Een greep uit de 878 beoordelingen:

Cijfer: 8

Geleen

Nicole heeft ons traject super begeleid. Ik heb echt steun aan haar gehad, zonder ook maar één moment het gevoel te hebben dat ze meer aandacht voor mij had dan voor mijn partner. En ook met de emotionele momenten ging zij erg goed om. Ik ben zeer te spreken over de rol van haar als bemiddelaar.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Vaassen

Bijzonder objectief en deskundig

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Hoogeveen

Mooie, snelle, afhandeling van zaken.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Amstelveen

Mary was een zeer prettig mens om in dit moeilijke proces mee te spreken; zij was duidelijk, betrokken en deskundig. Afspraken en verslaglegging direct via de mail maakte dat het alles vlot verliep. Ik had echt het gevoel, deze vrouw gaat ons deze moeilijke periode goed begeleiden. Heel erg fijn

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Zuidoostbeemster

Mediation op een objectieve maar ook menselijke manier.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Capelle aan den ijssel

Amber heeft mijn goed begeleid ben heel tevreden ze heeft het ons zo makkelijk gemaakt want je kinderen zijn klein en kwetsbaar Ik zou zo aan een andere voorstellen

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

zoetermeer

ik heb de mediation als prettig ervaren in een onprettige periode. een luistert oor en deskundigheid was erg aanwezig.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

maastricht

Teveel info eerste 2 afspraken daardoor wat verwarrend. Verder prima structuur en info gegeven. Top

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Dijk

We hebben Gabor's bemiddeling als zeer positief ervaren. Hij is geduldig, begripvol en neutraal.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Hoogvliet

Hele fijne , betrokken bemiddelaar.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Lutten

De scheiding snel, adequaat en zeer professioneel afgehandeld. Heeft voor mij het intensieve proces van scheiden gemakkelijker gemaakt dat er iemand met veel verstand van zaken onze beider belangen goed behartigde. Zeer onpartijdig. Vond ik ook erg prettig.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Schildwolde

Helma heeft ons op een geweldige en rustige manier geholpen. Het is een enorm proces waar je door heen moet en zij heeft ons een fantastische ondersteuning hierin gegeven!!!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Voorthuizen

Ik heb persoonlijk betrokken een laag cijfer gegeven. Dat komt omdat de bemiddelaar zich zeer onafhankelijk opstelde om door beide partijen als onafhankelijk gezien te worden. Het is in mijn ogen dus een positieve eigenschap. Al kan ik denk ik soms met iets meer persoonlijke betrokkenheid (of althans die uitstraling) meer bereikt worden. Ik denk dat Maarten zeer zeker wel betrokken was, maar zo komt het niet altijd over. Daarnaast snap ik dat hij zich zeer goed tussen mij en mijn ex opstelt, maar heb het idee dat hij soms nog iets meer naar een oplossing zou kunnen sturen zonder zijn onafhankelijkheid te verliezen. Maar misschien is dat ook meer vanuit mijn postie in het proces ingegeven. Daar wil ik geen waardeoordeel over uitspreken. Ik ben overall zeer tevreden over Maarten in een ik denk voor hem niet eenvoudig proces om dit tot een goed einde te brengen.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Bergschenhoek

Amber heeft goed aangevoeld wat nodig was in onze situatie en heeft een prima financieel en fiscaal voorstel weten te maken dat bij ons paste.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Zaandam

Prima! Scheiding was super snel geregeld

Aanbevolen: Ja