Zorgeloosch Scheiden ervaringen | Zorgeloosch Scheiden

Klanten vertellen over Zorgeloosch Scheiden

"Als onderdeel van Zorgeloosch wordt vooral deze naam eer aangedaan! Alles prima geregeld zonder meer zorgen dan er al zijn in deze fase van een mensenleven."

Alles voor een Zorgenvrij leven

Bij Zorgeloosch doen we er alles aan om klanten tevreden te maken. Hoe doen we dat? Door altijd net een stapje verder te gaan dan de rest. Niet alleen de scheidingsbemiddelaar en de financieel adviseur, maar ook achter de schermen doen ze er alles aan om het proces goed te laten verlopen. De binnendienstmedewerkers bijten zich vast in jullie dossier en schakelen met alle betrokkenen. Maar ook de afdeling Legal checkt alle afspraken en zet de juridische procedure in werking. Alle hens aan dek dus!

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Hier vind je een greep uit de reviews op vergelijkingssites zoals Klantenvertellen.

Ook een tevreden klant van Zorgeloosch Scheiden worden?

Een greep uit de 792 beoordelingen:

Cijfer: 9

Hoofddorp

Ik heb Diana van Beurden als zeer professioneel ervaren, op een onpartijdige wijze heeft zij het beste uit deze ingewikkelde scheiding weten te halen voor beide partijen, zodat wij nu tevreden kunnen werken aan een nieuwe toekomst! Zeker een MUST om met deze vrouw te werken!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Spijkenisse

Wij zijn heel tevreden met Margot. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze is heel neutraal in haar standpunt en luistert en adviseert beide partijen erg goed. Ze heeft ons goed geholpen en zullen haar zeker aanraden als iemand een goede mediator zoekt.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

J. van Oldenbarneveldtlaan 74

Zeer duidelijk en vriendelijk, weet waar ze het over heeft.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Uithoorn

Vakkundig, onpartijdig en een fijne gesprekspartner.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

amstelveen

Ik persoonlijk dan heb Mary als een zeer vakbekwame rustige en aardige en ook zeer neutrale mediator bevonden en heeft dan alles ook zeer goed begeleid, luistert zeer goed, en noteerd en gecorigeerd waar nodig,... alles zo goed gedaan om rust te brengen en ook juist de tijd genomen ook buiten kantooruren ,voor een goede aparte toekomst en dat wij samen in die toekomst prima door 1 deur kunnen blijven gaan.vr gr Arjan Eradus

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Nieuwkoop

Zeer tevreden over het soepele verloop.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Terschuur

Omgang was zeer prettig voelde meteen op mijn gemak, Goed op de hoogte van alles wat geregeld moest worden, Zal zeker aanbevelen

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Purmerend

Zonder deze bemiddeling waren we er niet goed doorheen gekomen Dank voor de begeleiding.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Mill

geen spijt van onze keuze marco heeft ons goed geholpen

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Hoenderloo

Het was prettig zaken te doen met Diana. Ik vond het fijn dat ze even stil stond bij een van mij gelegen emotioneel moment.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Vlaardingen

Rustig sympathiek persoon.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Haarlem

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en expertise. Het tijdspad wordt volledig aangepast naar de wens van de klant.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

maastricht

Teveel info eerste 2 afspraken daardoor wat verwarrend. Verder prima structuur en info gegeven. Top

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Amersfoort

Netjes en correct geholpen, zelfs met vragen kan hij goed advies in geven. Ondanks een scheiding ben ik zeer tevreden over de hoe hij ons geholpen heeft met adviezen en bemiddeling.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Tiel

Prima mediator, zou haar zeker aanraden bij anderen...

Aanbevolen: Ja