Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 750 beoordelingen:

Cijfer: 8.9

Noordgouwe

Ervaring: Wij waren bij Maurice terecht gekomen na een eerdere mislukte poging tot mediation. Het is onwijs professioneel opgepakt en zeker qua objectiviteit blinkt Maurice uit. Hij spreekt duidelijke taal. Ik vond het een prettige ervaring, ondanks de nare aanleiding.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Ingber

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Je wordt gewezen op dingen waar je zelf misschien helemaal niet op gekomen was. Daarbij was onze mediator geheel onpartijdig. Kortom een aanrader om het op deze manier te doen zodat je achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9.1

Leiderdorp

Heel erg bedankt voor je begeleiding in dit hele proces. Je hebt mij met je advies door dit traject heen gesleept. Waar het met name in de eerste periode vaak stroef verliep in de communicatie tijdens de gesprekken aan tafel wist je op het goede moment bij te springen. Bedankt voor je geduld en meedenken over onze vragen. Zonder jou bemiddeling hadden wij er samen niet uitgekomen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 7.9

Hoofddorp

Diana heeft alles goed geregeld en begeleid. Ze is het hele traject “onpartijdig” geweest. Dat vond ik toch wel het belangrijkste. Zonder tussenkomst van Zorgeloosch waren wij er anders niet uitgekomen. Ik raad een ieder aan om een derde partij / bemiddelaar in te schakelen bij een scheiding.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8.7

Hoofddorp

Het was prettig om met Diana te werken. Samen waren we er niet uitgekomen, zoals we er nu uitgekomen zijn. Ze hield goed de balans in de gaten. Ik kan letterlijk zorgeloosch verder. Alles is goed geregeld nu. Iedereen tevreden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8.0

Joure

Professioneel, rustig in het gesprek, probeert oplossing voor beide partijen te zoeken, waar nodig schakelt zijn externe expertise in. Blij met de snelle afhandeling.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Kudelstaart

Vriendelijk, eerlijk en duidelijk. Voor een ervaring die door niemand als leuk zal worden ervaren is het een verlichting om met iemand te kunnen samen werken die zonder oordeel maar met alle kennis en als mens met je meekijkt en denkt.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Hengelo

Ik heb het contact met Nina Tillema zeer prettig gevonden. Ze was altijd objectief, oplossingsgericht en professioneel. Zonder dat er partij werd getrokken was ze ook zeer empatisch. Dit heeft voor mij het traject vergemakkelijkt en minder zwaar gemaakt waarvoor ik haar erg dankbaar ben.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9.1

Heerlen

Men kan niet zeggen dat scheiden een positieve ervaring is, maar bij mw. Mollink was de balans tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid van dermate kwaliteit dat ik aan dit gedeelte van de echtscheiding, waar ik toch het meest tegenop zag, een algeheel gevoel van geruststelling en comfort heb overgehouden. Zij heeft er alles aan gedaan om zaken te verduidelijken, om te luisteren naar onze wensen, om te zoeken naar hoe zij het hele proces zo makkelijk en prettig mogelijk kon laten zijn voor ons beiden. Ontzettend groots respect voor de kunde van deze vrouw!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9.4

Nuenen

Met de hulp van Chris in samenwerking met Nina zijn wij heel blij geweest. Alles is bespreekbaar!!
Zij hebben ons waar mogelijk al het te verrichten werk uit handen genomen. Adviezen, tips, financiële deskundigheid, emotionele steun, ze waren er altijd met een luisterend oor en/ of een passend advies.
Dit heeft ons veel tijd en energie gescheeld. Emotioneel is een scheiding natuurlijk al behoorlijk heftig, en als je dan deze 2 mensen krijgt om alles te regelen dan mag je in je handjes klappen.
Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking!!

Aanbevolen: Ja