Fit & Fun dagen

Fit & Fun dagen

Veel kinderen hebben ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn. Speciaal voor deze kinderen organiseert Zorgeloosch jaarlijks de Fit & Fun dagen. Om er een fijn weekend helemaal uit te zijn. Maar ook om even stil te staan bij de scheiding, en bij wat elk kind daarin nodig heeft.

Tijdens deze dagen doen de kinderen veel leuke dingen: spelen, marshmallows roosteren boven een kampvuur, voetballen en T-shirts maken met je naam erop. Plezier maken staat voorop. Ook doen we spelletjes om elkaar beter te leren kennen; voor de gezelligheid, maar ook om even stil te staan bij de situatie van de kinderen.

Je hoort hoe het is gegaan

We zorgen ervoor dat elk kind ook individueel aandacht krijgt. Na de Fit & Fun dagen ontvang je als ouder een verslag hoe het met je kind is gegaan. Dat gebeurt binnen drie werkdagen. Zo weet je hoe de gesprekken met je kind zijn verlopen en wat het heeft laten zien en aangegeven. Wat er in het verslag komt, bespreken we vooraf met je kind. Het heeft daar een beslissende stem in.

Fit & Fun dagen 2018

De vorige Fit & Fun dagen vond plaats van 5 t/m 7 mei 2017. Even uitrusten, en dan start alweer de organisatie voor 2018. We hebben er zin in! Check deze pagina: hier vind je binnenkort meer informatie.

De verhalen van het vorige Fit & Fun dagen lezen? Het verhaal lezen van de eerste Fit & Fun dagen?

 

Voor meer informatie kun je mailen naar marketing@zorgelooschgroep.nl, of bel 088 1661 500. Je kunt vragen naar Maxim van Oostrum.

Heb je er al zin in? Wij wel!