Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 544 beoordelingen:

Cijfer: 8

Voorthuizen

Ik heb persoonlijk betrokken een laag cijfer gegeven. Dat komt omdat de bemiddelaar zich zeer onafhankelijk opstelde om door beide partijen als onafhankelijk gezien te worden. Het is in mijn ogen dus een positieve eigenschap. Al kan ik denk ik soms met iets meer persoonlijke betrokkenheid (of althans die uitstraling) meer bereikt worden. Ik denk dat Maarten zeer zeker wel betrokken was, maar zo komt het niet altijd over.Daarnaast snap ik dat hij zich zeer goed tussen mij en mijn ex opstelt, maar heb het idee dat hij soms nog iets meer naar een oplossing zou kunnen sturen zonder zijn onafhankelijkheid te verliezen. Maar misschien is dat ook meer vanuit mijn postie in het proces ingegeven. Daar wil ik geen waardeoordeel over uitspreken.Ik ben overall zeer tevreden over Maarten in een ik denk voor hem niet eenvoudig proces om dit tot een goed einde te brengen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Nieuwkoop

Zeer tevreden over het soepele verloop.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Doetinchem

Zeer gedreven. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Blijft ondanks emoties gericht op einddoel. Een voor beide partijen acceptabele situatie na de scheiding

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Heerlen

Resultaat gericht soms wat slordig en te gehaast, voor de rest tevreden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

anoniem

Scheiden..... er komt zoveel op je af, hoe doe je dat? Daar is Nancy de expert in. Zij is heel erg ter zake kundig en weet de juiste toon te vinden om lastige zaken bespreekbaar te maken. Naast dat de begeleiding natuurlijk geld kost hebben haar tips ook geld opgeleverd. Wij zijn echt heel erg blij dat wij Nancy via google vonden en dat zij ons hele traject begeleid heeft wat mede daardoor heel soepel verlopen is. Ook heel prettig dat zij gewoon bereikbaar was op de momenten dat wij met brandende vragen zaten. Al met al, een echte aanrader!!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Heerlen

Hele fijne ervaring. Goede en duidelijk berichtgeving en persoonlijk contact met oog voor emoties.Ik ben erg tevreden dat alles zo goed is verlopen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Veenendaal

Alles prima geregeld

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Spijkenisse

Goed. Snel. Duidelijk. Correct. Persoonlijk contact.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Mook

Klinkt eentonig maar ik ben super tevreden. Blij dat we deze stap gezet hebben.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Well

mary, je hebt ons geweldig gehlopen! Super zo adekwaat en accuraat je te werk bent gegaan

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Rotterdam

Zakelijk en deskundig. De nazorg kan nog invloed hebben op de beoordeling. Die vraag had ik dus liever een aantal weken na de definitieve afwikkeling gezien.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Bakel

Ik vond dat de gesprekken duidelijk waren en dat er goed geluisterd is naar onze wensen. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen. Dit heeft geleid tot een goede oplossing voor beide partijen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

landgraaf

zou het iedereen aanraden mochten zij over wegen om 1 echt scheiding aan te gaan....... helemaal goed en snel gegaan de echtscheiding sneller dan ik had gedacht en zonder problemen echt super ..

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Bergschenhoek

Amber heeft goed aangevoeld wat nodig was in onze situatie en heeft een prima financieel en fiscaal voorstel weten te maken dat bij ons paste.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

kerkrade

uiteraard was mevr. Fania Koppen-Van Liempt super op eerste plaats nooit gedacht in weekend op een zondag gelijk al antwoord kreeg op mijn eerste vragen daar stond versteld van. verder is mevrouw vriendelijk en heeft alles in 1 week erdoor gedraait de vragen tussendoor werden gelijk altijd al binnen een uur beantwoord ik kan alleen maar zeggen respect super gedaan

Aanbevolen: Ja