Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 512 beoordelingen:

Cijfer: 9

Groningen

De gesprekken zijn als zeer prettig en ontspannen ervaren. Goede deskundigheid en uitleg. Altijd beschikbaar voor vragen en goede feedback.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

OLST

Doordat eerste afspraak met andere mediator van 2Divorce wegens ziekte niet doorging, heeft Marco snel en adequaat ervoor gezorgd dat er zonder vertraging toch een begin kon worden gemaakt met het scheidingsproces. De samenwerking met Marco en ook de financieel adviseur was een prettige combinatie. Door deze efficiënte, professionele maar ook zeker persoonlijke manier van werken heeft ons heel erg geholpen om harmonieus door het scheidingsproces te gaan.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Venray

Mijn ervaring met 2Divorce met bemiddelaar Emmely Plas was super. Bij escalaties pakte ze het uitstekend op en paste ook wel eens ff een pauze in. Kortom ze heeft het uitstekend gedaan.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Purmerland

prima contact, en naar tevredenheid geholpen

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Berkhout

Prettige verschijning. Verstand van zaken. Niet dwingend, doch op een resolute wijze bij de gesprekken aanwezig. Heeft de scheiding op een deskundige wijze begeleid en afgerond.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

landgraaf

zou het iedereen aanraden mochten zij over wegen om 1 echt scheiding aan te gaan....... helemaal goed en snel gegaan de echtscheiding sneller dan ik had gedacht en zonder problemen echt super ..

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Middenmeer

Heel goed geregeld niets op aan te merken

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Rosmalen

Ik heb de mediation als heel erg prettig ervaren. Fijn voor beide partijen om zo samen tot een goede afwikkeling van de scheiding te komen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Maastricht

Het was heel fijn om met Nicole dit traject aan te gaan. Deskundig, adequaat en prettig. Rustige gesprekken en veel en goede informatie. Een heel fijn persoon.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Nederweert

Het contact was heel prettig en we werden zeer kundig en snel geholpen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Nieuwegein

Anja is deskundig en vakkundig. Zij neemt de tijd om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Het gaat soms ten koste van haar eigen tijd. Maar tijd speelt geen rol. Zij neemt alle tijd om ons de zaken rondom de echtscheiding zo goed mogelijk uit te leggen. Ik waardeer haar vakwerk enorm . Anja ga zo door. Groetjes Saheeda

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Etten-Leur

Ondank dat het een lang traject geworden is, wat zeker niet aan Nancy gelegen heeft, alleen maar lof voor de manier waarop Nancy onze zaak heeft aangepakt. Ze behield de rust waar wij er aanvankelijk niet leken uit te komen en deed niet moeilijk over de talloze gesprekken die volgden. Dat siert haar. Met advocaten in plaats van bemiddeling was dit een heel ander verhaal geworden, zeker met betrekking tot onze kinderen, hun belangen heeft ze (terecht) steeds voorop gesteld heeft. @Nancy; ik moet je van Sergio de groeten doen. Je bent echt een topwijf! We houden contact.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Heemskerk

Ik ben zeer tevreden over hoe de begeleiding/bemiddeling is verlopen tijdens de scheiding. Er was regelmatig contact en die was persoonlijk, voelde me geen nummer. Nancy was altijd te bereiken en anders nam ze zelf weer contact op. TOP !!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Spijkenisse

Goed. Snel. Duidelijk. Correct. Persoonlijk contact.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Liempde

De ervaring met deze 2Divorce bemiddelaar heb ik als zeer prettig ervaren. Gelukkig hadden we geen vechtscheiding dus alle afspraken zijn soepel verlopen.

Aanbevolen: Ja