Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 826 beoordelingen:

Cijfer: 9

Elsloo

Doen precies wat van ze verwacht wordt

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Haarlem

Prettige omgang naar ons beide Reageerde zo snel mogelijk op vragen. Empathisch en goed gericht op onze specifieke situatie. Absoluut aan te raden om een situatie werkbaar te houden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Marum

de voortgang van het scheidingsproces lag aan onze omstandigheden en niet aan de bemiddelaar.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

wijk en aalburg

Was echt goed om ondanks alle negatieve gevoelens/ pijn en verdriet Alles op zulk een positieve rustige wijze alles goed te kunnen regelen Waren we zelf nooit zonder ruzie uitgekomen Dus enorm bedankt ook zeker gezien er kinderen zijn ben ik er dubbelblij mee

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Heemstede

Diana was kundig, prettig in de omgang en onpartijdig. Wij hadden een extra ingewikkelde situatie vwb gelden in andere landen en bijbehorende regels ivm belasting en. En ze deed ontzettend haar best om alles wat dat betreft helder te krijgen. Indrukwekkend en erg fijn.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Utrecht

Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer blij zijn dat we met Anja in contact zijn gekomen. Ik had het niet anders gewild. Vandaar alleen maar tienen. Zij en Ernst hebben ons uitstekend geholpen. Het fijne is dat ze er niet zijn om ons counceling te geven. Ze staan er volledig onpartijdig in. Ze regelen alles wat er moet gebeuren en daarna is het klaar. Maar de betrokkenheid is er wel. Ondanks de vervelende omstandigheden waarvoor we bij Anja aan tafel zaten konden we toch met elkaar lachen. Ik zou iedereen Anja kunnen aanraden en zal dat ook zeker doen als bekende van mij ook in een scheiding terechtkomen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Ede gld

Ik heb heel als heel fijn ervaren Veel betrokken met ons ook de gesprekken fijn net als je op visite kom bij iemand

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Sassenhein

Deze beoordeling geld ook voor mijn ex-partner

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Weert

Zeer zakelijke oplossingsgerichte begeleiding. prima

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Den Bosch

We zijn hier heel goed geholpen. De Mediator heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Broekhuizen

Ondanks de situatie fijn samen kunnen werken. Hoop het nooit meer nodig te hebben, ma anders zo weer,

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

PURMEREND

De scheiding is heel vlot verlopen mede door samenwerking van alle partijen om tot een goed einde te komen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Hooglanderveen

Meer kennis opdoen over ontvlechten van bedrijf is aan te raden. Een gezin onttrekt via de rekening privé uit een bedrijf om van te leven. Dat is een geldstroom die na een scheiding weldegelijk wegvalt voor de partner die uit het bedrijf stapt, echter dit wordt nergens in de berekeningen meegenomen. Mijn verwachting dat een mediator "bemiddelender" zou optreden bleek niet te kloppen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Nieuw-Vennep

Snel en goed

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Heerhugowaard

Zeer netjes , prettig geholpen. Chris, ik had je best een 10 willen geven, maar je bent te hard aan het werk. Probeer ook je rust te vinden. Maar, ik ben heel bij met je want je hebt goed geholpen. Dank je wel, en nogmaal, dek aan je zelf

Aanbevolen: Ja