Goedkoop scheiden

Goed en goedkoop scheiden, hoe doe je dat? Iedere scheiding is anders en vraagt om een andere benadering.

Wat wel altijd aan te raden is om een bemiddelingsbureau in te schakelen die jou tijdens het proces begeleidt. Bij Zorgeloosch Scheiden vind je de scheidingsbemiddelaar die niet alleen een luisterend oor biedt, maar ook inzicht in jouw situatie. Hij of zij kan jullie precies vertellen welke stappen ondernomen moeten worden om zo goed en goedkoop mogelijk te scheiden.

Goed en goedkoop scheiden, wat verstaat Zorgeloosch Scheiden daaronder?

Goed en goedkoop scheiden, daar bestaat heen handleiding voor. Iedere scheiding verloopt anders. Wat Zorgeloosch Scheiden doet, is jouw scheiding zo rustig mogelijk te laten verlopen. Wij begeleiden je tijdens het hele traject, van begin tot het eind. Onze begeleiding bestaat enerzijds uit mediation en anderzijds uit financieel advies. De combinatie van mediation en financieel advies maakt ons bemiddelingsbureau uniek in de markt. We maken afspraken die financieel haalbaar zijn en beloven niets wat we niet waar kunnen maken. Zorgeloosch Scheiden is duidelijk over haar mogelijkheden en ook over de kosten. Een scheiding is al duur genoeg; onaangename financiële verrassingen zijn in zo’n situatie niet welkom.

De combinatie van mediation en financieel advies maakt ons bemiddelingsbureau uniek in de markt

Meer lezen over scheiden?

Download nu onze gratis scheidengids.

Download gratis gids

Aandacht voor alle aspecten

Wanneer je besluit gebruik te maken van onze dienstverlening, dan krijg je te maken met een scheidingsbemiddelaar en een financieel adviseur. Beide hebben kennis van hun vakgebied en weten jullie daardoor optimaal te helpen. Het duo dat jullie helpt, kijkt naar alle aspecten vande scheiding. Zijn er kinderen in het spel en hoe worden deze na de scheiding verzorgd? Heeft één van beide partijen recht op alimentatie? Wat gebeurt er met het koophuis of de huurwoning na de scheiding? Samen met de medewerkers van Zorgeloosch Scheiden kommen jullie snel tot een gepaste oplossing.

Kantoor bij jou in de buurt

Zorgeloosch Scheiden beschikt over een groot aantal vestigingen, verspreid over heel Nederland. Daardoor is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. We bieden bovendien ook de mogelijkheid om bij jou thuis langs te komen. Wil je weten hoe je goed en goedkoop kunt scheiden? Zorgeloosch Scheiden heeft het antwoord. Bel voor meer informatie over onze dienstverlening 088 1661 553.

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking leggen we het volledige scheidentraject uit voor jullie situatie.

Gratis kennismaking inplannen