen: Ja