Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 728 beoordelingen:

Cijfer: 8

Zuidbroek

Prettige en snelle gespreksrondes, waardoor je in een relatief snelle en korte periode door de moeilijke materie van scheiden heengaat.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Sittard

Erna is in het hele traject een zeer prettige gesprekspartner geweest. Ze luisterde goed, dacht mee en kwam met (creatieve) oplossingen die goed aansloten bij onze situatie. Ze heeft in iedere afspraak de tijd genomen om zaken goed uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Ik beveel haar van harte aan!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Haarlem

Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan!!! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Leiden

Ik kan niet anders dan 10-en geven. De professionaliteit, kennis van zaken, het meedenken en vooral luisteren wat onze wensen waren. Dankzij Chris en de financieel adviseur Renée kan ik in mijn droomhuisje wonen en is de scheiding vlot verlopen. Ik had me echt geen raad geweten zonder hen. Ik ben oprecht dankbaar en ontzettend blij dat ik voor Zorgeloosch heb gekozen. Toppers zijn het!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

maarssen

ze heeft het super gedaan alles was binnen 8 wkn geregeld en gaat volgende week naar de rechter ze kies geen partij maar het gaat haar juis om de kinderen als die in het spel zin ik ben super tevreden hoe het gegaan is met anja en ernst super bedankt!!!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Well

mary, je hebt ons geweldig gehlopen! Super zo adekwaat en accuraat je te werk bent gegaan

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Tilburg

Gewoon alles perfect geregeld toppie

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Chaam

Deskundige- en betrokken houding tijdens de gesprekken. Top mediator.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Amstelveen

Ondanks dat het een verschrikkelijke aangelegenheid is was het contact wel fijn verlopen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Amersfoort

Netjes en correct geholpen, zelfs met vragen kan hij goed advies in geven. Ondanks een scheiding ben ik zeer tevreden over de hoe hij ons geholpen heeft met adviezen en bemiddeling.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Dordrecht

In iets meer dan een maand álles geregeld!! Met respect voor emoties, verstand van zaken, objectief, korte lijnen & vlotte reacties, handige tips & goed advies. En dat alles voor een vooraf vaststaand bedrag. Sneller, prettiger & financiëel aantrekkelijker vind je dit volgens mij nergens anders. Zorgeloosch hartelijk dank voor jullie ondersteuning in zo'n heftige tijd!!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

maastricht

Teveel info eerste 2 afspraken daardoor wat verwarrend. Verder prima structuur en info gegeven. Top

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Liempde

De ervaring met deze 2Divorce bemiddelaar heb ik als zeer prettig ervaren. Gelukkig hadden we geen vechtscheiding dus alle afspraken zijn soepel verlopen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Nederweert

Het contact was heel prettig en we werden zeer kundig en snel geholpen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Venlo

Ervaring met Fania en Raymond was prettig en oplossingsgericht.

Aanbevolen: Ja